2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bizim malatyaya gitme durumumuz var eşimin anneannesi çok hasta ümidi kesilmiş durumda. k.validemin kız kardeşi arabalarıyla gidecekler k.validemde gidecek yarın akşam yola çıkacaklar arabada 2 kişilk yer var eşimin dayısı gitmezse ben ile eşim gidicez giderse eşim gidebilir bende 2 gün annemlerde kalırım. Bende gitmek istiyorum ama

rio ya gidicez, tabi inş.kalkmadıysa :))
canım git mutlaka, biz de geçen hafta gitmiştik gayet eğlenceli bir filmdi. zaten animasyonları hep sevmişimdir ben. garfield, ölü gelin vs. hiç kaçırmam

biz de önümüzdeki hafta fırsattan aldığım biletlerle hızlı ve öfkeli: rio soygununa gitcez. kocişe diyorum riodan gidiyoruz bu aralar bi gidip ziyaret etmek gerekiyor galiba orayı, bu bir işaret olabilir

canım çok geçmiş olsun annene. bilirim uzakta onlardan uzak olmanın acısını ben senin kadar uzak olmama rağmen hep korku içindeyim, ya birşey olursa, ya yetişemezsem diye. sürekli kabus görüyorum zaten bu konuda senin Allah'tan erkek kardeşin varmış yanlarında inan bana hiç yoktan daha iyidir.

ben yemek yapmıyorum bu akşam. dolmam var onu yicem. beyim de baksın kafasına göre. bak aklıma geldi sinirlendim yine

Tesekkürederim tesellin icin yarenaycim

Hamile olmadığımda kesinleşti ama hala canım tuhaf tuhaf yemekler istiyor. Mesela eti haşlayıp suyuna ekmek banmak gibi :)))

gidersen iyi olur tabiide yer olmayınca napcan...
Bide izin alabilecekmisin, kaç gün kalcaklar

gidersen iyi olur tabiide yer olmayınca napcan...
Bide izin alabilecekmisin, kaç gün kalcaklar

Onlar çarşambaya kadar kalacaklar ben ile eşim pazar günü oraya varıcaz akşama yola çıkacaz pazartesi yine burdayız maksat dünya gözü ile 2 saat bile olsa görebilmek

mantıyı dün yapmış canım, bu akşam için makarna yapacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…