2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sade ve hoş elfi beğendim kotla hoş olur
Yeni kitabın ne yarenay

Kraliçenin Soytarısı'na başlıcam canım. aldım ne zamandır heyecanla ona geçmeyi bekliyordum

ohhh zuzum ne güzel. güle güle kullan. biz de yaz tatilinde alışveriş yaparız artık İzmir'de...

off yoruldum yaa..bende pazardan tşört aldm :) 3,50 lira

Aa ne kadar ucuz kız merak ettim tişörtünü..

oooo iyi nasil güzel mi bende bir gelim de sali pazarina gidicem kadiköye orasida cok güzel.

birde bakirköyün pazari cok güzel. Cumartesi günleri kuruluyor.

Sinemcim bende giderim bakırköy pazarına çok güzel şeyler var ne zamandır gitmedim bu aralar gitmek lazım

Sinemcim bende giderim bakırköy pazarına çok güzel şeyler var ne zamandır gitmedim bu aralar gitmek lazım

cumartesi günleri kuruluyor demi yine

boynerin ilerisinde sanirim bir kez gittim 3 sene oldu ben anadolu yakasinda oturuyordum. ama cok hosuma gitti 5 tl. bir ayakkabi almistim isyerinde kimse inanmadi herkes cok pahali sanmisti dediler kesin 80 tl den asagi degildir dediler fiyatini dedim sok oldular :))

Evet canım cumartesi günleri kuruluyor
Şansına bulmuşsun valla o kadarda ucuz değil orası

oooo iyi nasil güzel mi bende bir gelim de sali pazarina gidicem kadiköye orasida cok güzel.

birde bakirköyün pazari cok güzel. Cumartesi günleri kuruluyor.

idare eder bende bikere gitmiştim salı pazarına,dayımlar oturuyor ist. kuzenle gitmiştik bayaa büyük bi pazarı var,yani ozman bana öyle gelmişti

Kraliçenin Soytarısı'na başlıcam canım. aldım ne zamandır heyecanla ona geçmeyi bekliyordum

ohhh zuzum ne güzel. güle güle kullan. biz de yaz tatilinde alışveriş yaparız artık İzmir'de...

sağol canım :) yap tabi:13:

burda öyle canım tezgahlarda 3,50-5,00 buluyosun ama didiklemen lazım herzaman güzel bulamıyorum bide öyle didikleyemiyorum ben pazarda tezgah falan arkadaş didikledi gözüme çarptı benimde aldım baktım kotun üzerine giyilcek günlük bişey işte

yoksa 15-20-25 e de var

...
ay gene geberdim yaa dünde geç çıktım bugünde 8 yapcam galiba

zuzu ne alemde işler ya ben geçici vergi ile uğraşıyorum hala. Diğer beyannameler duruyor öyle.

Akşama yemekte yok ne yapıcam bilmiyorum.

Aklımda domatesli biberli bulgur pilavı var yanınada sulu bi yemek yapmam lazım menemen var aklımda bide
Salatam var dün doğradım bugün yağ limon tuz eklicem.

bende pirinc pilavi yapicam tereyagli birde patates tavuk aticam firina

zuzu ne alemde işler ya ben geçici vergi ile uğraşıyorum hala. Diğer beyannameler duruyor öyle.

ben geçicileri bıraktım patron yapıyo...kdv leri yapıyorum ,daha 18 tane yapmışım
Yarında gönderilen geçicileri bildirmem lazım
Sıkışığım yani :2:

selam kızlar...

eve geldim, makinaya çamaşırlarımı attım. dünden kalan birkaç parça bulaşık var onları yıkıcam birazdan. eşim kaç akşamdır geç geldiğinden akşamları evde yemek yenmiyor. yaptığım kurufasülyeyi 2 gündür işyerine götürüyoruz eşim de ben de. hala da var

kocişe dedim akşama taze fasülye yapayım mı? istemedi. kuru fasülyeyi yermiş yarın da, çok güzel olmuş hiç bıkmam dioyr. işime geldi aslında belim çok ağrıyor çünkü. hiç bir iş yapasım yok. az önce de mesaj atmış, erken gelirsem fırın poşetinde tavuk istiyorum diye. bakalım hiç umudum yok ama inşallah erken gelir. özlüyorum hafta içi kocişimi aaa

nigar gelir gelmez yazar sanırım ilk gününün nasıl geçtiğini. hepimiz merakla bekliyoruz...

yaaa haberleri izlemicem artık... polis şehit olmuş, 2 gün sonra düğünü varmış, nişanlısının hali perişan, ne hayallerle aldığı gelinlik başka odada boynu bükük... Allah'ım düşmanımın başına verme böyle birşeyi ya...

Nektarın günü nasıl geçti acaba ne yaptı?
İnşallah memnun bi şekilde döner

ins. ya hayirlisi olur nektarin hakkinda

umdugu gibi cikar
kızlar özledim sizi

bugün okadar acaip bir gündü ki
alıştım tabi 1 aydır geç yatmaya, gece uykum gelmedi..ama yattık kocişle 2 de
yok uyku tutmuyo, heyecan da var tabi..bi sağa döndüm bir sola saat oldu 4
yarı uyudum yarı uyandım, ilginç ilginç rüyalar toplasan 2 saat uyumuşumdur 7 de kalktım..atıştırdım biraz gittim işe..
işten ayrılacak olan kız çalıştı bugün ben izledim, yarın o izleyecek ben çalışıcam..
ama gelir gelmez biraz tuhaf oldum, kız 6 ay sonra geri gelecekmiş işine.. sigorta olayını da zaten yapmıyolar hemen, 3 aylık deneme süresi var.. e kız gelene kadar çalışır sonra beni napıcaklar
onu geri alırlar büyük ihtimal çünkü 7 yıllık eleman, ve eşi de orda çalışıyo çook eski yani.. böyle bi tuhaf oldum.. beni başka bölümealırlar o ayrı ama çok yoğun yaa
2 hat sürekli telefonlar çalıyor, 83 tane mağazası var sürekli arıyolar onu bağla bunu bağla, ben ne telefon biliyorum, ne insanları tanıyorum yapamiycakmıyım acaba diye düşünüyorum şimdi de :26:
bir de servis olayı iptal, geçmiyomuşp benim ordan..yol parasını bir kaç hafta sonra konuşursun belki verirler belki vermezler dedi kız çook kararsızım..
yani sürekli bişi not alıyosun, 4 tane patronun var,4-5 tane de önemli kişi
bilmiyorum :26: bişi unutsam.. önemsiz bişi de değil hani hatırlatmalar, bilmem ne tarihinde şu dergiyle röportajınız var felan onun dışında çay olayı felan yok, mutfak bölümünde 4 tane abla var, onlar getiriyo, kahve, kapuçino, sıcak çikolata makinesini kullanıyosun sadece, onun da malzemesini ablalar koyuyo bilmiyorum bilmiyorum napsam.. internetim var da girmeye fırsat olmiycak hiç,zaten çoğu yer yasaklıymış feysbuk felan burayı bilmiyorum açık mıdır
bi yandan kendine güven yaparsın diyorum, bi yandan boşver başka iş bul diyo kararsızım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…