2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Allah korusun diyorum tekrar hepimizi

Nektarcım hep zor değişik yemekler yapıyosun ne güzel valla. Google amcaya sorsaydın o bilir
değişik yemekler denemeyi seviyorum evet Elfim, ama bana da sizin yaptıklarını değişik geliyo bazen, kabak çorbasını deniycem mesela bi gün.. eşim kabak hiç sevmez, bana söyle de o gün tok geliyim diyo yaa söylemiycem ki, mecbur tadıcak, ve inş beğenir

buldum şimdi bi tarif, açıkta kalan kısımlarına folyo sarın diyor tarifte
öyle yapıcam bakalım ama yeşil biberim yok kırmızı kullanıcam.. 1 tane dolmalık yeşil biberim var onu mu kullnsam napsam

bende öyle kebaplar çiğ köfteleri içli köfte falan çok seviyorum tam yerine düşmüşümgel sana yapıyım nektarcım aman salla genelde evli bayanlara öyle davranıyolar ya bekarlar daha şanslı iş konusunda

Olur tabi nektar niye olmasın dolmalık biberide kullan. çöp şişleri nerden aldın ?
marketten almıştım canım, 20 tanesi 1 tl.. evet ikisinden de kullanıyım renkli renkli olsunn

evet Fundam seviyosan tam yerine düşmüşsün, orda da en lezzetlileri yapılıyodur hemde

marketten almıştım canım, 20 tanesi 1 tl.. evet ikisinden de kullanıyım renkli renkli olsunn

evet Fundam seviyosan tam yerine düşmüşsün, orda da en lezzetlileri yapılıyodur hemde

evet canım yemek konusunda bura süperracıktım ya akşama ne yapacaksam evde bişeyde yok bu akşam markete gidicez

Ratatouille indirdim topitopuma
animasyon izlemeye bayılırım, bu da çok şirine benziyo
aşçı olmak isteyen bir fare

elfii bankadkiler 5-5,30 müşterilere kapanıyo ama kasaları kapatma işler vs. onlar uzun sürüyo...bazen ben geçe kaldığımda bankada çalışan bikaç kişi var aynı yerde oturduğumuz onlarıda görüyorum bazen 8 de çıkıyorlar

Günaydın kızlar...

görüyorum senin yaptıklarını canımcım faceden maşallah sana. ben de evde olsam denerdim değişik değişik yemekler. ama akşam gidince işkence gibi geliyor resmen. ben de hafta sonları yapabildiğimi yapıyorum. eminim poğaçaların da güzel olur

yarenay sen dayanamayıp yaza yaparsın bibebek bence

bana da öye geliyor fundam. e 28 yaş anne olmak için ideal bence. 30'uma bırakmak istemiyorum. hem fiziksel, hem de biyolojik olarak zorlaşıyor o yaşlarda biliyorsunuz. o yüzden bu yaz benim için ideal gibi ama kocişi ayarlamak lazım önce

Ratatouille indirdim topitopuma
animasyon izlemeye bayılırım, bu da çok şirine benziyo
aşçı olmak isteyen bir fare

nektarım izledim ben onu. çok şirinnnnn. bayılırım ben de animasyona. sen rio'ya gitmiş miydin? bi de ölü gelin var favorim

günaydın kızlar
bolcum bende 6 da en geç 6 30 da çıkıyorum
yarenay evet 30 u bekleme bencede tam zamanı ben de 26 yaşındayım ayy yaşlandık mı ne
ölü gelin filmi benim harddiskimde var daha izlemedim ama güzel mi

:2: Günaydınn kızlarrr...
Dün ben 8 de çıktım şimdi geldimuyuyakalmışım napayım:89:

Dün netten rio yu izleyeyim dedim...ilk part ı izledim ama çok da komik gelmedi bana..sadece kuş çok şirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…