Hoş geldin alisha ne yaptın nasılsın?
Caramel sen ne yaptın bi gelişme varmı
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese merhabaaaa,
güzel haberlerim var size barıştık bizzz kocişleeeeeee
dün sizlerinde yardımlarıyla yumuşak yumuşak davranışlar yaptım, aile terapistine gitmekten falan bahsrettim, gerçi benim terapistlik bir sorunum yok sen git kendini düzelt dedi banaama olsun, ben hiç snirlenmeden sakin sakin konuştum onunla haklısın aşkım ben gideyim sorun bendeki seni hiç mutlu edemiyorum dedim, oda bana hiçbişey demedi ama çok duygusal baktı
sonra akşam evde hep konuşmaya çalıştım onla o bana cevap vermiyor ama ben sanki cevap veriyormuş gibi kendi kendime konuştum
sonra tv izlerken elime dokundu bende fırsat bu fırsat dedim sokuldum hemen
şimdi çok mutluyum, hafif bir soğukluk var ama onu atlatırız sorun değil en büyük kısmını hallettik
birde dün bana sorun sende diyince ona dedimki;
haklısın aşkım sorun bende sen zaten ulu yüce bir insansın senin ne sorunun olacak ki dedim böyle acındırık küçük emrah modlarında, bir yarım saat güldük buna durdu durdu güldü gözümüzden yaş geldi gülmekten, buda aramızı yumuşattı tabiii,
valla üstümden yük kalkmış gibi ohhh bee dünya varmışşş vallahii
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese merhabaaaa,
güzel haberlerim var size barıştık bizzz kocişleeeeeee
Dün sizlerinde yardımlarıyla yumuşak yumuşak davranışlar yaptım, aile terapistine gitmekten falan bahsrettim, gerçi benim terapistlik bir sorunum yok sen git kendini düzelt dedi banaAma olsun, ben hiç snirlenmeden sakin sakin konuştum onunla haklısın aşkım ben gideyim sorun bendeki seni hiç mutlu edemiyorum dedim, oda bana hiçbişey demedi ama çok duygusal baktı
Sonra akşam evde hep konuşmaya çalıştım onla o bana cevap vermiyor ama ben sanki cevap veriyormuş gibi kendi kendime konuştum
Sonra tv izlerken elime dokundu bende fırsat bu fırsat dedim sokuldum hemen
şimdi çok mutluyum, hafif bir soğukluk var ama onu atlatırız sorun değil en büyük kısmını hallettik
Birde dün bana sorun sende diyince ona dedimki;
haklısın aşkım sorun bende sen zaten ulu yüce bir insansın senin ne sorunun olacak ki dedim böyle acındırık küçük emrah modlarında, bir yarım saat güldük buna durdu durdu güldü gözümüzden yaş geldi gülmekten, buda aramızı yumuşattı tabiii,
Valla üstümden yük kalkmış gibi ohhh bee dünya varmışşş vallahii
cnm hoşbuldukkk. Iyiyim walla bi yaramazlık yok. Az önce kargo geldi denemekbedavadan yaptığım yoruma migros hediyem kartı kazanmışım. Içinde para yüklü mü diil mi anlamadım eğer yüklü diilse napıyım ben öyle hediyeyi? Yanında bi kart çık tı üstünde migros kasalarından en az 5 tl para yükleyerek alışverişlerinizde kullanabilirsiniz diyor. Bi nevi bankamatik kartı gibi. Ama içi boş hediye mi olur? Siteye mail attım bakalım cevap gelecek mi içinde para var mı :44:
Ayşecim o siteye sinir oldum bana bişe gelmiyo bende artık yorum yazmıyorum
ben iş çıkışı saçımı kuaförde yıkatıp fön çektirsem ordan eve geçsem geçmi olur acaba valizim tam hazır değil
öyle deme cnm ya ara sıra yaz sen yine de belli olmaz hiç bakarsın gönderirler
fundacım panik yapma 2 gün kalacaksın 2 günlük kıyafet pijama diş macunu tarzı şeyleri al yanına yeter. Eve gidip duş alıp kuaföre gidersen geç olur oralarda bi kuaför varsa yarım saat izin al fönünü çek gel
otobüsten iner inmez föne mi gitceksin kızım :)))
sen iş çıkışı git fnünü çektir..valizini topla yemek ye..ohoo 10 a kadar neler yapıyoz..yetişir ytişir..sanki 8demi çıkcaksınki yetişmesin...
..
caramel çok sevindim barışmanıza..hadi bakalım tekrarı olmasın bidaha:13:
3 gün kalıcam elficimküçük valizle gidiyorum ordan bişeyler alırsam diye kayseridede çektirebilirim aslında fönümü bakıyımda duruma göre ayarlayım diyorum
ilahi zuzucanyok be iner inmez demiyorum yani orda demek istedim eve gitmem 7 yi buluyo canımcım
Funda düzleştiricin varsa kendinde yapabilirsin aslında
kim uğraşcak onunla
Geçenlerde eşime bikaçgün üstüste , saçıma fön çektireyim bari diye mızmızlandım...
Ben sana boşunamı aldım düzleştirici gideyim geri vereyim bari dedi
kim uğraşcak onunla
geçenlerde eşime bikaçgün üstüste , saçıma fön çektireyim bari diye mızmızlandım...
ben sana boşunamı aldım düzleştirici gideyim geri vereyim bari dedi
K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?