aaa bak salatayı ben de dökmem salatayı her haliyle yerim çünküAslında ben de mi pilavı öyle yapsam ama iki kaşık pilav kaldı topu topu yaa bi de et suyuyla yapmıştım pek sevmedim boşver bu seferlik de böyle olsun :26:
oo sinema da varmış yanında süper tabiiii. Biz geçen akşam çıkacaktık ya nedense çıkmadık. O da bişey demedi, ben de hadi gidelim demedim. Temizlik falan yapmıştım ya yorgundum. Ama yakın zamanda gideriz yine seviyorum ben dışarda bi yerlerde oturmayı temiz hava almayı ayy mesela izin gününde deniz kenarında bi simit-çay-gazete kahvaltı keyfi yapsak...
Ben de 6ya yaklaşıyorum aynı sayılırız
siz özel iş çevirince bende netten baktım sorularım var mesela ayşecim patlıcanı nasıl közledin ?
zuzuş nektarın mesajını aynen kopyaladım. Kızma kızzz, nektar yer ve konu işgali olmasın diye öyle yaptııı
"Canım, 2 kişilik benim tarifim
3 tane patlıcan kullandım, ocağın üzerinde güzelce közlüyosun,
2 kaşık unu 2 kaşık tereyağında kavuruyorum, sonra 2 bardak süt ekliyosun, tuzu unutma
kabuklarını soyduğun patlıcanlarını, tahtada güzelce ez
sonra hazırladığın sosa ekle ocağın altını kapat..
Etleri de, biraz yağ ile tavada azcık sotele (ben becel kullanıyorum eti yumuşacık yapıyo)
sonra 1 bardak su ekle, suyunu çekince biraz daha kavur, ama sık sık bak canım yanmaya başlayabiliyo hemen
1-2 diş sarımsağı küçük küçük doğra etlere ekle, suyunu çekince ama kavuruyosun
sonra da 3-4 rendelenmiş domatesi ekle kavur böyle, domatesin suyu kalmayana kadar..
Çok az karabiber ekledim ben sadece baharat olarak ..
netteki tarifler salça ile ama ben domates kullandım, çokda güzel oldu :)))"
siz özel iş çevirince bende netten baktım sorularım var mesela ayşecim patlıcanı nasıl közledin ?
ya benim patlıcanlar biraz olaylı oldu. Bi yerde mikrodalgada oluyor yazmışlar önce mikrodalgaya attım 5 dk ayarladım. Haşlanmış gibi oldular beğenmedim sonra da ocağın üstünde biraz daha közledim. Direk ocakta közlemek isterdim ama ocak batıcak diye canım istememişti. E bi şey farketmedi ocak yine battı
yok kıs kızmadım :)
sonrada patlıcan ve etleri birleştiriyosun heralde
elfii yemeğe gitmedin mi sen..ben söledim birazdan gelir yemeğim...
fundacık napıyodur acaba şimdi
Folyoya sarıpta oluyormuş ocak üstünde denemek lazım ondan sordum sana belki başka yöntemin vardır diye
Haklısın canım, ama ne güzel eşinin yiyor olması güzel onu övmek için söylemiştim aslında. Bizde öyle bi şey olsa yenmez işte
Yarenaycım işin zor vallahi. Biliyorum çünkü bende hergün işten eve gidince yemek yapıyorum. dün komşu gelmişti kaynanam diyor ki işte kalkamıyorum filizde geliyo hemen yemek yapmaya başlıyor üzülüorum ama napıyım kalkamıyorum. Burdaki mesaj evdeyim ama yemek yapmadım çünkü hastayım :)))
Hu HUUUUUUU
Ben geldim !!!!!
elfiii yemekten sonra heömen çıkıyomusunuz odalara..nekadar öğle arası
Hoşgeldin bu sefer nereyi temizledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?