2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hoş geldin alisha ne yaptın nasılsın?
Caramel sen ne yaptın bi gelişme varmı

cnm hoşbuldukkk. İyiyim walla bi yaramazlık yok. Az önce kargo geldi denemekbedavadan yaptığım yoruma Migros HediyeM kartı kazanmışım. İçinde para yüklü mü diil mi anlamadım eğer yüklü diilse napıyım ben öyle hediyeyi? Yanında bi kart çık tı üstünde migros kasalarından en az 5 tl para yükleyerek alışverişlerinizde kullanabilirsiniz diyor. Bi nevi bankamatik kartı gibi. Ama içi boş hediye mi olur? Siteye mail attım bakalım cevap gelecek mi içinde para var mı :44:

oh oh çok sevindim cnm barışmanıza

ay canım benim ne mutlu sana yardımcı olabildiysekçok sevindim barışmanıza inşallah aranız dahada düzelir
Ayşecim o siteye sinir oldum bana bişe gelmiyo bende artık yorum yazmıyorum

ben iş çıkışı saçımı kuaförde yıkatıp fön çektirsem ordan eve geçsem geçmi olur acaba valizim tam hazır değil

Fundacım panik yapma 2 gün kalacaksın 2 günlük kıyafet pijama diş macunu tarzı şeyleri al yanına yeter. Eve gidip duş alıp kuaföre gidersen geç olur oralarda bi kuaför varsa yarım saat izin al fönünü çek gel

3 gün kalıcam elficim küçük valizle gidiyorumordan bişeyler alırsam diyekayseridede çektirebilirim aslında fönümü bakıyımda duruma göre ayarlayım diyorum

otobüsten iner inmez föne mi gitceksin kızım :)))
sen iş çıkışı git fnünü çektir..valizini topla yemek ye..ohoo 10 a kadar neler yapıyoz..yetişir ytişir..sanki 8demi çıkcaksınki yetişmesin...

..

caramel çok sevindim barışmanıza..hadi bakalım tekrarı olmasın bidaha:13:

ilahi zuzucanyok be iner inmez demiyorum yani orda demek istedim eve gitmem 7 yi buluyo canımcım

Funda düzleştiricin varsa kendinde yapabilirsin aslında

kim uğraşcak onunla

geçenlerde eşime bikaçgün üstüste , saçıma fön çektireyim bari diye mızmızlandım...
ben sana boşunamı aldım düzleştirici gideyim geri vereyim bari dedi

kim uğraşcak onunla

Geçenlerde eşime bikaçgün üstüste , saçıma fön çektireyim bari diye mızmızlandım...
Ben sana boşunamı aldım düzleştirici gideyim geri vereyim bari dedi

yok canım ben hep düzleştiriyorum hatta şimdide düz ama yıkamam lazım yıka kurut düzleş ooo bide düzleştirici hemen yağlandırıyo benim saçımı sizdede oluyomu

kim uğraşcak onunla

geçenlerde eşime bikaçgün üstüste , saçıma fön çektireyim bari diye mızmızlandım...
ben sana boşunamı aldım düzleştirici gideyim geri vereyim bari dedi

Düzleştirici ile fönün alakası yok valla fönlü saç daha bi güzel oluyor parlıyor düzleştirici basık yapıyor hareketsiz ip gibi. Evet yağlandırıyor bide

Bende dandik bi düzleştirici var cnm yıllaaaar önce almıştım pek kullanmıyorum fönle düzeltmek daha kolay geliyor o dandik aletle yapmaktansa. Ya kızlar sizde de kısa kısa saçlar çıkıyor mu habire saçlarınızı düzleştirdiğiniz ya da fön çektiğiniz zaman? Gıcık oluyorum tel tel havaya dikiliyorlar

ben de düzleştirici aldım ama hiç kullanamıyorum. benim saçlarda çok zor yani. başında çok zaman harcamam gerekiyor

K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…