2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bakalım yarenay bizimde bu yıl düğünümüz varya çok masrafa girmek istemiyoruz uygun ama hoş bi tatil istiyoruz

yunanistanın şarkısı da solisti de (kociş duymasın ) süperdi yarenim, inş onlar 1. olur
canım çok geçmiş olsun :26: dikkat et kendine, ilaçlarını düzenli al
Kızlar ben yine çok halsizim
bugün de gelmeseydin kızalarmıydı? yada biraz erken çıkarsın belki canım :/

kızlar bugün bi iş görüşmem var, santral miş
telefon trafiği miş, pc varmıdır acaba yaa, çok sıkılırım ben yoksa
evime de çok uzak değil.. bi gidip görüşücem
sabah 8 akşam 6:30 yine
cumartesi de okullar kapanınca tatilmiş 3 ay sadece, diğer günler öğlene kadarmış
ısrarla düşündüğün maaş rakamı ne diye soruyo
bişi demedim, şimdi gidince de benden bekleyecekler
yakın ama yol için minibüse binicem yine
yol da var bakalım ne olucak
duş alıp hazırlanıyım
bana şans dileyin

Bol şans nektarcım..neden fiyat sölemiyosunki....

Yarenay tabiki görüşürüz canım...biz eşimle ilk tanıştığımızda dikiliye gitmiştikorda tanıştık ,konuştuk yani..:))

funda evet canım benim deniz konusunda hiç sıkıntım yok, işten çıkınca bile gidebilirim :)))
ama çalıştığın zaman yazlık yerdeymişsin ne farkederki tatil olmuyo öyle

Ben kaçayım kızlar çok işim var sıkıştım:18:biraz hafifleteyim gene gelirim:80:

sağol canım aslında gelmesem bişey demezlerdide ben çok da suistimal etmek istemedimşartlar iyi gibi görünüyo nektarım inş senin için hayırlısı olur

fundam biz de aynı düşüncedeyiz, masraf olmasın tatil olsun yeter diyoruz. bakalım nasıl olcak? şu haftayı atlatalım da hayırlısıyla...

nektarım hayırlısı olsun inşallah. şu ücreti neden elemana sorarlar anlamam ki

naber fundacim canim gecmis olsun

Hayrolla neyin var

grip falan mi oldun ?

sağol canım benim midemi üşütmüşüm sinemcim kusma ishal bulantı mahvoldum
Bizde öyle diyoruz bi değişiklik olsun istiyoruz bakalım artık nasıl bişe varsa kısmetimizde

bizde haziranin 23 ünde yola cikiyoruz araba ile sgeliyoruz türkiye ye kaynim esim ve ben

bende esime dedim 4 günde olsa bir yerlere gidelim kendimize güzel bir tatil yapalim bakalim iste ne yapicaz bende düsünüyorum nereye gitsek bodrum istiyorum da hem cok pahali hemde pek güzel degil diyorlar

sizlerin fikri var mi ?

ayy nasıl uyku bastı beni ya müdür yoktu 5 dk.kafamı masaya koydum tel.susmadı bu sefereve gitmek istiyorm..

ne bilim zuzum ben kendi istediğim maaşı nasıl söyliyim ki :26:

sağol canım aslında gelmesem bişey demezlerdide ben çok da suistimal etmek istemedimşartlar iyi gibi görünüyo nektarım inş senin için hayırlısı olur
saol canım, inş daha çıkamadım evden
evet yani, bizim belirlediğimiz şu ücret var de, onun üzerine konuşulur sonra

ayy yine bilmediğim bir yerde iş yeri umarım bulurum
çayımı içip çıkıyorum

offf regl oldum ya. sıcaklarda da hiç çekilmiyor yani. benim evdeki bilgisayarda bir takvim var kızlar, her ay adetimin ilk gününü işaretliyorum önümüzdekinin tahmini tarihini veriyor bana ve genelde her ay günü gününe tutuyor. bu ay için de 11 demişti. ona göre tedbirli çıkmıştım evden. bu akşama yemeğim de var ne güzel. ohh akşam uzanıp dizimi izlerim rahat rahat

geçmiş olsun canım evet ya sıcaklarda çok iğrenç oluyo..kaç gün oynuyo canım dikkat ettinmi..ne yemek yaptın ay benim yemek de yok canım bişeyde yemek istemiyo

ücret konuşmaman iyi olmuş bazen özellikle soruyolarbende hiç ücret belirtmem

Şuanda bulunduğum işin iş görüşmesinde 4 kişiydik, diğer üçü hem arkadaşım hem de iş için acayip toprilliydiler
Lakin bu soru karşısında hepsi fiyat söyledi,
ben, bu kadar sorumluluk isteyen işin karşılığını vereceğinizi düşünüyorum demiştim. ve işe ben alındım

yaaa özellikle soruyolar canımen güzel cevabı vermişinne iş yapıyosun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…