2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geçmiş olsun canım evet ya sıcaklarda çok iğrenç oluyo..kaç gün oynuyo canım dikkat ettinmi..ne yemek yaptın ay benim yemek de yok canım bişeyde yemek istemiyo

canım eğer oynama olursa en fazla 1 gün önce ya da sonra oluyor genelde. ben mesela yaklaşık 2 senedir kullandığım için artık adet tarihlerimin arasını öncekilere göre ayarlıyor sanırım. hiç şaşmıyor. çok sevdim o takvimi

Nektar ben görüşmeye giderken çok heyecanlı olurum sendede oluyomu..inşallah rahat bi iştir ya
ben de çok heyecanlı oluyorum canım, sonra da ay keşke öyle demeseydim, keşke böyle deseydim diyorum.. yine elim ayağıma dolaştı
çok beğendim ben şirketi, euromoda bijuterisi var ya belki bilirsiniz onun fabrikası işte
kız doğum iznine ayrılacakmış, onun yerine beni alıcaklar.. kız da çok şirin..yeri de sevdim
görüştük, ücret kısmına gelince biz asgari ücret veriyoruz dediler, ben de kem küm ettim orda.. siz form doldurun oraya belirtin şartlarınızı dediler..bana uyar dedim doldurdum.. minimum ücret kısmına da 750 tl yazdım, artık okadarını da vermeyeceklerse hiç gitmim..patronun tam odasının yanında, gelene gidene çay servisi de yapıcaksın bakalım hayırlısı

canım yaa evet sıcaklarda bir an önce bitsin istiyo insan benim bugün bitti, banyomu yaptım
kızlar yaa benim reglim son zamanlarda ilk günü normal oluyo, 2. günü çok az, 3. günü bitiyo.. normal mi sizce.. bana hiç normal gelmiyo :26: ama düzenli oluyorum, her ay tam gününde

ahahahahahahahahha
bu mesaj çoğaltma olayları da hep bizim topike vuruyo

kızlaar aradılar şimdi yarın işe başla diye :18: :18:
bu taleb ettiğim ücreti kabul etmişler anlamına mı geliyo sizce?
off yaa yarın hemen birde, ikilemde kaldım böyle :26:

ayy hadi hayırlısı nektar inş olur canımama bu çay servisi olayı pek hoşuma gitmedi zor olmuycakmıbu arada ben gebelik testi yapıcam yok biliyorum ama emin olmak istiyorum

ayy hadi hayırlısı nektar inş olur canımama bu çay servisi olayı pek hoşuma gitmedi zor olmuycakmıbu arada ben gebelik testi yapıcam yok biliyorum ama emin olmak istiyorum
ay yap bakalım ne çıkıcak canım
şimdi çıkmaya bilir hamileysen bile çünklü erken :18:

süperrrrrrrr evet kabul etmşlerdir canım yoksa niye arasınlar hadi hayırlısı nektar
ay heycan yaptım, yarın çalışıyorummu ben şimdi :18:

Fundacım geçmiş olsun cnm dikkat et kendine fazla yorma

Ay geçmişi okudum ama söyleyeceklerimi unuttum. Nigar sanırım arayıp başla dediklerine göre istediğin parayı kabul etmişler demektir. hayırlısı olsun cnm ne yapacaksın karar verdin mi?

üfff çıkıyorum ben yine. Ce demiş kaçmış gibi oldum . Balık varmış yukarda sanırım oraya gidicez. Gelince okurum ve de yazarım artık öptüm hepinizi

nigarcım hayırlı olsun cnm inşallah istediğin gibi bir iştir.

fundacım ama idrarda çıkmaz bence varsa eğer kanda belli olur daha erken çünkü.ben 1 hafta önce yapmıştım çıkmamıştı çünkü.

ay yap bakalım ne çıkıcak canım
şimdi çıkmaya bilir hamileysen bile çünklü erken :18:

ay heycan yaptım, yarın çalışıyorummu ben şimdi :18:

kan testi yaptırsam çıkar titreli beta hcg diyo ya ondanya üstüne görmüşsem eğer diye korkuyorum yoksa bulantılar falan için erken ama önceki ay hamile kaldıysam diye:26:ay çok korkuyorum lazere gittim ben allahım ne olur öyle bişey olmasın

merhaba kızlar,

bu topikte baya uzunmuş oku oku bitiremedim ama sonuna geldim

bende yeni evliyim mayıs 16 da 1 ay olucak:)) şaka gibi gerçekten nasıl geçti nasıl oldu anlayamadık valla...şimdi düğün videolarına bakıyorumda öle dank ediyo kafama yoksa gerçekten hiçbişi hatırlamıyorum...
evlilik şimdilik güzel gidiyo aslında çok şey beklememek lazım evlilikten tabi sonra insan hayal kırıklığına uğruyo
ama sevdiğin insanla berabersen gerçekten yaşanılası bi tecrübe evlilik :))
şimdilik bukadar öptüm sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…