- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
aynı yerde çalışıyomuşuz senle, bizi pazara fiyat araştırması için gönderiyolar
ben tabi pazarda alışverişe dalıyorum, ama nasıl güzel tişörtler alıyorum kendime 5 tl ye
bayaa da oyalanıyorum böyle 1-2 saat, sonra sen geliyosun "nekadar ayıp nigar, ben burda hamile halimle çalışıyorum sen alışveriş yapıyosun" dedin..karnını tutuyosun böyle ama karnın büyük değil
hamile olma olasılığını konuşuyoruz ya kaç gündür rüyama girmiş :))
hayır olsun inş..
eşimle konuşuyoruz ya kaç gündür, götürücem seni pazara 3 tanesi 5 tl 4 tanesi 10 tl sepetlerini karıştır biraz stres at diyoAy nektar ne hoşsun demek tişörtler alıyodun he allah seni ne yapmasın rüyanda bile alışveriş yapıyon kız :) Hamile olasılığımda kalktı
Akşama misafir varmış görümcemden öğrendim bize gelen misafiri ben bilmiyorum o biliyor
yemekteyizden sonra sanırımzuzu aşure miiiiii? Ben mi yanlış okudum? Hazır falan mı yapıcan yoksa?
Ay kızlar öğrencim geldi aniden de çıktım. Akşama kociş piyaz istedi. Piyaz yapıcam yanına da köfte. Bi de yarım kazandibi vardı pakette onu pişireyim tamamdır.
Nektar benimki 7de gelcek bugün çok şükür ki erkenden yicem bugün yemeği. Masterchef ne zaman başlıyordu yaaa :26:
yemekteyizden sonra sanırım
nasıl sinirliyim şu an yaa
iki cumartesidir kayınvalidemlere gidiyoruz
geçen cumartesi gittik pazar gecenin bi vakti geldik eve
daha salı aradı kayınpederim "evde niye yalnız oturuyosun kalk gel" diye
geçiştirdim, belki hafta sonu gideriz diye
şimdi yine arıyo, hadi kalk gel, eşim de iş çıkışı oraya gidecekmiş onunla konuşmuş!!
bu ne yaa! annem 5 dk mesafede kendi anneme gitmedim 1 haftayı geçiyo, okadar yol onlara uyumaya gidicem.. iyi ki işten çıktım evdeyim yani bin pişman ettiler!
bir de tavır yapıyolar telefonda. elim ayağım titredi resmen, şimdi eşimle kavga edicem! bana niye atıyo topu, nigarı ara söyle giderse ben de oraya gelirim demiş!
evimde oturmak istiyorum, hayret bişi.
2 günde bir onlara gidicem sanki, mesafe de uzak yani! tavır yaptı kapattı telefonu.
ya ben bu erkekleri anlamıyorum. bilerek sana topu atıyor, sen açık açık gelemem diyemeyeceğin için. Allah'tan bizimkiler uzakta da ben öyle birşey yaşamıyorum. benimkinin 8 tane de kardeşi var yani.
eşinle konuş canım, zor durumda kaldığını ama bundan hoşlanmadığını net bir dille söyle. bir daha sana atmasın topu.
yemekteyizden sonra sanırım
nasıl sinirliyim şu an yaa
iki cumartesidir kayınvalidemlere gidiyoruz
geçen cumartesi gittik pazar gecenin bi vakti geldik eve
daha salı aradı kayınpederim "evde niye yalnız oturuyosun kalk gel" diye
geçiştirdim, belki hafta sonu gideriz diye
şimdi yine arıyo, hadi kalk gel, eşim de iş çıkışı oraya gidecekmiş onunla konuşmuş!!
bu ne yaa! annem 5 dk mesafede kendi anneme gitmedim 1 haftayı geçiyo, okadar yol onlara uyumaya gidicem.. iyi ki işten çıktım evdeyim yani bin pişman ettiler!
bir de tavır yapıyolar telefonda. elim ayağım titredi resmen, şimdi eşimle kavga edicem! bana niye atıyo topu, nigarı ara söyle giderse ben de oraya gelirim demiş!
evimde oturmak istiyorum, hayret bişi.
2 günde bir onlara gidicem sanki, mesafe de uzak yani! tavır yaptı kapattı telefonu.
ben de yalnız olmayı seviyorum, annem bile kızıyo niye aşağı inmiyosun diye düşün kendi anneme gitmiyorum oraya kalkıp gidicemBen de hiç sevmiyorum kendi evimden başka yerde oturmayı kayınvalidemlerde falan mesela. İlk başta hep çağırırlardı baktılar gitmiyorum ya da az gidiyorum bıraktılar artık. Ama yine de içten içe canları sıkılıyor biliyorum. Geçenlerde kayınvalidem anneme evde oturuyor yalnız başına hiç yanımıza gelmiyor diye beni şikayet etmiş şaka yollu. Annem de biz yalnız oturmayı severiz demişSeviyorum evimi napiim rahat edemiyorum orada. Eşim de zaten gecenin bi körü geliyor o da pek görmüyor onları. arada erken gelirse canımız isterse yemeğe falan çıkıyoruz o kadar.
Canım bence sen de duymazlıktan gel ne kadar çağırırlarsa çağırsınlar, onlar 2 çağırırsa sen bir git, yavaş yavaş anlar onlar da. Eşinle de bozma sakın aranı bu yüzden. Ben evde oturmayı seviyorum annemlere bile gitmiyorum falan de ama kızarak deme bu yüzden kavga etmenizi istemem.
Ay en azından eşin tamam geliriz dememiş senden habersiz. Bi de öyle olsa daha kötü olurdu en azından az da olsa sana fikrini sorar gibi yapmış :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?