2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Baya baya hamile sandım kendimi gerçi aşermeler devam ediyor gibi etkisinde kaldım sanırım :)))

tabi cnm insan psikolojisi işte etkileniyo ister istemez o moda giriyosun:)

saol tatlım,bizde çatışacaz gibi gözüküyo bakalım:)
belki işi vardır fundanın ondan girememiştir.

Benim eşimde diyordu kız olursa senin adın olsun yok ya istemem öyle dedim zuzunun dediği gibi küçük filiz büyük filiz diye seslenirlerdi herhalde

Benimde kaynanamın içinde kalmış eşi anne ve babasının isimlerini kendi çocuklarına koymuş eşimin adı dedesinin adı görümcemin adı babaannesinin adı.

dünde kvalidemin misafirivardı dedim ya..akşam çayda, eşimle ana diyo kadın...hadi heveslenmiyonuzmu yapın bitane (onunda 1yaşında falan kızı var)
bak ne güzel mutluyuz huzurluyuz :))
yok dedim biz böyle daha mutlu ve huzurluyuz

arada 5dk geçti kızı biyerlere tırmanıyo kadın peşinden koştu kızıyor kızına..eşimde dedi abla bumu huzur yok biz almayalım

ayy nektarın işine yorum yapcaktım unuttum :))))
850 fena değil nektar hayırlısı olsun artıkın sen istiyomusun hoşuna gittimi ortam..
gelince cevaplarsın artık

deniz böle ortak isim iyi olmuyo mesela ben burdan arayacak oluyorum eger ismi denizse düşünüyorum deniz hanımmı desem deniz bey mi desem birini seçiyorum tam tersi çıkıyo dumur oluyorum

ya bu ateş ismi sen söledikde ben geriliyorum yaa valla nedense...

Off anneler günüde yaklaştı benim aklımda hiç bişey yok anneme anneanneme k.valideme alıcam

Bu arada k.validem gece 04:30 da geldi 5 e kadar oturduk orda olanları anlattı dedikodu yani... Görümcesi dengesizlik yapmış neyse sonra dediki herkes senden bahsediyordu gelinin çok güzel seninle ne kadar ilgilendi demiş herkes :))

biz bu yaz Türkiye'ye gittiğimizde ev almayı planlıyoruz kızlar. annemlerin oturduğu yerde alabiliriz belki. eşim çok istiyor anneme yakın olsun. bana da diyor, "benim ailem bana karıköylü oldun demesinler diye, seni onların yanına göndercem ben kayınvalidemle vakit geçircem" dua edin kızlar bu sene ev işini halledelim hayırlısıyla.

Ay inşallah canım çok çalışıp çabaladığınıza şahit oluyorum allah gönlünüze göre versin darısı bizim başımıza

Ay inşallah canım çok çalışıp çabaladığınıza şahit oluyorum allah gönlünüze göre versin darısı bizim başımıza

inşallah canım. ne kadar çabuk alırsak o kadar iyi bizim için. şuanda gelecekle ilgili net bir plan yapamıyoruz çünkü

ay evt ya bak bunu bende yapıyorum bazen:))bak eşim tekrar sölerse bunu öne sürerim bende:)

cnm inşallah insanın kendi evi gibisi yok valla annene yakın olma fikride çok güzel çok işine yarıyo ben kiradayken çok yakındım ama şimdi biraz uzaklaştık napalım mecburen oldu araba var artık onla idare edicez.

ya bu ateş ismi sen söledikde ben geriliyorum yaa valla nedense...

ya biliyorum fatma senin durumunu ateş ismi konusunda. ama bizim içimize çok sindi nedense.

kızlar size de kötü geliyor mu bu isim? genelde böyle düşünülüyorsa bi daha gözden geçirmek lazım doğmamış bebişin ismini

inşallah canım. anneme yakın olma fikri eşim için çok iyi. çünkü o istediği gibi şımarır anneme. çok severler birbirlerini. bi güzel söylüyo bana, şikayet ederim seni, hoşuma gitmeyen yemek yaptığında arar söylerim anne ben geliyom yemeğe diye. bilirim annem de şımartır kesin eşimi. ama benim için de iyi olur çooook hem de. bekarken evde yerdik birbirimizi ama şu 1 sene değiştirdi benim için birçok şeyi.

belki kız olur su koyarsınız :))))
belki bikız bi oğlan ikiz olur...
ateş ve su koyarsınız...
artı eksiyi götürür
olmamı
..
bu arada ateş ve su oyununu oynadınızmı hiç :)))

selam kızlar. Çocuk isimlerinden konuşyorsunuz sanırım. Benim tanıdığım ateşler hep çok hareketli yerinde duramayan kıpır kıpır çocuklar olmuştur. O yüzden ben o isimden biraz korkarım :)))İsmin kişiliğe etkisi olduğunu düşünyorum.

ay oku oku bitmedi kızlar hepsini okuyamadım sıkıldım
ben geldimmmmmmmmmm
iş yerinde internet gittideli oldum sıkıntıdan çatladım
sizleride çok merak ettim canlarım evdende giremedim eşimle pek müsait olamadık:89::89::89:

kızlar kocamı bir özlemişim anlatamam oda beni çok özlemişbaya bi özlem giderdik
sizleride çok özledim ayrı kalmak kötüydü buraya ne kadar alışmışımbana özet geçermisiniz baya bişeyler olmuş sanırım:18:

evt bende inanırım kişiliğe etkisine mesela batuhan isimli çocuklar hep çok yaramaz olur ateş banada çok sıcak gelmedi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…