2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

merhabalaaaaaarrrr teşekkür ederim kızlar, hoşbuldum.
kendinizden bahsetsenize biraz, nerde yaşıyorsunuz, eşiniz nereli siz nerelisiniz, işleriniz...falan mesela her gün giriyorum ben buraya ama siz iş yerlerinizden girdiğiniz için çook yazmış oluyorsunuz ben yetişemiyorum, öğleden sonra ve akşamları girebiliyorum ben evde. denk geldikçe artık katılırım aranıza...
ben de tiyatroya gittim bugün kız arkdaşlarımla çok güzeldi oyun...
yarın görüşmek üzere

önce sen bahset yarenay demişti topic adetlerimizi :))) önce genel bilgiler sonra düğün fotosu
biz devamını getiririz sonra

günaydın kızlarr...

offf başımda yine araç kaplama var bugün. akşama kadar uğraşırız artık arada bahane bulup katılmaya çalışırım. hepinize hoş sohbetler

KOLAY GELSİN CANIM...
BUARALAR HERKEZ YOĞUN ÇALIŞIYOR GALİBA
BENDE ŞU 10 GÜNÜ Bİ ATLATSAYDIM
..

KIZLAR BUGÜN KAYNIM AMELİYAT İÇİN GİTİ HAST.YE, EŞİM VE K.VALİDEMDE GİTTİLER SABAH ERKENDEN HASTANE AYVALIK DIŞINDA (EDREMİT)...EĞER BUGÜN AML.OLURDA YATIRIRLARSA EŞİM DE KALICAK BUGECE YALNIZ UYUYABİLİRİM

günaydın kızlarr kimse yokmuuuuuuuuuuuuu???
zuzucum geçmiş olsn ayy ben korkuyorum ya tek yatmaya(
fatmacım günaydın şekerimm..

ayyy zor olur canım evde tek başına kalmak, özellikle ilk seferinde. ben evlenmeden önce annemlerin evinde kalırdım hep tek başıma hiç korkmazdım. ama şimdiki evimiz çok büyük, korkuyorum hala biraz.

iyiyim çok şükğr canım sen nasılsın?sancın oluyomu hiç?

çok şükür iyiyim. agrım sancım oluyo.. tabi bebiş alt tarafıma baskı yapıo ara ara... birde bgün fena kafası kaburgama dayayıp duruyo oturamıyorum. birde daha dönmedi yada dönemedş benim yavrucak ondan da sıkıntı yapıyor bana... az kaldı şükür bakalım nolacak

Bol, yarenay valla canlarım ben korkmuyorum yaa
Zaten geç çıkıcam 8,30 oluyo eve gitmem...
Bitek canım sıkılır,korkmam :87:

Eşimde kalırsam kardeşin gelsin yanına dedi ,bende gidebilirim ama bilmiyorum yaa

bende ayşecim senin gibiydim annemlerle yaşarken hiç korkmazdım ama evlendiğimden beri korkuyorum tek kalmaya:))
ayy fatma benim arkadaşım 7.5 aylık hamile şuan şimdiden dönmüş çocuk arada sancısı oluyo bide korkuyoruz erken doğum yapacak diye..maşallah aman keyfi yerinde olsun yiğit paşanın

normali öle canım işde bizimki dönmedi onu bekliyorum valla dönmezse makat geliş oluyo sezeryan oluyo o zaman....

günaydın kızlar....ya internette sorun vardı anca girebildim
zuzu korkmazmısın canım ben korkuyorum tek kalınca

fundacım evlendikten sonra hiç yalnız kalmadım,normalde korkmam...
bakalım artık :)))

eğer çok geç çıkarsam işten annemlere de gidebilirim direk

demin aradım dr.bekliyolarmış ameliyata girecek...yatırmayız demiş doktor ama olduki yatarsa ya anneme gidicem yada yalnız uyucam ...
belki yatırmazlar eşim gelir akşama, daha belli değil nolcağı

Günaydın Kızlar

Nektarcım tekrardan hayırlı olsun yeni işin. Umarım bugün biraz daha alışırsın hemen pes etme.

Zuzucum kıl dönmesi ameliyatlarında yatırmıyorlar diye biliyorum yatarsada korkmasan bile annenlere git bence. Hasret giderirsin.

Bolcum ve Fatmacım size özenmeye başladım valla. Yerim sizin bebişleri :))

Yarenaycım sana kolay gelsin canım

fundacım bugün nasılsın?

sinem sanada ev işlerinde kolay gelsin canım

Ayşe ne güzel işte iş iş diyordun al sana iş.. Gerçi bu devirde öğretmen olmak zor olsa gerek bizim zamanımızda saygı diye bişey vardı şimdi o bile yok öğrenciler ne yapsakta öğretmenle dalga geçsek diye düşünüyolar

Diğer arkadaşlarımız nerde ya luxxor arse sirkencibun nerdesiniz???

Son düzenleme:
elfim kaynım ilk ameliyatımda 1 hafta yattı hastanede öyle çıkarttılar 2günde birde pansumana gidiyodu....
şimdi başka hastanede oluyor özelde..dr yatırmayız demiş,tabi bi çıksın ozaman belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…