kızlar bebiş isteyenler bugün cuma ve şuan sela okunuyor duyuyorum yani o açıdan
bi yerde okumuştum bebiş isteyenler 4 cuma saati 1000 kere "ya evvel" diyecekmiş dileyenler şuan başlayabilir Allah gönlümüze göre versin aminnnnnn
ay kızlar 10 ayımızı doldurmuşuz bizz
Merhabala r kızlarr yeni gelenler hoşgelmiş
Ay bi saattir geçmişi okucam yoruldum yaa.
Önce sinemcim unutmadan annene geçmiş olsun diyeyim acil şifalar
Yarenay bizde bi yemek ikinci gün mümkün değil yenmez ben o yüzden bi seferlik yapıyorum hep. Artarsa da ertesi gün acıkırsam canım isterse gündüz yiyorum yemezsem de çöpeYemek atmak da en sevmediğim şey o yüzden çoğu zaman tek öğünlük pişiriyorum. Mesela dünkü hünkarbeğendim dün bitti, azcık pilav kaldı onu koydum dolaba yenir mi bugün bilmiyorum. Pilavı da yarım-bir bardak arası yapıyorum haa, yine de artıyor
Nektar bizim hünkar da beğendi yemeği, böyle değişik şeyler hep yap diyor. Oldu canım, işim gücüm yok değişik yemek bulayım her gün sanaYarın çok değişik yemek yapıcam sana dedim taze fasulye, hiç sevmez de kendileri
Elfi sana da geçmiş olsun cnm. Ben işteyken karın ağrım falan olursa su şişesine sıcak su doldurup karnıma ya da belime koyardım mümkünse sen de öyle bişeyler yap istersen sıcak insanı rahatlatıyor. :26:
9 aylık evliyim[/B]
zuzuuuuu iki gün de geçmiş aaaa ne ayıp bgün mü farkettinO zaman bugün eşine de ki 10.yılımızı bi tostla kutlayalım
ne kadarlık evlisin...
..
bilgemadam sende bebek düşünüyorum dedin,sen nekadarlık evliydin
Merhabala r kızlarr yeni gelenler hoşgelmiş
Ay bi saattir geçmişi okucam yoruldum yaa.
Önce sinemcim unutmadan annene geçmiş olsun diyeyim acil şifalar
Yarenay bizde bi yemek ikinci gün mümkün değil yenmez ben o yüzden bi seferlik yapıyorum hep. Artarsa da ertesi gün acıkırsam canım isterse gündüz yiyorum yemezsem de çöpeYemek atmak da en sevmediğim şey o yüzden çoğu zaman tek öğünlük pişiriyorum. Mesela dünkü hünkarbeğendim dün bitti, azcık pilav kaldı onu koydum dolaba yenir mi bugün bilmiyorum. Pilavı da yarım-bir bardak arası yapıyorum haa, yine de artıyor
Nektar bizim hünkar da beğendi yemeği, böyle değişik şeyler hep yap diyor. Oldu canım, işim gücüm yok değişik yemek bulayım her gün sanaYarın çok değişik yemek yapıcam sana dedim taze fasulye, hiç sevmez de kendileri
Elfi sana da geçmiş olsun cnm. Ben işteyken karın ağrım falan olursa su şişesine sıcak su doldurup karnıma ya da belime koyardım mümkünse sen de öyle bişeyler yap istersen sıcak insanı rahatlatıyor. :26:
eee artık bizlere bebiş şart olmuş
aaa bak salatayı ben de dökmem salatayı her haliyle yerim çünkübenim kayınvalidem asla uyemek dökmez..eşimde ordan alışmış bişey dökceksemde gizli yapıyorum çok kızıyor
mesela pilavım arttı demişsin..kayınvalidem onu buzluğa koyar bikaçgün sonra çorba yapar onu..mesela yoğurt çorbası yapar yada yeşil mercimekli piriçli yapar...
yemkleri hep bişekilde değerlendirir..
bidamla salata kalsın akşamdan asla dökmez onu, sabah kahvaltısında yer
evet ..kaç aylık evlisiniz diye sorunca aklıma geldi :))))
artık yarın kutlarız ,sinema+tostooohoo süper kutlama
bende 6 aylık çiçeğim burnumda hala:87:
kız biriniz 6 aylık biriniz 9....
şartmı
biz çok geç kalmışız ozman
canım valla ben öyle hergüne değişik yemek yapamam ki. biz bir de her gün işe getiriyoruz yemek. o yüzden biraz fazla yapıyorum. normalde ben 2-3 öğünlük yaparım yemeği. işten dönünce her akşam yemekle uğraşırsam ne evi toplamaya ne çamaşıra ne de kendime yetişemiyorum maalesef. arada akşamları makarna falan yapıyorum aynı yemeği üstüste yemiş olmamak için.
evde yalnız sıkılıyorum napım
ya şu hünkar beğendinin tarifini bizde alsak...
özelden iş çevirmeyin lütfen
ya şu hünkar beğendinin tarifini bizde alsak...
özelden iş çevirmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?