2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canim ;

hamile kalip da adet görenlerde var biliyorsundemi ?

Idrar testinde de herkesde cikmiyormus kimilerinde gebe kaldiktan 10 gün sonra testte cikiyormus bana dr. burada anlatmisti Bilgin olsun ....

Ay Zuzum hastalanınca böyleysem hamile kalınca nasıl olurum acaba.
Bu arada erik çıktımı ya ben erik hastasıyım yarın pazarda varsa alayım

kaynanam bikomşunun bahçesinden getirmiş erik dün bitane yedim daha çekirdekleri yumuşacık..tadı güzeldi ama
ye ekşiyi çıkar ayşeyi elfiii

Aramıza hoşgeldin bilge. Aramızda evlendiğine pişman olan yok çok güzel tabi.
Çalışıyormusun?

hoşbulduk arkadaşlar öncelikle ilk kez girdim bu siteye ve nasıl kullanılır açıkçası bilmiyordum evlilik için okudum ama şimdi bebiş istiyorum o yüzden başka konu başlığına dalmışım afedersiniz:44: evet mutsuz evlilik olmasın bencede bu arada çalışıyorum evet kamu kurumunda siz neler yapmaktasınız nerede yaşıyorsunuz bebiş düşüncesi ne alemde?

topicte bebek isteyen şuan için..sinem var luxxor var...
geri kalan kısım 2012 de hep birlikte doğurcaz

inşallah Allah gönlüne göre verir canım. ben KKTC'de yaşıyorum, grafikerim.bebiş isteği hep var bende ama henüz net karar vermiş değiliz. önce 1 yılımızı dolduralım sonrasına bakarız diyoruz şimdilik.

ben geldim kızlar:44:

hoşgeldin canım, ilk kez mi geliyorsun topiğe. seni daha önce gördüğümü hatırlamıyorum da

ne kadarlık evlisin...
..

bilgemadam sende bebek düşünüyorum dedin,sen nekadarlık evliydin

kızlar bebiş isteyenler bugün cuma ve şuan sela okunuyor duyuyorum yani o açıdan
bi yerde okumuştum bebiş isteyenler 4 cuma saati 1000 kere "ya evvel" diyecekmiş dileyenler şuan başlayabilir Allah gönlümüze göre versin aminnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…