Olabilir canım hiç neden katlanıyorum diye sormadım kendime. Sadece benimde eşim vefat etmiş olsa çocuklarım beni atsa bi köşeye diye düşündüm hep. O kadarda kötü değil aslında ama işte işin içine kızı girdimi evimizin huzuru kalmıyor kızı bi kaç gün uzak durunca bizden üçümüz çok mutluyuz koltuğu açıp birlikte uzanıp dizi bile izliyoruz
iyidr zuzucum hazrlklar dewam ediyo artık çk az kaldı 2 aydan düştüm eşyalarım alındı stres daha bi sardı szden ne haber hamiş olan varmı
zuzu senin kırmızı ayakkabılarının aynısının mavisi bende var
MAŞALLAH ÇOK VİCDANLISINNE BURCUSUN
zuzu senin kırmızı ayakkabılarının aynısının mavisi bende var
Eşim beni mutlu etmesini biliyor ya :) mesaj atmış sen biliyormusun? diye neyi yazdım bende. Sonra o kadar güzel bi mesaj attı ki sizinle paylaşayım
çok güzel olduğunu sana bakınca içimdeki güllerin sulandığını yanında yürürken ayaklarımın altında sanki bulutların olduğunu yanında uyurken ki mutluluğumu..
ay çokkk güzellllll
bende kopya çekim eşime göndereyim bakim ne yapacak
ay ben o kadar topuklu giyemiyorum benimde ona benzer az topuklu siyahı var :)
K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)
bni hatrlayan war mıı:79:
Kova burcuyum canım
Hadi yap bakalım ne dicek bekliyoruz
elfii ya seninki çok romantik yada bizimkiler odun:44:
ortası yokmu bunun
..
ben bazen takılırım eşime...eve gelmeden biraz yontun öyle gel :))))
marangoz ya benimki
bide kerestelerin arasında kala kala iyice odunlaştın aşkım diyorum..sağol bebeğim diyo yaa
zuzu alemsin kız öyle söyleme koçişe
Ben de çok seviyorum topuklu giymeyi yaaa eşim istemiyor ama pek. Günlük olarak kullandırmaz ama işte ancak özel bi yere giderken falan. Ama görür o gününü doğru dürüst bi öğretmen olayım bi sürü topuklu alcm kendime
Fundacım bu arada migros hediye kartımın içinde 15 tl yüklüymüş mail geldi şimdi
caramel: sen biliyormusun?
kociş: hayır
caramel: neyi demen gerekiyordu
ay deli ya gitmiş hayır yazmışşş
zuzu alemsin kız öyle söyleme koçişe
Ben de çok seviyorum topuklu giymeyi yaaa eşim istemiyor ama pek. Günlük olarak kullandırmaz ama işte ancak özel bi yere giderken falan. Ama görür o gününü doğru dürüst bi öğretmen olayım bi sürü topuklu alcm kendime
Fundacım bu arada migros hediye kartımın içinde 15 tl yüklüymüş mail geldi şimdi
valla benimkininde seninkindenfarkı yok cnm.hiç bilmez öle güzel şeyler sanırım yetişme tarzından kaynaklanıyor içinde yaşıyor hep ama ben duymadıktan sonra ne anlamı varkii
ayy bana niye bişe gelmiyo güle güle kullan canım ben yine yazmaya devam ediyim en iyisi:18:
valla benimkininde seninkindenfarkı yok cnm.hiç bilmez öle güzel şeyler sanırım yetişme tarzından kaynaklanıyor içinde yaşıyor hep ama ben duymadıktan sonra ne anlamı varkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?