2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol ayşecim
bol kan yaptırıcam zaten
ayşe balıkmı:104::104::104:

cnm merak etme bende bilmeden gitmiştim lazere doktor bişe olmaz dedi..

Kızlar ben geldim sonunda net oldu gelip yaptılar ama bana çok yaradı işlerimin bi kısmını bitirdim. Bu yanımdaki kızda net yok diye gitti durmadı burda sevdiğim şarkıyı arka arkaya 100 kere dinledim.

Nektarcım hadi hayırlı olsun canım İnşalllah umduğun gibi güzel bi iştir. Bide inşallah netin de vardır :))

sen ama hangi bölge için gitmiştin bolcum..acilde yaparlarmı??şimdi hastaneler açık olmaz..dün ne diye yaptırmadıysam

ya aslında tüm yaptırıyodum ogün geç kalınca sadece bacak yaptırmıştım ama doktor sormadı bile hangi bölgeye yaptırdın diye bişe olmaz dedi. acilde yapılır merak etme tıp merkezlerinde yaparlar ama sende ishalde vardı cnm alaksı yokki onun boşa strese girme.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Elfim, yarın 8:30 işteyim bakalım, off yeni ortam felan çok heyecanlıyım
yeni işe başlamak bu açıdan çok zor oluyo

bakalım, ama kalabalık bir ortam olması güzel
en azından sıkılmiycam, diğer işte olduğu gibi
inş internet vardır
birde bijuteri yaa, satış mağazası da var maaşımı orda bırkmam umarım

kızlaar aradılar şimdi yarın işe başla diye :18: :18:
bu taleb ettiğim ücreti kabul etmişler anlamına mı geliyo sizce?
off yaa yarın hemen birde, ikilemde kaldım böyle :26:

canım hayırlı olsun çok sevindim. bak süpere ne zamandır arıyor o da. hem bi başla, başlamadan bilemezsin ne olacağını. çağırdıklarına göre ücreti kabul etmişlerdir de İstanbul'da değil miydin nigarım sen? o maaş orası için az değil mi? yemek veriyorlar mı bari?

maşallah maşallah taze gelincik, hoşgeldin aramıza. Allah hiç birimizi hayal kırıklığına uğratmasın inşallah. bir daha geldiğinde tanıt kendini bize. nerdesin, çalışıyor musun, düğünden resimler vs. topic giriş şartlarımız

nigarım çok tehlikeliymiş gerçekten ya. orda kolye, küpe vs. dikkat et canım. tut kendini

Merhabalar...

Hosgeldin canim aramiza bende sene aylik evliyim.

merhba kızlar, beni hatırladınız mı? nişanlıyken katılmıştım kısa süreliğine aranız ben de geçen yaz evlendim. bi daha görüşemedik sizinle... burda yaşadığım yerle ilgili topikteyim hep, topikten tanıştığım arkadaşlarla buluşuyorum... umarım sizin de buluşma imkanınız olur...
sevgiler hepinize.....mutluluklar....

hoşgeldin cnm aramıza
sağol ayşecim
bol kan yaptırıcam zaten
ayşe balıkmı:104::104::104:
bence bi şey çıkmaz tesste ama aklında kalmasın tabi yaptırsan iyi olur
ayyyyy walla nigar parayı yeme sakın oralarda
ŞArtlar süpermiş yarenay

mehaba cnm. Ben de yeni sayılırım o yüzden seninle hiç karşılaşmadık. Ara sıra buraya da uğra güzel muhabbetler oluyor

yemek ve servisi var, net 750 alıcam işte
başlangıç olarak fena değil yarenim, İstanbul olması çok bişe farketmiyo ki.. çok yer asgari ücretle başlatıyo maalesef..

nigarım çok tehlikeliymiş gerçekten ya. orda kolye, küpe vs. dikkat et canım. tut kendini
satış mağazasına çok uğramiycam

ben sanırım internet varsa bile perşembe-cuma giremem siteye, işi öğretecek olan kız kullanır hala masasını felan, bakalım artık umarım iyi geçer.. akşam yazarım, şimdi kıyafet hazırliyım kendime..heyecandan uyuyamam ben şimdi :26:

günaydın kızlar....

nektar hayırlı olsun yeni işin bugün ilk günün,inşallah iyi geçer

..
ün ben 8 de çıktım 8,30 da evdeydimbugün de öyle olucak ben erkenden başlayım çalışmaya:126: başımda ağrıyor zor kalktım

fundaaaa nezaman yaptırcan kan tahlili

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün daha iyiyim çok şükürsadece bulantı var oda çubuk kraker yedim biraz hafifletti
ay zuzu daha yaptırmadım ya yok gibi geliyo ama şu sıralar çevremde adet gördüğü halde hamile olan okadar çok kişi duydumkitırstımkızlar tam olarak iyileşmek enerjik olmak istiyorum
allah bol ve fatmaya yardım etsin hamilelerin işi ne zor düşünsenize sürekli bi halsizlik bulantı ayybizde öyle olcaz belkide öyleyim kızlar dün eşime dedimki bebek mi var acaba midem niye bukadar bulanıyo falan dedim ayyy hiç bebek istemiyodu karnımı okşadı sevdi gıcıklığademekki olursa çok sevicek

tabikide sever fundam bebek sevilmezmi yaa :))
daha gününe varmış boşa gitmesin paran bekle az daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…