2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydin fatmacik

Naber nasil gidiyor safak kac ?

sağolasın sinem iyiym şükür 29 mayısda izne ayrılıyorum işde bebiş artık ne zaman gelir belli olmaz normal tarih 19 haziran ama artık bu haftalardan sonra gelir normal tarihe göre 7 haftam var

günaydın kızlar...
ayy dün gittim eve 6,30....uzanmıştımki, kaynanam aradı misafiri varmış fanta istedi..hadee bidaha in aşağı fantayı aldım çıktım verdim, 5dk oturdum dedim ben iniyorum k.bakmayı rahatsızım..gitim bi uyumuşum saat 9 da eşim aradı kapıda kalmış anca gelmiş işten
sonra çıktık yemek yedik çay içtik misafirlerle,indik aşağı sıcak su yaptı eşim ohh
hee ö.g.z bittikten sonra şanslı msa diye bi prog.başladı izledinizmöi onu...ayy öldük gülmekten kocişle :))))

zuzum başladı mı senin reglin? biz ö.g.z yi izledikten sonra ben sporumu yaptım yarım saat, sonra da duş alıp yattım. eşim izliyordu şanslı masayı, gülüyordu baya ben banyodan çıkarken. ama tabii uyku ağır bastı. ben hiç bakamadım bile. makinaya çamaşır atmıştım, banyodan sonra onları astım. yatağa gittiğimde 12'yi geçiyordu. sabah zor kalktık yataktan. bi de hava bozmuş bugün, dün ne güzel günlük güneşlikti

başladı canım yaa ((
biraz karnım ağrıyor bugünüde atlatsam yarına ağrımaz artık...
...

ay çok komikti ama yaa halen aklıma geliyo gülüyorum

kızlarr biz geldikkkkkkkkkk:))
bu net kafayı yemiş bi girebiliyorum bi giremiyorum neyse girmişken hazır yazalım nasılsınız bakalım?
biz iyiyz çok şükür ikili testimizde ii çıktı darısı diğerlerine inşallah sizler nasılsınız bakalım?

hoşgeldin boll
kızımızın iyi olmasına sevindimm
eveetttt isim düşünmeye başladınmı...benim şimdiden hazır

hoşgeldin boll
kızımızın iyi olmasına sevindimm
eveetttt isim düşünmeye başladınmı...benim şimdiden hazır

saol tatlım,
valla benim aklımda varda daha eşimle konuşmadık o daha %20 lik ihtimali düşünüyo erkek olabilir diye:))abilik yapar diyo erkek olsaydı falan bende bişe demiyorum şimdlik:))bakalım 1 ay sora konuşuruz artık
senin düşündüğün isimler neler?
hadi bana fikir verin?

Hoşgeldin Bol bi daha gelemiceksin diye üzülmüştük seni gördüğüme sevindim

Testin iyi çıkmasına sevindim

zuzu gerçekten isim konusunda şimdiden hazırmı bizede söyle merak ettim neymiş isimler?

Hoşgeldin Bol bi daha gelemiceksin diye üzülmüştük seni gördüğüme sevindim

Testin iyi çıkmasına sevindim

ay cnm saol bende üzülmüştüm bi baktım giriliyo çok sevindim ne kadar sürer bilemesemde

fatmacım sen nasılsın artık son zamanların nasıl geçiyo??

ay cnm saol bende üzülmüştüm bi baktım giriliyo çok sevindim ne kadar sürer bilemesemde

fatmacım sen nasılsın artık son zamanların nasıl geçiyo??

ben iyiym canım çok şükür gün sayıyorum... izne ayrılacam onu bekliyorum valla.. tabi birazcıkda zorlanıyoruz ama güzerl bişey olmayada başladı geleceğini bilmek ona bu kadr yaklaşmak süper bişey

ben iyiym canım çok şükür gün sayıyorum... izne ayrılacam onu bekliyorum valla.. tabi birazcıkda zorlanıyoruz ama güzerl bişey olmayada başladı geleceğini bilmek ona bu kadr yaklaşmak süper bişey

ayy eminim ya benim içinde ogünler biran önce gelse keşke:)
ogün ultrasonda böle canlı canlı bi insan görünce nasıl duygulandım anlatamam çok güzeldi tutamadım kendimi ağlamaktan bi hal oldum resmenmüthiş bişeymiş gerçekten allahım olmayan ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…