2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Merhabala r kızlarr yeni gelenler hoşgelmiş

Ay bi saattir geçmişi okucam yoruldum yaa.

Önce sinemcim unutmadan annene geçmiş olsun diyeyim acil şifalar

Yarenay bizde bi yemek ikinci gün mümkün değil yenmez ben o yüzden bi seferlik yapıyorum hep. Artarsa da ertesi gün acıkırsam canım isterse gündüz yiyorum yemezsem de çöpe Yemek atmak da en sevmediğim şey o yüzden çoğu zaman tek öğünlük pişiriyorum. Mesela dünkü hünkarbeğendim dün bitti, azcık pilav kaldı onu koydum dolaba yenir mi bugün bilmiyorum. Pilavı da yarım-bir bardak arası yapıyorum haa, yine de artıyor

Nektar bizim hünkar da beğendi yemeği, böyle değişik şeyler hep yap diyor. Oldu canım, işim gücüm yok değişik yemek bulayım her gün sana Yarın çok değişik yemek yapıcam sana dedim taze fasulye, hiç sevmez de kendileri

Elfi sana da geçmiş olsun cnm. Ben işteyken karın ağrım falan olursa su şişesine sıcak su doldurup karnıma ya da belime koyardım mümkünse sen de öyle bişeyler yap istersen sıcak insanı rahatlatıyor. :26:

:44: hiç duymamıştım..
zaten cuma günü bi an varmış..kimin duası o ana denk gelirse kesinlikle kabul olurmuş..oyüzden cuma günü bütün gün dua etmek gerek

benim kayınvalidem asla uyemek dökmez..eşimde ordan alışmış bişey dökceksemde gizli yapıyorum çok kızıyor
mesela pilavım arttı demişsin..kayınvalidem onu buzluğa koyar bikaçgün sonra çorba yapar onu..mesela yoğurt çorbası yapar yada yeşil mercimekli piriçli yapar...
yemkleri hep bişekilde değerlendirir..
bidamla salata kalsın akşamdan asla dökmez onu, sabah kahvaltısında yer

zuzuuuuu iki gün de geçmiş aaaa ne ayıp bgün mü farkettin O zaman bugün eşine de ki 10.yılımızı bi tostla kutlayalım

evet ..kaç aylık evlisiniz diye sorunca aklıma geldi :))))
artık yarın kutlarız ,sinema+tost ooohoo süper kutlama

canım valla ben öyle hergüne değişik yemek yapamam ki. biz bir de her gün işe getiriyoruz yemek. o yüzden biraz fazla yapıyorum. normalde ben 2-3 öğünlük yaparım yemeği. işten dönünce her akşam yemekle uğraşırsam ne evi toplamaya ne çamaşıra ne de kendime yetişemiyorum maalesef. arada akşamları makarna falan yapıyorum aynı yemeği üstüste yemiş olmamak için.

aaa bak salatayı ben de dökmem salatayı her haliyle yerim çünkü Aslında ben de mi pilavı öyle yapsam ama iki kaşık pilav kaldı topu topu yaa bi de et suyuyla yapmıştım pek sevmedim boşver bu seferlik de böyle olsun :26:
evet ..kaç aylık evlisiniz diye sorunca aklıma geldi :))))
artık yarın kutlarız ,sinema+tost ooohoo süper kutlama
oo sinema da varmış yanında süper tabiiii. Biz geçen akşam çıkacaktık ya nedense çıkmadık. O da bişey demedi, ben de hadi gidelim demedim. Temizlik falan yapmıştım ya yorgundum. Ama yakın zamanda gideriz yine seviyorum ben dışarda bi yerlerde oturmayı temiz hava almayı ayy mesela izin gününde deniz kenarında bi simit-çay-gazete kahvaltı keyfi yapsak...
bende 6 aylık çiçeğim burnumda hala:87:

Ben de 6ya yaklaşıyorum aynı sayılırız

Haklısın canım, ama ne güzel eşinin yiyor olması güzel onu övmek için söylemiştim aslında. Bizde öyle bi şey olsa yenmez işte

ya şu hünkar beğendinin tarifini bizde alsak...
özelden iş çevirmeyin lütfen

evde yalnız sıkılıyorum napım

O zaman bize bi bebek şart diyosun yani Ay bilmiyorum ya ben de evde sıkılıyorum ama daha hazır diilim. Bu ay mesela mide bulantım falan oldu korktum hamile miyim diye. Hem maddi hem manevi hazır hissedince seve seve, inş. allah da verirse

Yarenaycım işin zor vallahi. Biliyorum çünkü bende hergün işten eve gidince yemek yapıyorum. dün komşu gelmişti kaynanam diyor ki işte kalkamıyorum filizde geliyo hemen yemek yapmaya başlıyor üzülüorum ama napıyım kalkamıyorum. Burdaki mesaj evdeyim ama yemek yapmadım çünkü hastayım :)))

tak çareyi ben bebekte buldum valla kayınvalidem falanda çok istiyo tek gelinim ben bakarım diyo bilmiyorum işte korunmayı bıraktım

ya şu hünkar beğendinin tarifini bizde alsak...
özelden iş çevirmeyin lütfen

zuzuş nektarın mesajını aynen kopyaladım. Kızma kızzz, nektar yer ve konu işgali olmasın diye öyle yaptııı

"Canım, 2 kişilik benim tarifim

3 tane patlıcan kullandım, ocağın üzerinde güzelce közlüyosun,
2 kaşık unu 2 kaşık tereyağında kavuruyorum, sonra 2 bardak süt ekliyosun, tuzu unutma
kabuklarını soyduğun patlıcanlarını, tahtada güzelce ez
sonra hazırladığın sosa ekle ocağın altını kapat..

Etleri de, biraz yağ ile tavada azcık sotele (ben becel kullanıyorum eti yumuşacık yapıyo)
sonra 1 bardak su ekle, suyunu çekince biraz daha kavur, ama sık sık bak canım yanmaya başlayabiliyo hemen
1-2 diş sarımsağı küçük küçük doğra etlere ekle, suyunu çekince ama kavuruyosun
sonra da 3-4 rendelenmiş domatesi ekle kavur böyle, domatesin suyu kalmayana kadar..
Çok az karabiber ekledim ben sadece baharat olarak ..
netteki tarifler salça ile ama ben domates kullandım, çokda güzel oldu :)))"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…