2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hadiyin ben cikiyorum kizlar
##
hazirlanmam geek

okulaaa gidicem

öpüldünüz

bye.........

:92::92::92::92::92::92::92:

günaydın kızlarrr...

ay dün ne çok sohbet etmişsiniz oku oku zor bitirdim. bugün burda harika bir hava var. elimde olsa hiç içeriye girmezdim valla. dün eve gidince birikmiş ütülerim vardı onları yaptım. sonra da oturdum muhteşem yüzyılı izledim. hatice ile ibrahim'in gerdek sahnesinde dedim biri kesin kalpten gidecek eşim de 12,30'da gelmiş, ben tabii bekleyemedim o saate kadar uyudum. bu akşam da geç gelir sanırım. artık pazar günü ancak görüşebiliriz

zuzu ayakabılar ne kadar güzel şeyler varmı

canım güzel şeyler var, bitane babet beğendim çok cici bişy :) ama almadım...
kardeşime aldım o da spor bi babet çok güzel hoşuma gitti 20 tl :))
12 ye de var..değğişiyo işte normal fiyatları

canım 60 falan desem:26:
valla dün bir iki tanesinin geçice vergi için stoklarını hesapladım başka da bişey yapmadım..bugün v.dairesine gitcem onun hazıurlığını yapıyorum şuan...tekrar bikaç kişinin envanterini yapıcam
sonra bordrolar var onları yapmam lazım...kdvlere başlıcam:111:
offf öle işte
durum vahim..bu ay yetiştiremezsem gene sıkışırsam 7 ye çekebilir hain patron:26:

günaydın kzılar
HOŞBULDUK AYŞECİM BARIŞMANIZA SEVİNDİM GERGİNLİK TARTIŞMALAR OLABİLİR NORMALDİR CANIMBAZEN BİZDE TARTIŞIRIZ GERİ HEMEN BARIŞIRIZ
ZUZUCUM RESMİNİ KOYDA BAKALIM CANIM FİYATLAR BAYA UYGUNMUŞ BEN ANNEME ANNELER GÜNÜ İÇİN PAPİ ALACAĞIM

funda kardeşim aldı götürdüki..ona almıştım ya..kendi beğendi aldı gitti :)))

offf patron başımızda sürekli. gelip gidip duruyor odama. kapatmak zorunda kalıyorum. sinir oldum ya, bugun huzur vermeyecek bize anlaşıldı:44:

çalışkanlığımız tuttu :)))
benimpatronda geldi bugün...yoktu buhafta...bugün gldi çok çalışmam lazım oyüzden :)))
yarın gene yok galiba

Ay evet bugün çok sessiz kalmış bizim topik
tünaydın diyip, kahvaltı yapmaya gidiyorum..
Belki bugün eşimin yanına giderim, oralardan annemlere bişiler bakarım..hava da güzel

eşimi kaçırıcam çıksın benle çay içsin
sonra da dolaşırım bir-kaç mağaza
ama totomu kaldırıp evden çıkabilirsem tabi, hazırlanasım da yok

selam millet ne var ne yok ?
katılamıyorum aranıza ama mutlaka arada okumaya çalışıyorum, inşallah yaz döneminde işler biraz rahatlayacak bende özlediğim sohbetlere giricem :)))

ne var ne yok, son haberlerde ne var ? yani hamileler varmı

süper başladımı işe ,oda giremiyo galiba ?

herkesi çok öpüyorum, :82:

Off kızlar çok yoruldum ayaklaım ağrıyor...daha da gidicem v.dairesinew bisürü yol yürücem müşteriler falan
Haşatım çıkıcak bugün

oy oy gezinip duruyo ortalıkta, bi oturamadı yerine. iki cümle yazayım şuraya

arsecim rahat ol yeni hamile yokkk zuzu Allah kolaylık versin canım.

zuzu kolay gelsin canım
nektar eşini kontrolmü ediyon yoksa kızkıskançgüzel kızlar varmı nektarben olsam çok kıskanırım şimdi yanımda gözümün önünde diye rahatım

bizim okulda da bir kadin hamileydi. cocugu ölmüskalbi durmus susuz kalmis cocuk.

üzüldüm vaalla 38 yasinda birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…