simdi nikahlari kiyiliyor
valla isminide yazıcaktım ama hatırlayamadım..biara araştırayım eşimede sorayım akşam yazarım
benim ilkide ikinciside çok hoşuma gitmişti
yaagelinle damat gitmiş yaaa:84:
müşteri gelmişti kapattım ama merak etmiştim öptümü gelini:84:
yarenaycımm, Ayşe eklemiş benim tarifimi bir kaç sayfa geride, yap sende canım hem kolay hem lezzetli oluyonektarım buraya yaz tarifini de biz de faydalanalım. bi cumartesi süpriz yaparım kocişe. o hiç yememiş hünkar beğendi.
bu aralar biz de sizin gibiyiz kızlar. ama eşimin işyerinde saat 9 gibi yemek veriyorlar mesai kalacaklarsa. bana o saatten sonra haber veriyor eşim. benim de o saatten sonra yiyesim gelmiyor. ondan sabahları çok aç kalkıyorum.
nektarım adam haklıdır ya saat 11-12 ye çiçekçi mi kalır? onun almak istediği günler de 7'de geldiği akşamlara denk gelmiyordur napsın adamhem bak seni düşünüp erik almış en azından seni düşündüğünü bu şekilde gösteriyor.
sabah kızdım ben de eşime. o istedi diye dolma yapmıştım. dün götürdü işyerine. akşam geç geldiğinden yiyemedik, bugüne kaldı. sabah da baktım, domates, ton balığı falan koymuş torbaya öğlen için. dedim dolma vardı. ısıtamıyormuş onu işyerinde de tadı olmuyormuş. iyi de ben zaten zeytinyağlı yaptım onu ısıtmaya gerek yok. neymiş akşam yermişiz, niye surat yapıyormuşum, bunun için kızılırmıymış. o istiyor diye gece 10'a kadar dolma yaptım ben. yazık değil mi bana, işten geliyorum yemek yapıyorum. bu akşam da yemek yapmıcam. yarın da ne istiyorsa götürsün işe
evet hep bi mazeretleri var maalesefgünaydınn kızlar....
ay nektar evet nedense ya çiçekçi kapalıdır, yada çiçekçide gül bitmiştirsanki gülden başka çiçek yok
yarenay bakarsın yer bugün
zuzuş bak ben ajandama şunu kaydetmişim grip için diyeAllah korusun yaa..ne ditelim..
Herşeyin hayırlısı
....
ay benm kociş grip oldu..3 gündür bi halsizlik flan vardı..dün iyicene hapşuruyo burunlar tıkalı
şöle ballı mallı tarifleriniz varsa uygularım..ama süt içmez asla
ayvalık tostudur o kesin, mmmm çok severimşimdi eşimi aradım.hadi dedim sinemaya götüreyim seni bu akşam...
aşkım hastayım,bu akşamda toplanayım azcık yarın akşam gidelim olmazmı dedi..
tamm dedim
belkim ben eve gitmem bi tost ısmarlatırım kendime :)))
Sinoş geçmiş olsun canım annene :)))benimde annem bugün amilyat oldu kolundan sinir sIkismasi vardi dr. amilyat olman daha iyi demis. Gidecektim Türkiyeye annem sakin gelme dedi uzak olunca ne kadarkötü simdi yaninda degilim 1 ay elini kullanamayacak iste Allahtan babam yapar yardimci olur elinden gelir hersey masallah.
güzel ve hafif bir yemek oluyo, patlıcanlı sostan arttı mı?Nektar bizim hünkar da beğendi yemeği, böyle değişik şeyler hep yap diyor. Oldu canım, işim gücüm yok değişik yemek bulayım her gün sanaYarın çok değişik yemek yapıcam sana dedim taze fasulye, hiç sevmez de kendileri
Elfi sana da geçmiş olsun cnm. Ben işteyken karın ağrım falan olursa su şişesine sıcak su doldurup karnıma ya da belime koyardım mümkünse sen de öyle bişeyler yap istersen sıcak insanı rahatlatıyor. :26:
ben folyoya sarıp ocakta közledim elfimFolyoya sarıpta oluyormuş ocak üstünde denemek lazım ondan sordum sana belki başka yöntemin vardır diye
ben de beğendim gelinliğin üst kısmınıGelinliğinin etek kısmını beğenmedim sadece üstü güzelmiş bence.
Ayşe Berrak mı Özge mi
Bana her şey yakışır final günü ya, izlemiyomuşsun tamamKız o ne demek :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Bana her şey yakışır final günü ya, izlemiyomuşsun tamam
aa topiki mi varmış, ben de bakimTv'nin fişi çekili cnm yaaa, az önce "bana her şey yakışır" topiğinde de bi sürü konuşmuşlar merak ettim açayım dedim üşendim
aa topiki mi varmış, ben de bakim
daha kahvaltı yapmadım yaa, bişiler atıştırsam iyi olucak karnım gurul gurul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?