Baya baya hamile sandım kendimi gerçi aşermeler devam ediyor gibi etkisinde kaldım sanırım :)))
biz kız ismi konusunda iki ayrı kafadan gidiyoruz, ben hayal diyorum eşim yağmur. eşim ikisi de olur çift isim olsun diyo ama benn sevmiyoruum öyle. erkek ismi konusunda şuan tek isim var aklımızda o da ateş. tabii biz önce bebişe karar vercez de yapcaz da cinsiyetini öğrencez deee. neler neler değişir o zamana bakalım.
gerçekten funda hala yok ya??? bol tekrar aramızda gördüğüme sevindim seni
deniz böle ortak isim iyi olmuyo mesela ben burdan arayacak oluyorum eger ismi denizse düşünüyorum deniz hanımmı desem deniz bey mi desem birini seçiyorum tam tersi çıkıyo dumur oluyorumvalla gıcık oluyorm bu durumlara neyseki bizde öle bişe yok ablamın oğlu olsaydı babamın adını koyacaklardı hasan yiğit olacaktı ama ben oğlum olsada istemiyorum kimsenin adını bide eski isimler hep gerçi ogünde eşim deniz istiyorum dedi kızda olsa erkekte olsa ben istemiyorum ama bakalım tam kesinleşsinde
biz kız ismi konusunda iki ayrı kafadan gidiyoruz, ben hayal diyorum eşim yağmur. eşim ikisi de olur çift isim olsun diyo ama benn sevmiyoruum öyle. erkek ismi konusunda şuan tek isim var aklımızda o da ateş. tabii biz önce bebişe karar vercez de yapcaz da cinsiyetini öğrencez deee. neler neler değişir o zamana bakalım.
gerçekten funda hala yok ya??? bol tekrar aramızda gördüğüme sevindim seni
biz bu yaz Türkiye'ye gittiğimizde ev almayı planlıyoruz kızlar. annemlerin oturduğu yerde alabiliriz belki. eşim çok istiyor anneme yakın olsun. bana da diyor, "benim ailem bana karıköylü oldun demesinler diye, seni onların yanına göndercem ben kayınvalidemle vakit geçircem" dua edin kızlar bu sene ev işini halledelim hayırlısıyla.
Ay inşallah canım çok çalışıp çabaladığınıza şahit oluyorum allah gönlünüze göre versin darısı bizim başımıza
deniz böle ortak isim iyi olmuyo mesela ben burdan arayacak oluyorum eger ismi denizse düşünüyorum deniz hanımmı desem deniz bey mi desem birini seçiyorum tam tersi çıkıyo dumur oluyorum
ya bu ateş ismi sen söledikde ben geriliyorum yaa valla nedense...
biz bu yaz Türkiye'ye gittiğimizde ev almayı planlıyoruz kızlar. annemlerin oturduğu yerde alabiliriz belki. eşim çok istiyor anneme yakın olsun. bana da diyor, "benim ailem bana karıköylü oldun demesinler diye, seni onların yanına göndercem ben kayınvalidemle vakit geçircem" dua edin kızlar bu sene ev işini halledelim hayırlısıyla.
ya bu ateş ismi sen söledikde ben geriliyorum yaa valla nedense...
cnm inşallah insanın kendi evi gibisi yok valla annene yakın olma fikride çok güzel çok işine yarıyo ben kiradayken çok yakındım ama şimdi biraz uzaklaştık napalım mecburen oldu araba var artık onla idare edicez.
selam kızlar. Çocuk isimlerinden konuşyorsunuz sanırım. Benim tanıdığım ateşler hep çok hareketli yerinde duramayan kıpır kıpır çocuklar olmuştur. O yüzden ben o isimden biraz korkarım :)))İsmin kişiliğe etkisi olduğunu düşünyorum.
Hoşgeldin Funda eşinede kavuştun sonunda hadi gözün aydın
sağol canım benim sen neler yaptın cenazen varmış sanırım başın sağ olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?