2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tabi kuzum birde hareketlerini hissetmeye başla bakıyım o zaman bambaşka bişey oluyo... biz artık ultrasona falan sıgamıyoruz kafa bi tarafda eller ayakalr falan öle bakabiliyoruz salı günü dr a gidicem bende

tabi kuzum birde hareketlerini hissetmeye başla bakıyım o zaman bambaşka bişey oluyo... biz artık ultrasona falan sıgamıyoruz kafa bi tarafda eller ayakalr falan öle bakabiliyoruz salı günü dr a gidicem bende

ayy hadi bakalım evt doktorda ölyle dedi zaten daha neler göreceksin sen diye:))
cnm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
belli oldumu nasıl doğum yapacağın?

ayy hadi bakalım evt doktorda ölyle dedi zaten daha neler göreceksin sen diye:))
cnm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
belli oldumu nasıl doğum yapacağın?

amiiiiinn cümlemizi... şuan için herşey normal işde bi bebişin dönmesini bekliyorum halen kafası yukardı aşağıda dönmedi eger dönmezse 38. haftaya kadr sezeryan dönerse normal olur... zaten izne ayrılınca hemen osmaniyeye gidicem

kız olursa ..duru
erkek olursa ..doruk

çok fazla dillendirmiyorum ama sıkılmayayım diye :))))

eskiden ecrin ve eymen ismini beğenirdim şimdi çok duyuyorum sıkıldım...

Benim oğlum olursa mecburen eşimin babasının adı olacak eşim çok istiyor ama ne olacağıda belli olmaz. Babasının adı muhammet cengiz.. Cengiz diyorlarmış ama ben dedim ki 2 isimli olmasın sadece cengiz yada sadece muhammet olamaz mı olur dedi ama ben yinede istemiyorum

Bol bende rüzgar ismini beğenyorum o tarz isimler hoşuma gidiyor bulut savaş umut gibi isimleri beğeniyorum

ayy cnm ya bende istemem hiç anne baba adlarını ama mecbur olunca işte napacaksın iki isim bende sevmiyorum biri boşa koyuluyo çünkü ama sen cengizin yanına bi isim koysan ve onu kullansan olmazmı?

ben de böyle durumlarda ikji isim konmasından yanayım hem karşındakinin gönlü olur hemde senin...
kendi koyduğun adı kullanırsın..diğer ismide yadigar kalır işte....

eşimde takmış iki isme..osman efe diyor ...osman benm kuzenim efe de yakın arkilerin oğlunun adı..istemiyorum etrafımda olan isimleri

ayy cnm ya bende istemem hiç anne baba adlarını ama mecbur olunca işte napacaksın iki isim bende sevmiyorum biri boşa koyuluyo çünkü ama sen cengizin yanına bi isim koysan ve onu kullansan olmazmı?

Yani onuda konuştuk o da olabilir sanırım en mantıklısı o. Cengizin yanına bi isim

Valla bu isim konusu canımı sıktığı için ben hiç düşünüyorum bile bi çocuk olsun cinsiyetine göre artık bi ortak karar alıcaz

Bide benim ailem çok önem verir öyle şeylere. tek erkek evladı babasının ismini koyması şart diyorlar

bizimkişde yiğit çavuş olacak işde çavuş babasının adı hayatta olmadıgındans esimi pek çıkartamadım ilk kız dediklerinde hilmi fatma koyalım diye tuttumuştu kayınvaliemin ve benim adım ikimizide çok seviyomuş vs vs 2 ay dil döküştm

ne alaka halbukii..soyadını taşıyo ya yetmiyomu...

benim eşiminde ismi dedesinin ismi..o da ilk torun...
sinir oluyorum yanii dedeside hayatta yaşıyor...başka isim mi bulamadınızda hemen kendi ismini koymuş...
k.validem diyor anası sensin babasıda oğlum siz ne isterseniz onu koycaksınız tabii :))
kendi koyamamış evlatlarına isim..kendi yaşamadıklarını bana yaşatmaya çalışıyor
kendi annemde öyle hiçbirimizin ismini kendi koymamış

..
buarada funda halen yok meydanda

küçük fatma, büyük fatma diye seslenirlerdi artık

valla gıcık oluyorm bu durumlara neyseki bizde öle bişe yok ablamın oğlu olsaydı babamın adını koyacaklardı hasan yiğit olacaktı ama ben oğlum olsada istemiyorum kimsenin adını bide eski isimler hep gerçi ogünde eşim deniz istiyorum dedi kızda olsa erkekte olsa ben istemiyorum ama bakalım tam kesinleşsinde

biz kız ismi konusunda iki ayrı kafadan gidiyoruz, ben hayal diyorum eşim yağmur. eşim ikisi de olur çift isim olsun diyo ama benn sevmiyoruum öyle. erkek ismi konusunda şuan tek isim var aklımızda o da ateş. tabii biz önce bebişe karar vercez de yapcaz da cinsiyetini öğrencez deee. neler neler değişir o zamana bakalım.

gerçekten funda hala yok ya??? bol tekrar aramızda gördüğüme sevindim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…