2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ben konuşursam illa ki yanlış anlayacaklar, eşim söylesin istiyorum
haklısın, kırmadan söylemek gerekiyo, ben bugüne kadar ters tek kelime etmedim onlara..etmemeye de gayret ediyorum
ama eşimin de kem küm etmesi sinirimi bozuyor, sonuçta onlar onun ailesi rahat rahat söyleyebilmesi lazım..

Ben kayınvalidemle altlı üstlüyüm annemle de bi sokak aramız var. İlk evlendiğimiz bikaç hafta her gün zile basardı napıyorsun gelsene vs. diye. Ders çalışıyorum temizlik yapıyorum bilmemne bahaneler uydururdum . Sanırım zamanla anladı gitmek istemediğimi. Hayır yani bi de eşim yokken ben tek başıma niye gideyim ki gidip napıcam orda, rahat oturamam istediğim kanalı izleyemem ne anladım bu işten.

Bi de şöyle bi şey var cnm, eşim ailesine hiç laf söyletmez. Ben de söylemem zaten huyunu biliyorum ama şöyle yaparım. Mesela abisine kızar annesine kızar anlatır bana o zaman ben de aradan aradan söylerim evet öyle yapıyor bu huyu kötü falan diye. Sen şimdi bize anlatıyorsun ya biraz rahatlarsın sakinleşirsin eşine de arayınca sor çok gitmek istiyor musun benim canım bbugün evde oturmak istiyor h.sonu gideriz falan de, illa gidelim derse h.sonu gitmezsiniz

söyledim telefonda şimdi, işi var yoğun "tamam aşkım, haklısın aşkım" dedi akşama konuşuruz dedi kapattı..
ay bir de gülüyo sinirimi daha çok bozdu yaa benim eşim de ailesine hiç laf söyletmez, ne olursa olsun ailem deyip noktalıyo.. kesin net bir şekilde ben bu hafta hiç bir yere gitmiyorum, anneler gününde gidicem lütfen babanı arayıp söylersin nezaman geleceğimizi dedim..
tamam kızları yok 5 erkek, seviyolar beni öyle söylüyolar ama yani dediğin gibi sıkılıyorum ben orda, televizyon izlesek mesela birlikte yok illa stv, Mahmut tuncer şov, türkü geceleri geçen cumartesi eltimle survivoru açtık mesela, geldi kayınpederim "bu çıplak adamları mı izliyosunuz" deyip değiştirdi kanalı..
inş konuşur eşim bir daha aradığında ben ne derim bilmiyorum çünkü

valla bende çok yanlış anlaşıldım asıl senin eşini olaya katmaman gerek ben denedim eşimle konuşup onun halletmesini istedim ama bi denedim sonuç kavga etmek oldu iki üç derken baktım ben her ağzımı açıpta annen baban vs bi bişe dedğimde hepsinin sonucu hüsranla sona erdi en son bnmde kayınpederimiz bi sözü çok gücüme gitmişti benm ailemle ilgili bende 1 hafta içim içimi yedi ama eşime hiç bişe belli etmedim kayınvalidemle konuştum alttanda tehtit ettim düşünsene ailemin bunu duyduğunu dedim ne olur sen biliomusun hiç dedim ben oğluna açmadım bu mevzuyu ama çok kırıldım kayınpederimle aramızdaki dengeyi kurcak olan sensin dedim onun üzerine yükledim ben oğlunla konuşursam aramız bozulur dedm bunu sende istemezsin dedim. onun için beni kayınpederime anlatıcak olan sensin dedim.. yükümü attım konuştum rahatladım. kırmaktan korkma güzelim korkarsan kırılan hep sen her defasında sen olcaksın eşinle aran bozulur onların umrunda bile değil aslında sen gitmişsin gitmemişsin o yüzden bi gittiinde konuş kırılırsada kırılsın eşini sakın karıştırma sen eşine annnenin gözünün üstünde kaşı var desen yine anasıdır kaldıramaz sen olsan sende annene bi laf deseler kaldıramazsın dilerim sorunların çözülür..

Tabisii hazır...

Ohh piyaz+köfte ımmhh

Aynen cnm yaa tv kanalları bizim yukarıda da fix, ikballe düğün programı mı ne var zırt pırt onu izler kayınvalidem ya da flash ta türkülü çalgılı programlar var onları açar. Eltim gidince genelde istediği kanalı açtırıyor, şimdi bi de hamile ya paşaaaa her istediği oluyor

ay bide kayınpederin arıyorr...napcak seninle oturup:44:

sizinkiler iyimiş kızlar biz sadece maç izliyoruz tek kanal var ligtv :) eşim kaynım kayınpederim kayınvalidem fanatik beşiktaşlı ben galatasaraylı bütün önemli önemsiz maçları izliyorum bende ya ben ne yapayım??? dizilerim hep kaçıooo

Cnm yaaa sizinki de fenaymış .Çok şükür bizde maç tutkunu yok, ay kayınvaliden bile mi fanatik

canım, bizim öyle olumsuz bir şeyimiz olmadı çok şükür..ne olumsuzluk varsa düğüne 1 ay kala yaşadık bitti, o dönemin konusunu bile açmıyorum unuttum o 1 ayı yaşamadım sayıyorum.. böyle ufak tefek şeyler bizimkileri, inş hep öyle olur gerçi daha 6 aylık evliyiz ama :44: zaten önemli bişi olsa ben lafımı esirgemem, kendimi de ezdirmem konuşurum kayınvalidemle..tartışmadan tabi :44:
ailene laf etmelerine çok üzüldüm, insan kendine bişi dense canı acır ama ailesine bişi söylenince iki misli üzülüyo.. hele ki evlenince onlardan uzak olunca ..

aynen bizde de..kalp gözü türü programlar var birde dizi izleyeceklerse de papatyam ve akasya durağını izliyolar
ay bide kayınpederin arıyorr...napcak seninle oturup:44:
işte bilsem gittiğimizde de oturmuyoruz ki birlikte, adam ya kahveye gidiyo, ya koltuğu açıp uyuyo, ya da tv izliyo

bizim kaynımın odası böyle, lig tv + play station.. duman altı
hepsi fanatikk..eşime de o oda cennet gibi geliyo

Ayy sorma benim kaynımında odası öylee Duman altı...
Eşin 5dk gitse odaya leş gibi koku siniyo üzerine..
Bende göndermiyom odya kızıyorum, diyorum annen babanla yalnız bırakıyosun beni sıkılıyorum..yada diyorum sen ayrı odada oturcaksan ben eve iniyorum, ..e gel diyo sende...olurmu diyorum annenlere ayıp değilmi diye kızıyorum ozamn ya salona geliyo yada evimize gidiyoruz....

Bi ara çok sık oluyodu bu durum artık pek gitmiyo o odaya:)))
kendi diyo hadi eve inelim diye :))

zuzuş bizde birde o sorun var
adam o odadan çıkmıyo
bi yemekte görüyorum yüzünü
sonra da tartışıyoruz beni yalnız bırakıyosun diye
ama nekadar söylesem de bu durum değişmiyo
ille o odaya tıkılacak

kızlaar ilginç bir tarif buldum, acaba kahvaltı için yapılabilir mi
4-5 adet domatesi kabuklarını soyup daire şeklinde doğruyoruz
yağlanmış minik tepsiye diziyoruz, ince kıyılmış maydonoz serpiyoruz..
fırına atıyoruz..
pişince üzerine 4 yumurta kırıyoruz, yumurtaların arasına peynir serpiyoruz..
üzerine tuz ve biraz kırmızı biber serpiyoruz..üzerine de isteye göre kaşar rendeliyoruz..yumurtalar pişene kadar tekrar fırınlıyoruz
değişik bir kahvaltılık
ben belki cumartesi denerim bunu

Son düzenleme:

Güzel görünüyor cnm menemen tarzı bişey sanırım. Kazandibim pişiyor şuan benim de

Ay benim en sevdiğim kahvaltılık menemen Bide sucuklu olunca daha da güzel oluyorr

Güzel görünüyor cnm menemen tarzı bişey sanırım. Kazandibim pişiyor şuan benim de

ben daha hiç bişi yapmadım, geç yapıcam beyime sıcak sıcak olsun diye

biraz ara

BALIK; sucuk sosis pastırma salam gibi ne varsa hepsin yer,tatlıya,sandviçe, bayılır,abur cubur sever,ayak üstü yenen her şeye bayılır..

KOVA; Detaycılığını yemekte de gösterir,asla yemediği şeyler vardır.yoğurt peynir süt ürünlerinin sever,yemek onlar için ihtiyaç keyif değil

YAY;masa keyfi yapmayı sever meze sever,kızartma bayılır, içeceksiz yaşayamaz....dondurma keyifleri vazgeçilmezidir..

OĞLAK; Her şeyi yemez,yöresel yemekleri sever,acıyı turşuya baklavaya bayılır....

AKREP; her seyin suyunu cikardigi gibi ya cok yer, ya da hep ac kalir..

TERAZI;sofra keyfi yapmayi sever, agir yagli yemeklere katlanamaz,kuru yemis cok sever soslu yemekler favorileridir...

YENGEC; corbanin her turlusu,deniz mahsulerinin,her turlusu ,bitki caylarinin her turlusu,;sinirliyse masada ne varsa her turlusu.......

BASAK;makarna pilav menemen kofte ve pizzayla hayatini gecirebilir...

ASLAN;yemek yemek onun icin bir sanatir süslü yemek sever,meyva cok sever,cay saati vazgecilmezidir.....

IKIZLER;Duzenli duzensizdir,sebze balik cok sever,ketcap hardal ve mayonezle vicdan azabi ceksede vazgecilmezidir...

BOGA; Gune gec baslar,yemek ayirt etmez,borek corege bayilir,baklagiler den hoslanmaz, tatlisiz yasayamaz.,nutella'siz yasayamaz...

KOC; kahvalti vazgecilmezidir peynir bal.et oburudur,sebze yemek yerine et yemeyi tercih eder,abur cubur muptalasi degildir.

benimkisi biraz abartılı olmuş , sinirli olsam da herşeyi yemem çorba da çok sevmem diğerleri tutuyo

nektar koçda yengeçde tam tersi bizim:44:
..
kahvaltı için bide bayat ekmek dilimlerini yumurtalayım üzerine domates dilimleyip ve kaşar rendeleyip de fırına verebilirsiniz

IKIZLER;Duzenli duzensizdir,sebze balik cok sever,ketcap hardal ve mayonezle vicdan azabi ceksede vazgecilmezidir...
Ben ikizlerim. UYmuş benimkiler.
BOGA; Gune gec baslar,yemek ayirt etmez,borek corege bayilir,baklagiler den hoslanmaz, tatlisiz yasayamaz.,nutella'siz yasayamaz...

Kociç boğa. Beyfendinin "yemek ayırt etmez" cümlesiyle uzaktan yakından alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…