yaaa özellikle soruyolar canımen güzel cevabı vermişin ne iş yapıyosun bu arada
Hastane de Bilgi İşlem sorumlusuyum canım, Ama karşılığını vermiyorlarsadece işe alınmama yaradı
geçmiş olsun canım evet ya sıcaklarda çok iğrenç oluyo..kaç gün oynuyo canım dikkat ettinmi..ne yemek yaptın ay benim yemek de yok canım bişeyde yemek istemiyo
ben de çok heyecanlı oluyorum canım, sonra da ay keşke öyle demeseydim, keşke böyle deseydim diyorum.. yine elim ayağıma dolaştıNektar ben görüşmeye giderken çok heyecanlı olurum sendede oluyomu..inşallah rahat bi iştir ya
canım yaa evet sıcaklarda bir an önce bitsin istiyo insanofff regl oldum ya. sıcaklarda da hiç çekilmiyor yani. benim evdeki bilgisayarda bir takvim var kızlar, her ay adetimin ilk gününü işaretliyorum önümüzdekinin tahmini tarihini veriyor bana ve genelde her ay günü gününe tutuyor. bu ay için de 11 demişti. ona göre tedbirli çıkmıştım evden. bu akşama yemeğim de var ne güzel. ohh akşam uzanıp dizimi izlerim rahat rahat
bu mesaj çoğaltma olayları da hep bizim topike vuruyoahahahahahahahahha
ben de çok heyecanlı oluyorum canım, sonra da ay keşke öyle demeseydim, keşke böyle deseydim diyorum.. yine elim ayağıma dolaştı
çok beğendim ben şirketi, euromoda bijuterisi var ya belki bilirsiniz onun fabrikası işte
kız doğum iznine ayrılacakmış, onun yerine beni alıcaklar.. kız da çok şirin..yeri de sevdim
görüştük, ücret kısmına gelince biz asgari ücret veriyoruz dediler, ben de kem küm ettim orda.. siz form doldurun oraya belirtin şartlarınızı dediler..bana uyar dedim doldurdum.. minimum ücret kısmına da 750 tl yazdım, artık okadarını da vermeyeceklerse hiç gitmim..patronun tam odasının yanında, gelene gidene çay servisi de yapıcaksınbakalım hayırlısı
canım yaa evet sıcaklarda bir an önce bitsin istiyo insanbenim bugün bitti, banyomu yaptım
kızlar yaa benim reglim son zamanlarda ilk günü normal oluyo, 2. günü çok az, 3. günü bitiyo.. normal mi sizce.. bana hiç normal gelmiyo :26: ama düzenli oluyorum, her ay tam gününde
bu mesaj çoğaltma olayları da hep bizim topike vuruyo
ay yap bakalım ne çıkıcak canımayy hadi hayırlısı nektar inş olur canımama bu çay servisi olayı pek hoşuma gitmedi zor olmuycakmı bu arada ben gebelik testi yapıcam yok biliyorum ama emin olmak istiyorum
ay heycan yaptım, yarın çalışıyorummu ben şimdi :18:süperrrrrrrrevet kabul etmşlerdir canım yoksa niye arasınlar hadi hayırlısı nektar
ay yap bakalım ne çıkıcak canım
şimdi çıkmaya bilir hamileysen bile çünklü erken :18:
ay heycan yaptım, yarın çalışıyorummu ben şimdi :18:
Fundacım geçmiş olsun cnm dikkat et kendine fazla yorma
Ay geçmişi okudum ama söyleyeceklerimi unuttum. Nigar sanırım arayıp başla dediklerine göre istediğin parayı kabul etmişler demektir. hayırlısı olsun cnm ne yapacaksın karar verdin mi?
sen okuma diye uyaracaktım cnm unuttum yok balık malık bakma sen benim öyle dediğime unut gitsinsağol ayşecim
bol kan yaptırıcam zaten
ayşe balıkmı:104::104::104:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?