2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Canim süperi bizde göremiyoruz haberimiz yok kac zamandir konusmadik haberim yok benim ise baslyaip baslamadigindan.

Aa ne güzel hepimiz bugün çalışkanmışız pek bişey kaçırmamışım. Nektar kocanı ziyarete mi gidiyon benim eşimde beni ziyarete gelmiş birlikte yemek yedik çay içtik gitti

ben yine iş başına döneyim hepinize kolay gelsin

zuzu kolay gelsin canım
nektar eşini kontrolmü ediyon yoksa kızkıskançgüzel kızlar varmı nektarben olsam çok kıskanırım şimdi yanımda gözümün önünde diye rahatım
canım vazgeçtim.. kendimi temizliğe verdim bugün, dizimi izleyince de akşam yemeği hazırliycam eşime
yarın gidicem, bugün çok geç kalktım yarım gün öyle geçti..
ben de ne biçim kıskanıyorum, 10 dk arayla msj atıyorum, güzel kız yokmuş güyaa nezaman sorsam "off aşkım beni böyle sorularla bunaltma hepsinin toplamını saçının teline değişmem" deyip beni yumuşatıyo ben de eriyorum tabisi

yarın gitcem Elfiş, eşinin iş yeri seninkisine yakın mı..ne güzel böyle arada gelmesi :)))

hamile kadına ben de çok üzüldüm, Allah sabır versin :26:

içim de kıpır kıpır bugün, en sevdiğim arkadaşlarımdan bitanesi hamileymiş 5 haftalık.. teyze oluyorum yanii

Nektarcım eşimin işyeri tam tersi çok uzak. Eşim firmada durmuyor pazarlamacı olduğu için sürekli dışarda. Çalıştığı firmada tekstil üzerine. Tekstil yan ürünleri satıyolar siparişler alıp firmaya bildiriyor. Benim çalıştığm sektörde tekstil önce onların firmasıyla çalışıyorduk ama almıyoruz artık onlardan. eşimin bi işi düşünce bu taraflara uğruyor yanıma. Genelde müşterileride bizim bu taraflarda.

Eşimle öyle tanıştık zaten çalıştığım yer onun çalıştığı yerden mal alıyordu eşimde sık sık geliyordu beni ilk gördüğünde çok beğenmiş öyle öyle tanıştık sonra.

bizim okulda da bir kadin hamileydi. cocugu ölmüskalbi durmus susuz kalmis cocuk.

üzüldüm vaalla 38 yasinda birde.

Allah sabır versin kadına ya çok zordur eminim. Allah kimsenin başına vermesin böyle üzüntüyü.

ben de çok kıskancımdır normalde ama şükür eşimin çalıştığı yerde sadece 1 tane bayan var onun da yaşı büyük ayrıca işyerleri öyle bir yerde ki doğru düzgün insan geçmez ordan. o yüzden çoooook rahatım

arkadaşına hayırlı olsun nektarım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza

ooo ilk görüşte aşkkkk maşallah canım. eşin kaç yaşında elfim?

negüzel inşallah hep böyle olursunuz elfim, her yıl aşkınız daha da güçlensinn :))))

ne güzelmiş yarenim yaa, keşke benimkisi de öyle olsa
ama şimdi bi mağazayı devraldı (mağaza müdürü kayıp, merkezden eşimi gönderdiler)
hala da alamadılar başkasını, düşünsene 4 tane bayan personeli var ve tüm gün gelen müşteriler felan sinir oluyorum
ama akşamları beni öyle çok özlemiş geliyo ki, öpüyo sarılıyo böyle sımsıkı aklımdan kötü düşünceler uçuyo yine de yarın bi gitcem mağazaya bakalım görücem kimlerle çalışıyo :104:

poğaça hamuru yoğurdum, bakalım nasıl olucak poğaçalarım
önce sen, sonra sinem çok poğaça konuşuldu bu ara canım çekti

Valla ben yine yapmayı düşünüyorum bu akşam yaparım belki yarın annemler baş sağlığına gelecekler. Bu akşamda misafir var eşimin dayısı damadı falan ailecek gelecekler dün akşam kek yaptım bugün için kuru pastalarım var onlar bugüne yeter yarın annemlerede ya kek yapıcam yine en kolayı çünkü. Zaman olursada poğaça yaparım.

Bende kendimi kıskanç sanıyordum siz çok fenaymışsınız :))) Benim eşim sürekli dışarlarda firmalarda ne kızlar görüyordur şimdi. Geçen diyorki yemek yemek için büfeye girdim bi kızda girmiş eşime bakıyormuş hangi çikolatan alsam diye soruyormuş büfeciye. Bi yandanda bakmaya devam ediyormuş eşime dedimki deseydin ya ALBENİ al diye. Bi güldü aklıma gelmedi hiç diyor dedim saçmalama koparırdım o dilini. Arada kızdırıyor öyle ama dilinde olandan korkmicaksın sessiz olandan korkacaksın derler bilmiyorum :)))

şimdi evdesin ya nektar eşine sarmışındır sıkıntıdan bende öyle olmuştumkıskanman çok doğal canım bende okurken part time olarak mağazada çalıştım birsürü gelen gide oluyo asılanda çok oluyo..ama eşin seni çok seviyo belli canım kafana takma çokta sıkma mesajlarla falançaktırmadan kıskan

süpersinn..

yarenay sen dayanamayıp yaza yaparsın bibebek bence

Albeni ay Elfi nasıl geldi aklına
işte böyle kızlardan uzak tutsun Allahım eşlerimizi şimdiki çoğu bayanlar aman evliymiş, nişanlıymış pek önemsemiyo maalesef
ben de eşimin yapmiycağından içten içe eminim ama işte "benim kocam yapmaz" da demek istemiyorum Allah korusun diyorum sadece :)) zaten kendisi biliyor, yapıcaksa yanlış bişi önce beni gözden çıkarması lazım.. :44:
adam bugün 4 defa aradı, mesaj da atıyor daha ne istiyorum bilmiyorum, benimkisi hastalık derecesinde artık hiç hoşlanmıyorum bu gidişaatımdan

Son düzenleme:

çalışırkendemi öyleydinişe başlayınca geçer bence sahi senin iş ne oldu gelişme varmı???

çaktırmiycam diye tembihliyorum kendimi ama yok çaktırıyorum canım ya

kızlar hiç fırında çöp şiş deneyeniniz var mı, ben yapmak istiyorum bu akşam
sizce tahta şişler fırında yanar mı :44:

eşim de diyo çiğ köfte hastasıyım ya ben, çöp şişe de başladın, yakında kebap felan da denersin sende kesnin bi urfalılık var diyo

Benim kocam yapmaz diye büyük konuşmaman güzel bence. Valla ben neyi asla olmaz demişsem hep olmuştur dediğin gibi en mantıklısı allah korusun demek. Bu zamandaki kadınlar evlilere daha çok ilgi duyuyorlar çünkü adam evlenmişse sorumluluk sahibidir demektir ayrıca evlenmek istemezler öyle kadınlar zaten karşı taraf evli olduğu için o seçenekleride kalkıyor . Onun için evli erkekler daha tatlı geliyor öylelerine

Nektarcım hep zor değişik yemekler yapıyosun ne güzel valla. Google amcaya sorsaydın o bilir

çalışırkendemi öyleydinişe başlayınca geçer bence sahi senin iş ne oldu gelişme varmı???
hep çok kıskançtım ben ama evlenince daha çok oldu galiba

iş konusunda aramadılar, olmiycak sanırım
evli olduğumu okuyunca adam zaten bi durgunlaştı, çocuk düşünüyomusunuz dedi
ben de 1-2 yıl düşünmüyoruz dedim "anladım" dedi.. hayırlısı artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…