2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay nektar ne hoşsun demek tişörtler alıyodun he allah seni ne yapmasın rüyanda bile alışveriş yapıyon kız :) Hamile olasılığımda kalktı

pizza da güzel fikir :))

Funda aklıma soktuğundan beri canım musaka da çekiyo ama kıyma almaya kim gitcek şimdi
yeşil mercimek yemeği + şehriye pilavı + cacık yapıcam galiba.. çok mu uyumsuz oldu ne..

Ay nektar ne hoşsun demek tişörtler alıyodun he allah seni ne yapmasın rüyanda bile alışveriş yapıyon kız :) Hamile olasılığımda kalktı
eşimle konuşuyoruz ya kaç gündür, götürücem seni pazara 3 tanesi 5 tl 4 tanesi 10 tl sepetlerini karıştır biraz stres at diyo o da girmiş aklıma

o tür yerlerden mangonun, kotonun tişörtlerini çok almıştım ben
sepet satışlarında gerçekten orjinal şeyler oluyo :78:

bebiş olayı kesin mi kalktı şimdi, kan testi yaptırmiycan mı
adet oldun da belirtilerin var :26:

bence de hadi artık eve gidelim ya. hatta yarın olsun yarın da eve gidelim... hafta sonu gelsin artıkkkkkk

Akşama misafir varmış görümcemden öğrendim bize gelen misafiri ben bilmiyorum o biliyor

zuzu aşure miiiiii? Ben mi yanlış okudum? Hazır falan mı yapıcan yoksa?

Ay kızlar öğrencim geldi aniden de çıktım. Akşama kociş piyaz istedi. Piyaz yapıcam yanına da köfte. Bi de yarım kazandibi vardı pakette onu pişireyim tamamdır.
Nektar benimki 7de gelcek bugün çok şükür ki erkenden yicem bugün yemeği. Masterchef ne zaman başlıyordu yaaa :26:

yemekteyizden sonra sanırım

nasıl sinirliyim şu an yaa
iki cumartesidir kayınvalidemlere gidiyoruz
geçen cumartesi gittik pazar gecenin bi vakti geldik eve
daha salı aradı kayınpederim "evde niye yalnız oturuyosun kalk gel" diye
geçiştirdim, belki hafta sonu gideriz diye
şimdi yine arıyo, hadi kalk gel, eşim de iş çıkışı oraya gidecekmiş onunla konuşmuş!!
bu ne yaa! annem 5 dk mesafede kendi anneme gitmedim 1 haftayı geçiyo, okadar yol onlara uyumaya gidicem.. iyi ki işten çıktım evdeyim yani bin pişman ettiler!
bir de tavır yapıyolar telefonda. elim ayağım titredi resmen, şimdi eşimle kavga edicem! bana niye atıyo topu, nigarı ara söyle giderse ben de oraya gelirim demiş!
evimde oturmak istiyorum, hayret bişi.
2 günde bir onlara gidicem sanki, mesafe de uzak yani! tavır yaptı kapattı telefonu.

Son düzenleme:
bu akşam kuaföre gidiyorum, kaşlar, bıyıklar uzadı iyice. dün akşam da banyodan sonra düzleştiriciyle düzleştirdim saçlarımı. hadi artık çıkayım istiyorummmm

ya ben bu erkekleri anlamıyorum. bilerek sana topu atıyor, sen açık açık gelemem diyemeyeceğin için. Allah'tan bizimkiler uzakta da ben öyle birşey yaşamıyorum. benimkinin 8 tane de kardeşi var yani.

eşinle konuş canım, zor durumda kaldığını ama bundan hoşlanmadığını net bir dille söyle. bir daha sana atmasın topu.

arasa bu sinirle neler diycem de, aramadı hala bekliyorum
benim eşim de 5 kardeş canım

Ben de hiç sevmiyorum kendi evimden başka yerde oturmayı kayınvalidemlerde falan mesela. İlk başta hep çağırırlardı baktılar gitmiyorum ya da az gidiyorum bıraktılar artık. Ama yine de içten içe canları sıkılıyor biliyorum. Geçenlerde kayınvalidem anneme evde oturuyor yalnız başına hiç yanımıza gelmiyor diye beni şikayet etmiş şaka yollu. Annem de biz yalnız oturmayı severiz demiş Seviyorum evimi napiim rahat edemiyorum orada. Eşim de zaten gecenin bi körü geliyor o da pek görmüyor onları. arada erken gelirse canımız isterse yemeğe falan çıkıyoruz o kadar.

Canım bence sen de duymazlıktan gel ne kadar çağırırlarsa çağırsınlar, onlar 2 çağırırsa sen bir git, yavaş yavaş anlar onlar da. Eşinle de bozma sakın aranı bu yüzden. Ben evde oturmayı seviyorum annemlere bile gitmiyorum falan de ama kızarak deme bu yüzden kavga etmenizi istemem.

Ay en azından eşin tamam geliriz dememiş senden habersiz. Bi de öyle olsa daha kötü olurdu en azından az da olsa sana fikrini sorar gibi yapmış :26:

Son düzenleme:
valla kızlar herşey sizde bitiyo ben bazı konularda imalarda bulundum kayınvalideme baktım olmadı devam ettim örnek vermek gerekirse kadın günü.. kayınvalidem her ay gününe yarın şunda gn var hadi gidelim gelirsin deilmi diodu bende kırmamak için olur diyodum ama istemeyerek gidiyodum sonra bakktım bi ben varım genç herkesin bnm kadar çocuğu var bende sohbet arasında söyledim 10 tane bnm yaşıtım kız olsun bide sen ol dedim sohbete katılamıyorum dedim herkes yok çocuğunun derdi yok doğumu yok el işi ben 24 yaşındayım onların 40 dan başlıyo torun tosba sahibi hepsi söledim ben katılamıyorum sıkılıyorum dedim oda sen sıkılma evde diye çağırıyorum dedi ben geldiğimde daha çok sıkılıyorum dedim oldu bitti bunları söylemek zor değil imayla olmuyo direk söylemek gerekiyo bazı insanlar anlamıyorlar sizin düşüncelerinizi herkesin bi penceresi var ve o pencereden ne görmek istiyorsa onu görüyo ve en çokta bize yakın olanlar ailemizdekilerin hareketleri sözleri batıyo bize ne olursa olsun konuşun sakin sakin örnekleyerek açıklayarak saygıyı yitirmeden

ben de yalnız olmayı seviyorum, annem bile kızıyo niye aşağı inmiyosun diye düşün kendi anneme gitmiyorum oraya kalkıp gidicem
bir de gitmesem neyse, ama iki haftadır ordayız ona kızıyorum ben..
bekarken de odamda otururdum ben, öyle kalabalığı sevmem ki..kitap okurum, film izlerim..
eşim de tam aksine 5 kardeş kalabalık alışmış yalnız olunca sıkılıyo off

bu sinirle eşimle nasıl kavga etmeden dururum bilmiyorum
sonra da başlıyo "seni seviyolar, sen değer bilmiyosun" felan.
Şükürler olsun ki ordan ev tutmamışım, okadar ısrar ettiler, tartışma çıkardılar
o zaman halim ne olurmuş hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…