2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ablam sabahtan beri döndürüp dinletiyor bize fatmagülle kerim'i içim bayıldı vallla. dur ben şuna bi roman havası açayım da keyfimiz gelsin

Ben bugün 500 ml içtim şimdide çağlalarımı bi güzel yıkadım tuzlayıp tuzlayıp yiyiyorum ama erik istiyorummmmm

ben de 1 lt. yi bitirdim. 3. şişemi doldurdum az önce. elfiiii biz de isterükkkkk

yazı çok seviyorum yaaaa o meyve bolluğu beni benden alıyor. Şöööyle vişneler kirazlar şeftaliler karpuzlar çıksa da yesek artık offffffff canım istedi sulu sulu . Kışın ne o öyle bi portakal bi mandalina bi muz

Allah'ım kalabalığa bak, dünya işini gücünü bırakmış düğüne gitmiş resmen

Bana benzedin sen de nektar Evdeyken böle oluyor işte bana kızıyordun ama bak
ay evet yaa, hep diyorum buraya yazarken Ayşeye kızardım diye :78:
bende kahvalti yapmadim saat 9.30 da bir kahve ve 3 parca bisküvi yedim okadar

ben de kahvaltımı şimdi 4 bisküvi ve 1 kupa yeşil çayla yaptım
oysa bu sabah acaip aç uyandım..

öğleden sonra bişiler yerim artık, akşam yemeğiniğ de 11 den sonra kociş yine geç gelecek

kızlar ne yemek yapıcaksınız..benim canım çok fazla iç pilav çekiyo ama kociş hiç sevmiyo, aradı az önce bana şehriye pilavı yap diye.. yine

Aaa nasıl gördünn beni :))
aynı yerde çalışıyomuşuz senle, bizi pazara fiyat araştırması için gönderiyolar
ben tabi pazarda alışverişe dalıyorum, ama nasıl güzel tişörtler alıyorum kendime 5 tl ye
bayaa da oyalanıyorum böyle 1-2 saat, sonra sen geliyosun "nekadar ayıp nigar, ben burda hamile halimle çalışıyorum sen alışveriş yapıyosun" dedin..karnını tutuyosun böyle ama karnın büyük değil

hamile olma olasılığını konuşuyoruz ya kaç gündür rüyama girmiş :))
hayır olsun inş..

Son düzenleme:

ben pizza yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…