selam millet ne var ne yok ?
katılamıyorum aranıza ama mutlaka arada okumaya çalışıyorum, inşallah yaz döneminde işler biraz rahatlayacak bende özlediğim sohbetlere giricem :)))
ne var ne yok, son haberlerde ne var ? yani hamileler varmı
süper başladımı işe ,oda giremiyo galiba ?
herkesi çok öpüyorum, :82:
bizim okulda da bir kadin hamileydi. cocugu ölmüskalbi durmus susuz kalmis cocuk.
üzüldüm vaalla 38 yasinda birde.
bizim okulda da bir kadin hamileydi. cocugu ölmüskalbi durmus susuz kalmis cocuk.
canım vazgeçtim.. kendimi temizliğe verdim bugün, dizimi izleyince de akşam yemeği hazırliycam eşimezuzu kolay gelsin canım
nektar eşini kontrolmü ediyon yoksa kızkıskanç güzel kızlar varmı nektar ben olsam çok kıskanırım şimdi yanımda gözümün önünde diye rahatım
yarın gitcem Elfiş, eşinin iş yeri seninkisine yakın mı..ne güzel böyle arada gelmesi :)))Aa ne güzel hepimiz bugün çalışkanmışız pek bişey kaçırmamışım. Nektar kocanı ziyarete mi gidiyon benim eşimde beni ziyarete gelmiş birlikte yemek yedik çay içtik gitti
ben yine iş başına döneyim hepinize kolay gelsin
canım vazgeçtim.. kendimi temizliğe verdim bugün, dizimi izleyince de akşam yemeği hazırliycam eşime
yarın gidicem, bugün çok geç kalktım yarım gün öyle geçti..
ben de ne biçim kıskanıyorum, 10 dk arayla msj atıyorum, güzel kız yokmuş güyaanezaman sorsam "off aşkım beni böyle sorularla bunaltma hepsinin toplamını saçının teline değişmem" deyip beni yumuşatıyo ben de eriyorum tabisi
yarın gitcem Elfiş, eşinin iş yeri seninkisine yakın mı..ne güzel böyle arada gelmesi :)))
hamile kadına ben de çok üzüldüm, Allah sabır versin :26:
içim de kıpır kıpır bugün, en sevdiğim arkadaşlarımdan bitanesi hamileymiş 5 haftalık.. teyze oluyorum yanii
Nektarcım eşimin işyeri tam tersi çok uzak. Eşim firmada durmuyor pazarlamacı olduğu için sürekli dışarda. Çalıştığı firmada tekstil üzerine. Tekstil yan ürünleri satıyolar siparişler alıp firmaya bildiriyor. Benim çalıştığm sektörde tekstil önce onların firmasıyla çalışıyorduk ama almıyoruz artık onlardan. eşimin bi işi düşünce bu taraflara uğruyor yanıma. Genelde müşterileride bizim bu taraflarda.
Eşimle öyle tanıştık zaten çalıştığım yer onun çalıştığı yerden mal alıyordu eşimde sık sık geliyordu beni ilk gördüğünde çok beğenmiş öyle öyle tanıştık sonra.
ooo ilk görüşte aşkkkkmaşallah canım. eşin kaç yaşında elfim?
negüzelNektarcım eşimin işyeri tam tersi çok uzak. Eşim firmada durmuyor pazarlamacı olduğu için sürekli dışarda. Çalıştığı firmada tekstil üzerine. Tekstil yan ürünleri satıyolar siparişler alıp firmaya bildiriyor. Benim çalıştığm sektörde tekstil önce onların firmasıyla çalışıyorduk ama almıyoruz artık onlardan. eşimin bi işi düşünce bu taraflara uğruyor yanıma. Genelde müşterileride bizim bu taraflarda.
Eşimle öyle tanıştık zaten çalıştığım yer onun çalıştığı yerden mal alıyordu eşimde sık sık geliyordu beni ilk gördüğünde çok beğenmiş öyle öyle tanıştık sonra.
ne güzelmiş yarenim yaa, keşke benimkisi de öyle olsaAllah sabır versin kadına ya çok zordur eminim. Allah kimsenin başına vermesin böyle üzüntüyü.
ben de çok kıskancımdır normalde ama şükür eşimin çalıştığı yerde sadece 1 tane bayan var onun da yaşı büyükayrıca işyerleri öyle bir yerde ki doğru düzgün insan geçmez ordan. o yüzden çoooook rahatım
arkadaşına hayırlı olsun nektarım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza
canım vazgeçtim.. kendimi temizliğe verdim bugün, dizimi izleyince de akşam yemeği hazırliycam eşime
ben de ne biçim kıskanıyorum, 10 dk arayla msj atıyorum, güzel kız yokmuş güyaanezaman sorsam "off aşkım beni böyle sorularla bunaltma hepsinin toplamını saçının teline değişmem" deyip beni yumuşatıyo ben de eriyorum tabisi
yarın gitcem Elfiş, eşinin iş yeri seninkisine yakın mı..ne güzel böyle arada gelmesi :)))
içim de kıpır kıpır bugün, en sevdiğim arkadaşlarımdan bitanesi hamileymiş 5 haftalık.. teyze oluyorum yanii
Valla ben yine yapmayı düşünüyorum bu akşam yaparım belki yarın annemler baş sağlığına gelecekler. Bu akşamda misafir var eşimin dayısı damadı falan ailecek gelecekler dün akşam kek yaptım bugün için kuru pastalarım var onlar bugüne yeter yarın annemlerede ya kek yapıcam yine en kolayı çünkü. Zaman olursada poğaça yaparım.
Bende kendimi kıskanç sanıyordum siz çok fenaymışsınız :))) Benim eşim sürekli dışarlarda firmalarda ne kızlar görüyordur şimdi. Geçen diyorki yemek yemek için büfeye girdim bi kızda girmiş eşime bakıyormuş hangi çikolatan alsam diye soruyormuş büfeciye. Bi yandanda bakmaya devam ediyormuş eşime dedimki deseydin ya ALBENİ al diye. Bi güldü aklıma gelmedi hiç diyor dedim saçmalama koparırdım o dilini. Arada kızdırıyor öyle ama dilinde olandan korkmicaksın sessiz olandan korkacaksın derler bilmiyorum :)))
Allah sabır versin kadına ya çok zordur eminim. Allah kimsenin başına vermesin böyle üzüntüyü.
ben de çok kıskancımdır normalde ama şükür eşimin çalıştığı yerde sadece 1 tane bayan var onun da yaşı büyükayrıca işyerleri öyle bir yerde ki doğru düzgün insan geçmez ordan. o yüzden çoooook rahatım
arkadaşına hayırlı olsun nektarım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza
AlbeniValla ben yine yapmayı düşünüyorum bu akşam yaparım belki yarın annemler baş sağlığına gelecekler. Bu akşamda misafir var eşimin dayısı damadı falan ailecek gelecekler dün akşam kek yaptım bugün için kuru pastalarım var onlar bugüne yeter yarın annemlerede ya kek yapıcam yine en kolayı çünkü. Zaman olursada poğaça yaparım.
Bende kendimi kıskanç sanıyordum siz çok fenaymışsınız :))) Benim eşim sürekli dışarlarda firmalarda ne kızlar görüyordur şimdi. Geçen diyorki yemek yemek için büfeye girdim bi kızda girmiş eşime bakıyormuş hangi çikolatan alsam diye soruyormuş büfeciye. Bi yandanda bakmaya devam ediyormuş eşime dedimki deseydin ya ALBENİ al diye. Bi güldü aklıma gelmedi hiç diyor dedim saçmalama koparırdım o dilini. Arada kızdırıyor öyle ama dilinde olandan korkmicaksın sessiz olandan korkacaksın derler bilmiyorum :)))
Albeniay Elfi nasıl geldi aklına
işte böyle kızlardan uzak tutsun Allahım eşlerimizişimdiki çoğu bayanlar aman evliymiş, nişanlıymış pek önemsemiyo maalesef
ben de eşimin yapmiycağından içten içe eminim ama işte "benim kocam yapmaz" da demek istemiyorumAllah korusun diyorum sadece :)) zaten kendisi biliyor, yapıcaksa yanlış bişi önce beni gözden çıkarması lazım.. :44:
adam bugün 4 defa aradı, mesaj da atıyor daha ne istiyorum bilmiyorum, benimkisi hastalık derecesinde artık hiç hoşlanmıyorum bu gidişaatımdan
çaktırmiycam diye tembihliyorum kendimi ama yok çaktırıyorum canım yaşimdi evdesin ya nektar eşine sarmışındır sıkıntıdan bende öyle olmuştumkıskanman çok doğal canım bende okurken part time olarak mağazada çalıştım birsürü gelen gide oluyo asılanda çok oluyo ..ama eşin seni çok seviyo belli canım kafana takma çokta sıkma mesajlarla falan çaktırmadan kıskan
Albeniay Elfi nasıl geldi aklına
işte böyle kızlardan uzak tutsun Allahım eşlerimizişimdiki çoğu bayanlar aman evliymiş, nişanlıymış pek önemsemiyo maalesef
ben de eşimin yapmiycağından içten içe eminim ama işte "benim kocam yapmaz" da demek istemiyorumAllah korusun diyorum sadece :)) zaten kendisi biliyor, yapıcaksa yanlış bişi önce beni gözden çıkarması lazım.. :44:
adam bugün 4 defa aradı, mesaj da atıyor daha ne istiyorum bilmiyorum, benimkisi hastalık derecesinde artık hiç hoşlanmıyorum bu gidişaatımdan
hep çok kıskançtım ben ama evlenince daha çok oldu galibaçalışırkendemi öyleydinişe başlayınca geçer bence sahi senin iş ne oldu gelişme varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?