Allah korusun diyorum tekrarBenim kocam yapmaz diye büyük konuşmaman güzel bence. Valla ben neyi asla olmaz demişsem hep olmuştur dediğin gibi en mantıklısı allah korusun demek. Bu zamandaki kadınlar evlilere daha çok ilgi duyuyorlar çünkü adam evlenmişse sorumluluk sahibidir demektir ayrıca evlenmek istemezler öyle kadınlar zaten karşı taraf evli olduğu için o seçenekleride kalkıyor . Onun için evli erkekler daha tatlı geliyor öylelerine
değişik yemekler denemeyi seviyorum evet Elfim, ama bana da sizin yaptıklarını değişik geliyo bazen, kabak çorbasını deniycem mesela bi gün.. eşim kabak hiç sevmez, bana söyle de o gün tok geliyim diyo yaaNektarcım hep zor değişik yemekler yapıyosun ne güzel valla. Google amcaya sorsaydın o bilir
çaktırmiycam diye tembihliyorum kendimi ama yok çaktırıyorum canım ya
kızlar hiç fırında çöp şiş deneyeniniz var mı, ben yapmak istiyorum bu akşam
sizce tahta şişler fırında yanar mı :44:
eşim de diyo çiğ köfte hastasıyım ya ben, çöp şişe de başladın, yakında kebap felan da denersin sende kesnin bi urfalılık var diyo
bende öyle kebaplar çiğ köfteleri içli köfte falan çok seviyorum tam yerine düşmüşümhep çok kıskançtım ben ama evlenince daha çok oldu galiba
iş konusunda aramadılar, olmiycak sanırım
evli olduğumu okuyunca adam zaten bi durgunlaştı, çocuk düşünüyomusunuz dedi
ben de 1-2 yıl düşünmüyoruz dedim "anladım" dedi.. hayırlısı artık napalım
marketten almıştım canım, 20 tanesi 1 tl.. evet ikisinden de kullanıyım renkli renkli olsunnOlur tabi nektar niye olmasın dolmalık biberide kullan. çöp şişleri nerden aldın ?
evet Fundam seviyosan tam yerine düşmüşsün, orda da en lezzetlileri yapılıyodur hemdebende öyle kebaplar çiğ köfteleri içli köfte falan çok seviyorum tam yerine düşmüşümgel sana yapıyım nektarcım aman salla genelde evli bayanlara öyle davranıyolar ya bekarlar daha şanslı iş konusunda
marketten almıştım canım, 20 tanesi 1 tl.. evet ikisinden de kullanıyım renkli renkli olsunn
evet Fundam seviyosan tam yerine düşmüşsün, orda da en lezzetlileri yapılıyodur hemde
işten çıktıktan sonra eve gidip yemek hazırlamaktan nefret ediyorummm
kaçta çıkıyodun canım bende geç çıkıyorum
valla cnm en erken 7 en geç 8-8.30 gelde bu saatten sonra yemek yap ve ye yani
Bolcum niye o kadar geç ya sen bankada değilmisin?
negüzelinşallah hep böyle olursunuz elfim, her yıl aşkınız daha da güçlensinn :))))
ne güzelmiş yarenim yaa, keşke benimkisi de öyle olsa
ama şimdi bi mağazayı devraldı (mağaza müdürü kayıp, merkezden eşimi gönderdiler)
hala da alamadılar başkasını, düşünsene 4 tane bayan personeli var ve tüm gün gelen müşteriler felansinir oluyorum
ama akşamları beni öyle çok özlemiş geliyo ki, öpüyo sarılıyo böyle sımsıkı aklımdan kötü düşünceler uçuyoyine de yarın bi gitcem mağazaya bakalım görücem kimlerle çalışıyo :104:
poğaça hamuru yoğurdum, bakalım nasıl olucak poğaçalarım
önce sen, sonra sinem çok poğaça konuşuldu bu ara canım çekti
yarenay sen dayanamayıp yaza yaparsın bibebek bence
Ratatouille indirdim topitopuma
animasyon izlemeye bayılırım, bu da çok şirine benziyo
aşçı olmak isteyen bir fare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?