yunanistanın şarkısı da solisti de (kociş duymasınbenim artık hiç ilgimi çekmiyor eurovision nigarım. zaten bu seneki şarkıyı da hiç beğenmedim ben. sabah haberlerde gördüm elenmişler zaten. dünyada bu yarışmayı bu kadar büyüten bir tek biziz bence. sonuçta milletin komşularını kayırdığı bir yarışma, gerçekten adil bir yarışma değil. katılmak bile gereksiz artık bence.
canım çok geçmiş olsun :26: dikkat et kendine, ilaçlarını düzenli algünaydın kızlar ogün çok kötü oldum mide bulantısı karın ağrısı eşime dedimki ben duramıyorum hemen beni dr götür..dr gitti tahliller yaptı tahlilerim temiz çıktı bişey çıkmadı ..gebelik olabilirmi dedi hasta regl tarihimi söyleyince sanmıyorum dedi..mideni üşütmüşün dedi..ilaçları aldık kayın valdemlere götürdü eşim kendi işe gitti.. kızlar çok kötü hasta oldum anlatamam hayatımın en kötü günlerinden biriydikayınvaldemlerin evine kustum lavaboya zor yetiştim hiç bişey yemediğim halde patates haşlanması içtiğim sular akşamda bunları çıkarınca acile götürdüler serum takıldı halsizlik mahvoldum zaten kusmak beni mahvetti..ertesi gün işe gidemedim serumun faydası oldu ilaçlarıda kullanınca şimdi daha iyiyim..sadece halsizlik var
bugün de gelmeseydin kızalarmıydı? yada biraz erken çıkarsın belki canım :/Kızlar ben yine çok halsizim
yunanistanın şarkısı da solisti de (kociş duymasın) süperdi yarenim, inş onlar 1. Olur
Canım çok geçmiş olsun :26: Dikkat et kendine, ilaçlarını düzenli al
bugün de gelmeseydin kızalarmıydı? Yada biraz erken çıkarsın belki canım :/
kızlar bugün bi iş görüşmem var, santral miş
telefon trafiği miş, pc varmıdır acaba yaa, çok sıkılırım ben yoksa
evime de çok uzak değil.. Bi gidip görüşücem
sabah 8 akşam 6:30 yine
cumartesi de okullar kapanınca tatilmiş 3 ay sadece, diğer günler öğlene kadarmış
ısrarla düşündüğün maaş rakamı ne diye soruyo
bişi demedim, şimdi gidince de benden bekleyecekler
yakın ama yol için minibüse binicem yine
yol da var bakalım ne olucak
Duş alıp hazırlanıyım
bana şans dileyin
Kızlar ben yine çok halsizim
naber fundacim canim gecmis olsun
Hayrolla neyin var
grip falan mi oldun ?
sağol canım benim midemi üşütmüşüm sinemcim kusma ishal bulantı mahvoldumfundam biz de aynı düşüncedeyiz, masraf olmasın tatil olsun yeter diyoruz. Bakalım nasıl olcak? şu haftayı atlatalım da hayırlısıyla...
Nektarım hayırlısı olsun inşallah. şu ücreti neden elemana sorarlar anlamam ki
ne bilim zuzum ben kendi istediğim maaşı nasıl söyliyim ki :26:Bol şans nektarcım..neden fiyat sölemiyosunki....
Yarenay tabiki görüşürüz canım...biz eşimle ilk tanıştığımızda dikiliye gitmiştikorda tanıştık ,konuştuk yani..:))
funda evet canım benim deniz konusunda hiç sıkıntım yok, işten çıkınca bile gidebilirim :)))
ama çalıştığın zaman yazlık yerdeymişsin ne farkederki tatil olmuyo öyle
Ben kaçayım kızlar çok işim var sıkıştım:18:biraz hafifleteyim gene gelirim:80:
saol canım,sağol canım aslında gelmesem bişey demezlerdide ben çok da suistimal etmek istemedimşartlar iyi gibi görünüyo nektarım inş senin için hayırlısı olur
evet yani, bizim belirlediğimiz şu ücret var de, onun üzerine konuşulur sonrafundam biz de aynı düşüncedeyiz, masraf olmasın tatil olsun yeter diyoruz. bakalım nasıl olcak? şu haftayı atlatalım da hayırlısıyla...
nektarım hayırlısı olsun inşallah. şu ücreti neden elemana sorarlar anlamam ki
offf regl oldum ya. sıcaklarda da hiç çekilmiyor yani. benim evdeki bilgisayarda bir takvim var kızlar, her ay adetimin ilk gününü işaretliyorum önümüzdekinin tahmini tarihini veriyor bana ve genelde her ay günü gününe tutuyor. bu ay için de 11 demişti. ona göre tedbirli çıkmıştım evden. bu akşama yemeğim de var ne güzel. ohh akşam uzanıp dizimi izlerim rahat rahat
ücret konuşmaman iyi olmuş bazen özellikle soruyolarbende hiç ücret belirtmem
Şuanda bulunduğum işin iş görüşmesinde 4 kişiydik, diğer üçü hem arkadaşım hem de iş için acayip toprilliydiler
Lakin bu soru karşısında hepsi fiyat söyledi,
ben, bu kadar sorumluluk isteyen işin karşılığını vereceğinizi düşünüyorum demiştim. ve işe ben alındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?