günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün daha iyiyim çok şükürsadece bulantı var oda çubuk kraker yedim biraz hafifletti
ay zuzu daha yaptırmadım ya yok gibi geliyo ama şu sıralar çevremde adet gördüğü halde hamile olan okadar çok kişi duydumkitırstım kızlar tam olarak iyileşmek enerjik olmak istiyorum
allah bol ve fatmaya yardım etsin hamilelerin işi ne zor düşünsenize sürekli bi halsizlik bulantı ayybizde öyle olcaz belkide öyleyimkızlar dün eşime dedimki bebek mi var acaba midem niye bukadar bulanıyo falan dedim ayyy hiç bebek istemiyodu karnımı okşadı sevdi gıcıklığa demekki olursa çok sevicek
tabikide sever fundambebek sevilmezmi yaa :))
daha gününe varmış boşa gitmesin paran bekle az daha
günaydın kızlar,
gnydn fundacım evt gerçekten çok zor bulantıları yaşamak kadar kötü bişe üstüne halsizlik bide düşün bişe yiyememek baya zorluyo insanı:)
hayırlısı canım varsada aklında şüphe kalmasın istiyosan yaptır test stresten kurtulursun..
teşekkürler zuzumkızlar nerde elfi yarenay yok piyasada dimi genelde onlar sabah burda olurdu
günaydın kızlar...
bugün pek keyfim yerinde değil. hem başım zonkluyor, hem belim ağrıyor. biraz da iş var. bugün pek buralarda olmam sanırım. size hoş sohbetler...
nektarıma da ilk iş gününde bol şans dilerim, inşallah herşey güzel olur...
geçmiş olsun yarenay bi bitki çayı iç rahatlatır
kolay gelsin elfii
günaydın kızlar...
bugün pek keyfim yerinde değil. hem başım zonkluyor, hem belim ağrıyor. biraz da iş var. bugün pek buralarda olmam sanırım. size hoş sohbetler...
nektarıma da ilk iş gününde bol şans dilerim, inşallah herşey güzel olur...
sağol canım
fundacım bişey soracaktım senin adet günün geçtimi?
yok canım geçmedi ben üstüne görme den şüphelendim..
Kızlar bişey sorucam ben 01.04.2011 de ssk girişim yapıldı..geçen dr gittim ssklıyım dedim özelde ssk indiriminden faydalandım..eczaneye gittim ilaçlarımı almak için ssk görünmüyo dedissk kayıt için gittim ordaki kadın dediki pirim yatmamış giriş var dedi o nasıl oluyo ya bizim muhasebecide bu ayın sonunda yatacak dedi hiç bişey anlamadım
yok canım geçmedi ben üstüne görme den şüphelendim..
Kızlar bişey sorucam ben 01.04.2011 de ssk girişim yapıldı..geçen dr gittim ssklıyım dedim özelde ssk indiriminden faydalandım..eczaneye gittim ilaçlarımı almak için ssk görünmüyo dedissk kayıt için gittim ordaki kadın dediki pirim yatmamış giriş var dedi o nasıl oluyo ya bizim muhasebecide bu ayın sonunda yatacak dedi hiç bişey anlamadım
primin yatıp yatmaması seni ilgilendirmez, o işverenin borcu...
Nisan da giriş olmuş, daha bildirgeleri göndermemişlerdir ondan görünmez....
Bu ay sonuna kadar süreleri var onun,merak etme bugün yarın gönderirler...
Biz de daha göndermedik bilgirgeleri,sadece bi müşterininkini gönderdik ordada aynı senin gibi yeni işe giriş vardoı adamacil dr.gitmez zorundaymış,onunkini gönderdik..
Sende rica edebilirsin muhasebeden,belki gönderirler hemen
zuzucum dr görüne biliyoruz fakat ilaç alamıyoruz anca bu ayın sonundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?