ayy eminim ya benim içinde ogünler biran önce gelse keşke:)
ogün ultrasonda böle canlı canlı bi insan görünce nasıl duygulandım anlatamam çok güzeldi tutamadım kendimi ağlamaktan bi hal oldum resmenmüthiş bişeymiş gerçekten allahım olmayan ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
tabi kuzum birde hareketlerini hissetmeye başla bakıyım o zaman bambaşka bişey oluyo... biz artık ultrasona falan sıgamıyoruz kafa bi tarafda eller ayakalr falan öle bakabiliyoruzsalı günü dr a gidicem bende
ayy hadi bakalım evt doktorda ölyle dedi zaten daha neler göreceksin sen diye:))
cnm allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
belli oldumu nasıl doğum yapacağın?
saol tatlım,
valla benim aklımda varda daha eşimle konuşmadık o daha %20 lik ihtimali düşünüyo erkek olabilir diye:))abilik yapar diyo erkek olsaydı falan bende bişe demiyorum şimdlik:))bakalım 1 ay sora konuşuruz artık
senin düşündüğün isimler neler?
hadi bana fikir verin?
kız olursa ..duru
erkek olursa ..doruk
Benim oğlum olursa mecburen eşimin babasının adı olacak eşim çok istiyor ama ne olacağıda belli olmaz. Babasının adı muhammet cengiz.. Cengiz diyorlarmış ama ben dedim ki 2 isimli olmasın sadece cengiz yada sadece muhammet olamaz mı olur dedi ama ben yinede istemiyorum
ayy cnm ya bende istemem hiç anne baba adlarını ama mecbur olunca işte napacaksın iki isim bende sevmiyorum biri boşa koyuluyo çünkü ama sen cengizin yanına bi isim koysan ve onu kullansan olmazmı?
Valla bu isim konusu canımı sıktığı için ben hiç düşünüyorum bile bi çocuk olsun cinsiyetine göre artık bi ortak karar alıcaz
ayy cnm ya bende istemem hiç anne baba adlarını ama mecbur olunca işte napacaksın iki isim bende sevmiyorum biri boşa koyuluyo çünkü ama sen cengizin yanına bi isim koysan ve onu kullansan olmazmı?
ben de böyle durumlarda ikji isim konmasından yanayım hem karşındakinin gönlü olur hemde senin...
kendi koyduğun adı kullanırsın..diğer ismide yadigar kalır işte....
eşimde takmış iki isme..osman efe diyor ...osman benm kuzenim efe de yakın arkilerin oğlunun adı..istemiyorum etrafımda olan isimleri
bizimkişde yiğit çavuş olacak işde çavuş babasının adı hayatta olmadıgındans esimi pek çıkartamadım ilk kız dediklerinde hilmi fatma koyalım diye tuttumuştu kayınvaliemin ve benim adım ikimizide çok seviyomuş vs vs 2 ay dil döküştm
ne alaka halbukii..soyadını taşıyo ya yetmiyomu...
benim eşiminde ismi dedesinin ismi..o da ilk torun...
sinir oluyorum yanii dedeside hayatta yaşıyor...başka isim mi bulamadınızda hemen kendi ismini koymuş...
k.validem diyor anası sensin babasıda oğlum siz ne isterseniz onu koycaksınız tabii :))
kendi koyamamış evlatlarına isim..kendi yaşamadıklarını bana yaşatmaya çalışıyor
kendi annemde öyle hiçbirimizin ismini kendi koymamış
..
buarada funda halen yok meydanda
hadi bakalım hem belki kızın olur buarada hastalanmışsın cnm o gün yarenaya sormuştum gözünaydın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?