mesaj tekrarı editledim
kan testi yaptırsam çıkar titreli beta hcg diyo ya ondanya üstüne görmüşsem eğer diye korkuyorum yoksa bulantılar falan için erken ama önceki ay hamile kaldıysam diye:26:ay çok korkuyorum lazere gittim ben allahım ne olur öyle bişey olmasın
sağol ayşecim
bol kan yaptırıcam zaten
ayşe balıkmı:104::104::104:
cnm merak etme bende bilmeden gitmiştim lazere doktor bişe olmaz dedi..
sen ama hangi bölge için gitmiştin bolcum..acilde yaparlarmı??şimdi hastaneler açık olmaz..dün ne diye yaptırmadıysam
Teşekkür ederim Elfim, yarın 8:30 işteyim bakalım, off yeni ortam felan çok heyecanlıyımKızlar ben geldim sonunda net oldu gelip yaptılar ama bana çok yaradı işlerimin bi kısmını bitirdim. Bu yanımdaki kızda net yok diye gitti durmadı burda sevdiğim şarkıyı arka arkaya 100 kere dinledim.
Nektarcım hadi hayırlı olsun canım İnşalllah umduğun gibi güzel bi iştir. Bide inşallah netin de vardır :))
Teşekkür ederim Elfim, yarın 8:30 işteyim bakalım, off yeni ortam felan çok heyecanlıyım
yeni işe başlamak bu açıdan çok zor oluyo
kızlaar aradılar şimdi yarın işe başla diye :18: :18:
bu taleb ettiğim ücreti kabul etmişler anlamına mı geliyo sizce?
off yaa yarın hemen birde, ikilemde kaldım böyle :26:
merhaba kızlar,
bu topikte baya uzunmuş oku oku bitiremedim ama sonuna geldim
bende yeni evliyim mayıs 16 da 1 ay olucak:)) şaka gibi gerçekten nasıl geçti nasıl oldu anlayamadık valla...şimdi düğün videolarına bakıyorumda öle dank ediyo kafama yoksa gerçekten hiçbişi hatırlamıyorum...
evlilik şimdilik güzel gidiyo aslında çok şey beklememek lazım evlilikten tabi sonra insan hayal kırıklığına uğruyo
ama sevdiğin insanla berabersen gerçekten yaşanılası bi tecrübe evlilik :))
şimdilik bukadar öptüm sizi..
bakalım, ama kalabalık bir ortam olması güzel
en azından sıkılmiycam, diğer işte olduğu gibi
inş internet vardır
birde bijuteri yaa, satış mağazası da var maaşımı orda bırkmam umarım
merhaba kızlar,
bende yeni evliyim mayıs 16 da 1 ay olucak:)) şaka gibi gerçekten nasıl geçti nasıl oldu anlayamadık valla...şimdi düğün videolarına bakıyorumda öle dank ediyo kafama yoksa gerçekten hiçbişi hatırlamıyorum...
evlilik şimdilik güzel gidiyo aslında çok şey beklememek lazım evlilikten tabi sonra insan hayal kırıklığına uğruyo
hoşgeldin cnm aramızamerhaba kızlar,
bence bi şey çıkmaz tesste ama aklında kalmasın tabi yaptırsan iyi olursağol ayşecim
bol kan yaptırıcam zaten
ayşe balıkmı:104::104::104:
ayyyyy walla nigar parayı yeme sakın oralardabakalım, ama kalabalık bir ortam olması güzel
en azından sıkılmiycam, diğer işte olduğu gibi
inş internet vardır
birde bijuteri yaa, satış mağazası da var maaşımı orda bırkmam umarım
ŞArtlar süpermiş yarenaymaşallah maşallah taze gelincik, hoşgeldin aramıza. Allah hiç birimizi hayal kırıklığına uğratmasın inşallah.bir daha geldiğinde tanıt kendini bize. nerdesin, çalışıyor musun, düğünden resimler vs. topic giriş şartlarımız
:
merhba kızlar, beni hatırladınız mı? nişanlıyken katılmıştım kısa süreliğine aranızben de geçen yaz evlendim. bi daha görüşemedik sizinle... burda yaşadığım yerle ilgili topikteyim hep, topikten tanıştığım arkadaşlarla buluşuyorum... umarım sizin de buluşma imkanınız olur...
sevgiler hepinize.....mutluluklar....
yemek ve servisi var, net 750 alıcam iştecanım hayırlı olsun çok sevindim. bak süpere ne zamandır arıyor o da. hem bi başla, başlamadan bilemezsin ne olacağını. çağırdıklarına göre ücreti kabul etmişlerdir de İstanbul'da değil miydin nigarım sen? o maaş orası için az değil mi? yemek veriyorlar mı bari?
satış mağazasına çok uğramiycamnigarım çok tehlikeliymiş gerçekten ya. orda kolye, küpe vs. dikkat et canım. tut kendini
tutucam kendimi, bugün Ahmet beyin odasını ararken kapısından başımı uzattım, süper şeyler var :18:ayyyyy walla nigar parayı yeme sakın oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?