2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar,
gnydn fundacım evt gerçekten çok zor bulantıları yaşamak kadar kötü bişe üstüne halsizlik bide düşün bişe yiyememek baya zorluyo insanı:)
hayırlısı canım varsada aklında şüphe kalmasın istiyosan yaptır test stresten kurtulursun..

tabikide sever fundam bebek sevilmezmi yaa :))
daha gününe varmış boşa gitmesin paran bekle az daha

kız ne biliyim hep bebek konusu açıldığında daha erken diyodu bu aralar hayret heveslidün gidicektim hiç halim yoktu bolcum şimdi şu yazdıklarının hepsi bende vardı ondan dolayı şüphe ettimama şimdi iyiyim bulantı kusma olursa test yaparım

teşekkürler zuzumkızlar nerde elfi yarenay yok piyasada dimi genelde onlar sabah burda olurdu

Canım burdayım ben işler çok yoğun şu 2 haftayı atlatsaydım

Ya bizde bu ay sonu taşınıyoruz gideceğimiz yeri görmedim ama hep aklımda ya ekranımı görenler olursa diye bu kadar rahat girebilirmiyim acaba ya

günaydın kızlar...

bugün pek keyfim yerinde değil. hem başım zonkluyor, hem belim ağrıyor. biraz da iş var. bugün pek buralarda olmam sanırım. size hoş sohbetler...

nektarıma da ilk iş gününde bol şans dilerim, inşallah herşey güzel olur...

geçmiş olsn canım..

Geçmiş olsun.. Kolay gelsin canım

sağol canım

fundacım bişey soracaktım senin adet günün geçtimi?

yok canım geçmedi ben üstüne görme den şüphelendim..
Kızlar bişey sorucam ben 01.04.2011 de ssk girişim yapıldı..geçen dr gittim ssklıyım dedim özelde ssk indiriminden faydalandım..eczaneye gittim ilaçlarımı almak için ssk görünmüyo dedissk kayıt için gittim ordaki kadın dediki pirim yatmamış giriş var dedi o nasıl oluyo yabizim muhasebecide bu ayın sonunda yatacak dedi hiç bişey anlamadım

Canım muhasebecin doğru söylemiş 1 nisanda girişin vardır bunun tahakkuku mayıs sonunda yapılır. Son tarih 23.05.2011.
O tarihten sonra 1 aylık primin gözükecek

Sgk lar bir sonraki ayın en son 23 ünde yapılır

Örnek vereyim istersen

şimdi 1 nisanda girişin oldu 1 mayısa kadar 1 ay oluyor ama muhasebeci bunu hemen 1 mayısta tahakkuk etmiyor ayın 23 üne kadar süresi var şimdi tahakkuk edebilir istese yada son gününe kadarda bekletebilir. İlaçların acil ise muhasebeciye söyle sigortaları tahakkuk etsin.

primin yatıp yatmaması seni ilgilendirmez, o işverenin borcu...
Nisan da giriş olmuş, daha bildirgeleri göndermemişlerdir ondan görünmez....
Bu ay sonuna kadar süreleri var onun,merak etme bugün yarın gönderirler...
Biz de daha göndermedik bilgirgeleri,sadece bi müşterininkini gönderdik ordada aynı senin gibi yeni işe giriş vardoı adamacil dr.gitmez zorundaymış,onunkini gönderdik..

Sende rica edebilirsin muhasebeden,belki gönderirler hemen

evet canım biraz evvel sordum oda aynı şekilde söyledi bu şekilde oluyomuşcanım ilaçlarımı aldım kullanıyorum eşim bağkurluydu benim terkini vermişti şimdi aynı yerde çalışıyoruz onun ssk sıda yeni

zuzucum dr görüne biliyoruz fakat ilaç alamıyoruz anca bu ayın sonundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…