2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaagelinle damat gitmiş yaaa:84:
müşteri gelmişti kapattım ama merak etmiştim öptümü gelini:84:

Akşam Fatmagül ile kerimin söylediği türkü ne kadar güzeldi ya biraz fatmagülün sesini abartmışlardı ama

yarenaycımm, Ayşe eklemiş benim tarifimi bir kaç sayfa geride, yap sende canım hem kolay hem lezzetli oluyo
kocişe de kızma, bu akşam yer dolmaları, araya farklı öğün sokmak istemiş, akşam da surat yapmazsın inş
günaydınn kızlar....

ay nektar evet nedense ya çiçekçi kapalıdır, yada çiçekçide gül bitmiştir sanki gülden başka çiçek yok

yarenay bakarsın yer bugün
evet hep bi mazeretleri var maalesef

zuzuş bak ben ajandama şunu kaydetmişim grip için diye
küçük soğanı oy,
içine 1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı pul biber
fırında yada tencerede pişir, 4-5 e böl ye
balğam öksürük ne varsa söker
sabah akşam yensin

geçmiş olsun eşine canım :))

ayvalık tostudur o kesin, mmmm çok severim
Sinoş geçmiş olsun canım annene :)))

güzel ve hafif bir yemek oluyo, patlıcanlı sostan arttı mı?
Folyoya sarıpta oluyormuş ocak üstünde denemek lazım ondan sordum sana belki başka yöntemin vardır diye
ben folyoya sarıp ocakta közledim elfim
Ayşe közleseydin keşke canım, zaten o köz tadı esas tat veriyo sosa
Gelinliğinin etek kısmını beğenmedim sadece üstü güzelmiş bence.
ben de beğendim gelinliğin üst kısmını asil duruyoo

Kate çok tatlı ya çok kibar görünüyor prenseslik yakışacak bence, yakışmış da daha doğrusu. Ben de özendim elficim bi daha düğün yapasım geldi

Ayyy fatmagül'deki şarkıya da bittim içime işledi yaa çok hoştu, onu dinlerken kocişim de yanımda olsaydı sarılarak dinleseydim keşke

Tv'nin fişi çekili cnm yaaa, az önce "bana her şey yakışır" topiğinde de bi sürü konuşmuşlar merak ettim açayım dedim üşendim
aa topiki mi varmış, ben de bakim
daha kahvaltı yapmadım yaa, bişiler atıştırsam iyi olucak karnım gurul gurul

ben de gelinliğin üst kısmını ve kızı çok beğendim. gayet doğal ve hoş duruyor bence. zaten hatun gerçekten doğal güzel yani. güzel birşeydir di mi ya prenses olmak, tüm dünya onu izliyor şimdi düşünsenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…