2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

MAŞALLAH ÇOK VİCDANLISINNE BURCUSUN

iyidr zuzucum hazrlklar dewam ediyo artık çk az kaldı 2 aydan düştüm eşyalarım alındı stres daha bi sardı szden ne haber hamiş olan varmı

tam ben sorcaktım düğün oldumu diye
ohh bugünlerin tadını çıkar, bidaha bukadar heyecanlanamayacaksın

fatma hamile birde bol arkadaşımız

ay çokkk güzellllll

bende kopya çekim eşime göndereyim bakim ne yapacak

zuzu alemsin kız öyle söyleme koçişe
Ben de çok seviyorum topuklu giymeyi yaaa eşim istemiyor ama pek. Günlük olarak kullandırmaz ama işte ancak özel bi yere giderken falan. Ama görür o gününü doğru dürüst bi öğretmen olayım bi sürü topuklu alcm kendime
Fundacım bu arada migros hediye kartımın içinde 15 tl yüklüymüş mail geldi şimdi

K.validemi aradım dedi ki çorba içiyorum ama sanki pilav olmuş şehriyesini çok koymuşsun akşama salçalı sıcak su ile sulandırırım dedim bende . İçimi bastırsın diye içiyorum işte dedi :)

ya valla bi alem oluyor bu anneler. pek de nazlanıyorlar nazını geçirebileceği insanlar varken yanında.

bni hatrlayan war mıı:79:

hoşgeldin canım. ay ne heyecanlısındır sen şimdi yaaaa... nasıl gidiyor bitti mi hazırlıklar? çok tartışma falan olmamıştır umarım.

Kova burcuyum canım

bendeeee

valla benimkininde seninkindenfarkı yok cnm.hiç bilmez öle güzel şeyler sanırım yetişme tarzından kaynaklanıyor içinde yaşıyor hep ama ben duymadıktan sonra ne anlamı varkii

ayy bana niye bişe gelmiyo güle güle kullan canım ben yine yazmaya devam ediyim en iyisi:18:

napayım kıss o bana almazsa bende böle dalga geçerim

bende topuklu çok seviyorum ama işim gereği düz ve az topuklu tercik ediyorum..çünkü sırf oturmuyorum heryere gidiyorum çok yoruluyorum zaten,bide topuklu iyice yorar..zaten ara sokalar hep taş..aralarına giriyo topuklar :))))

caramel: sen biliyormusun?
kociş: hayır
caramel: neyi demen gerekiyordu

ay deli ya gitmiş hayır yazmışşş
Adamlarda merak yok ki biz olsak hemen atlarız "neyi" diye
valla benimkininde seninkindenfarkı yok cnm.hiç bilmez öle güzel şeyler sanırım yetişme tarzından kaynaklanıyor içinde yaşıyor hep ama ben duymadıktan sonra ne anlamı varkii

Benimki de öyle cnm. Aile arasındayken falan hele hiç aşkım canım demez sarılmaz elini sürmez Neyse ki evdeyken daha sıcak
ayy bana niye bişe gelmiyo güle güle kullan canım ben yine yazmaya devam ediyim en iyisi:18:

Devammmm

benimkide güzel şeyler söylüyor ama onun süpriz anlayışı pek yok..sadece hediye alır güzel sözler söyler...
böyle mesaj atmaz, çiçek almaz

bu benim yanımdaki kızda doğadan büyülü bohça çayı var masasında hediyedir yazıyor benim siparişim geldi de o mu aldı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…