2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bize bebiş şart çalışıyorum ama olsun hemde ikiz istiyorum rabbim gönlüme göre versin çocukta yaparım kariyerde yeterki sağlık sıhhat yerinde olsun başka bi dileğim yok şimdilik he bide kocişim mutlu olsun haberi verirken ki yüzündeki ifadeyi nasıl merak ediyorum anlatamam sırf bunun için yapıcem bi çocuk

siz özel iş çevirince bende netten baktım sorularım var mesela ayşecim patlıcanı nasıl közledin ?

ya benim patlıcanlar biraz olaylı oldu. Bi yerde mikrodalgada oluyor yazmışlar önce mikrodalgaya attım 5 dk ayarladım. Haşlanmış gibi oldular beğenmedim sonra da ocağın üstünde biraz daha közledim. Direk ocakta közlemek isterdim ama ocak batıcak diye canım istememişti. E bi şey farketmedi ocak yine battı

yok kıs kızmadım :)
sonrada patlıcan ve etleri birleştiriyosun heralde

elfii yemeğe gitmedin mi sen..ben söledim birazdan gelir yemeğim...

fundacık napıyodur acaba şimdi

Folyoya sarıpta oluyormuş ocak üstünde denemek lazım ondan sordum sana belki başka yöntemin vardır diye

yok kıs kızmadım :)
sonrada patlıcan ve etleri birleştiriyosun heralde

Patlıcanı tabağa koyuyorsun üstüne de etleri koyuyorsun, yanına da pilavı kaseyle ters çevirip koydum çok güzel göründü. uleyyyyyyn fotoğraf da çektim şu pc'nin bluetooth bozulmammış olsa koyardım

Folyoya sarıpta oluyormuş ocak üstünde denemek lazım ondan sordum sana belki başka yöntemin vardır diye

Onu duymamıştım ama ya bi de ocağın üstünde düzgün durmuyorlar bi tel falan lazım ki patlıcanları onun üstüne koyalım. Hiç sevmem ocakta közleme yapmayı o yüzden, hem ocak kirlenir hem bi saat başında beklerim. Aslında grill vardı benim onda yapmak niiye aklıma gelmediiiiiiii

Haklısın canım, ama ne güzel eşinin yiyor olması güzel onu övmek için söylemiştim aslında. Bizde öyle bi şey olsa yenmez işte

anladım canım iyi niyetini merak etme valla benimki yemezse yiyeceğini kendi yapmak zorunda kalır. uğraşamam öyle her öğüne ayrı yemek biz de insanız sonuçta yani.

ah elfim sen bazı akşamları makarna, gözleme, mantı falan atlatabiliyorsun, en azından kayınvaliden çalışırken. ben onları yapınca ertesi gün öğlen için bi de sulu yemek düşünmek zorunda kalıyorum ya. valla anam ağladı yemek yapmaktan... kaynanan da baya akıllıymış, bir cümlede böyle güzel mesaj veriyor herkee

elfiii yemekten sonra heömen çıkıyomusunuz odalara..nekadar öğle arası

Prens William Westminster evleniyor kizlar bugün tatilmis millet parklarda yatmis dügünü görmek icin :)

elfiii yemekten sonra heömen çıkıyomusunuz odalara..nekadar öğle arası

Öğlen aramız 1 saat aslında da şimdi soğuk diye dışarı çıkmıyorum bazen markete gidiyorum şimdi hastayım diye yemek yiyip yerime gelicem hemen. Acıktım gideyim bakayım ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…