çok çokk geçmiş olsun annenne
yanında olmamak kötübaşka kardeşin yokmu, annene yardım edecek
ayy ben daha yatagimi bile toplamadim
sadece balkonumu yikadim camasir asicam diye
Ay sinemcim her gün iş iş yeter kız. Yatağını topla bırak işleri
canım git mutlaka, biz de geçen hafta gitmiştik gayet eğlenceli bir filmdi. zaten animasyonları hep sevmişimdir ben. garfield, ölü gelin vs. hiç kaçırmam
rio ya gidicez, tabi inş.kalkmadıysa :))
benimde annem bugün amilyat oldu kolundan sinir sIkismasi vardi dr. amilyat olman daha iyi demis. Gidecektim Türkiyeye annem sakin gelme dedi uzak olunca ne kadarkötü simdi yaninda degilim 1 ay elini kullanamayacak iste Allahtan babam yapar yardimci olur elinden gelir hersey masallah.
aksama ne var kizlar menüde#
valla sasirdim hergün ne pisirsem diye yahu
canım git mutlaka, biz de geçen hafta gitmiştik gayet eğlenceli bir filmdi. zaten animasyonları hep sevmişimdir ben. garfield, ölü gelin vs. hiç kaçırmam
biz de önümüzdeki hafta fırsattan aldığım biletlerle hızlı ve öfkeli: rio soygununa gitcez. kocişe diyorum riodan gidiyoruz bu aralar bi gidip ziyaret etmek gerekiyor galiba orayı, bu bir işaret olabilir
canım çok geçmiş olsun annene. bilirim uzakta onlardan uzak olmanın acısınıben senin kadar uzak olmama rağmen hep korku içindeyim, ya birşey olursa, ya yetişemezsem diye. sürekli kabus görüyorum zaten bu konuda senin Allah'tan erkek kardeşin varmış yanlarında inan bana hiç yoktan daha iyidir.
Ben kıymalı makarna yapıcam
Dünde hazır mantı aldım haşladım üzerine yoğurt kırmızı biber sos mis gibi.
Sende bugün o tarz basit bişey yap bugün dinlen
Hamile olmadığımda kesinleşti ama hala canım tuhaf tuhaf yemekler istiyor. Mesela eti haşlayıp suyuna ekmek banmak gibi :)))
bizim malatyaya gitme durumumuz var eşimin anneannesi çok hasta ümidi kesilmiş durumda. K.validemin kız kardeşi arabalarıyla gidecekler k.validemde gidecek yarın akşam yola çıkacaklar arabada 2 kişilk yer var eşimin dayısı gitmezse ben ile eşim gidicez giderse eşim gidebilir bende 2 gün annemlerde kalırım. Bende gitmek istiyorum ama
nasil kesinlestii ???
ben kıymalı makarna yapıcam
dünde hazır mantı aldım haşladım üzerine yoğurt kırmızı biber sos mis gibi.
Sende bugün o tarz basit bişey yap bugün dinlen
Hastalandım bu sefer kesin. Sabahtan beri tuvaletten çıkamaz oldum
gidersen iyi olur tabiide yer olmayınca napcan...
Bide izin alabilecekmisin, kaç gün kalcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?