çok acaip stresli bir ortam evet canım, yol 80 tl ye felan geliyo sankinigarım ya o işin stresine karşılık o maaş az gibi, e bi de servisi de yokmuş. yol paran ne kadar gidecek ortalama? bi taraftan da o kız 7 yıldır çalışıyorsa, güvenilir bir yerdir diye düşünüyorum ama:44::44: dediğin gibi unutmayı kaldırmaz, sadece telefonlara baksan neyse de herşeyi sen not alıp hatırlatacaksın karışık yani. yani yaparsın sonuçta o kızdan neyin eksik de o strese değer mi diye düşünüyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah
sev,ndim sizin adınıza canım, biraz hasret giderinyaşasın kociş erken geliyorrrrrpizza söylicekmiş akşam için. nihayettt ya biraz şımarayım, nazlanayım kocişe o kurtlar vadisini izlesin ben de yeni kitabıma başlayımmmmm
sev,ndim sizin adınıza canım, biraz hasret giderin
off pizzaaçımmm
kendime bişilerhazırlim atıştırıcak, yemek yapamiycam bugün valla
benim kociş uzun bir müddet 11-12 arası gelecek, yani görüşemiycez
ben uyurumo gelir, ben çıkarım o uyur
yaşasın kociş erken geliyorrrrrpizza söylicekmiş akşam için. nihayettt ya biraz şımarayım, nazlanayım kocişe o kurtlar vadisini izlesin ben de yeni kitabıma başlayımmmmm
hafta sonu hasret gideriri kocişlerle artık Sinem napalımkötüymüs nektarcim benim esimde bu aralar 9 gibi geliyor dus aliyor yemek yiyor sonra nete bakiyor bende öyle uykuya kaliyorum koltukta yatiyorum gidip sonra bizde pek görüsemiyoruz ;
senin de iş hayatın hayırlı olsun AyşamSelam kızlarr. Ben de bi saat önce falan geldim eve. Taaa iki gün önce sulu köfte yapacaktım hatırlarsanız. Bi türlü kısmet olmadı şimdi pişiyor artık. Ama köfteler iki gün dolapta dinlenince çok güzel toplamışlar kendilerini, yemeğim güzel olacağa benziyor
Yeni işin hayırlı olsun nigar. Yorucu bi işe benziyor biraz, ama bence yapamazsam diye kendini şartlama mutlaka yaparsın sigorta ve yol parası olayın da olursa tam süper olur.
Ben de yarından itibaren özellikle hafta sonu baya bi yoğun olcam üstüste bi sürü ders çıktı. Ayyy ne garibim yaa, hem evde oturmaktan sıkıldım diyorum iş olunca da gitmek gelmiyor içimden üşengeçlik yapıyorum
hafta sonu hasret gideriri kocişlerle artık Sinem napalım
senin de iş hayatın hayırlı olsun Ayşam
evet kendime daha fazla güvenmeliyim, yarın daha cesaretli olucam inş
işe yoğunlaşmalıyım, en azından ilk başlarda..
öğreninirim umarım..ama bukadar kocaman bir yerde ilk kez çalışıcam okadar çokisim, mevki var ki aklımda şu an :44: şey olayına takıldım birde biraz, muhasebe genel müdürü biraz tutucuymuş..koyu renk oje, dekolte ve minieteği hoş karşılamıyomuş.. e ben de mini giymem zaten, dekolte de giyecekhalim yok ama kırmızı ocemden vazgeçemem ki
erkenden yatıcam bu akşam, fatmagül bitsin, evime yakın olması bir artı benim için, 15 dk minibüsle ve evdeyim :87:
inş güzel olmuştur canım yemeğin, köfteler dolapta bekleyince süper oluyo evet
ben de köftemi hep harmanlarım, bekletirim
inş canım, muhasebe departmanına alsınlar beniBence sen baştan kırmızı ocelerini alıştır adama, nerden bilebilirsin ki sevmediğini di mi amaEğer bi şey derse o zaman bırakırsın demezse öyle kabul etmiş demektir İşyerinin büyük olması da güzel bi şey, kendini bi kere kabullendirsen gerisi gelir bence. Hem o kız 6 ay sonra geri dönecekmiş ya, belki o zaman döndüğünde seni daha uygun belki daha yüksek bi posizyona alırlar çalışmanı beğenirlerse :26: o yüzden kendine güven eminim başarırsın cnm
Ayy yemeğimi az önce tattım süperrrAma kim ne zaman yiyecek bilmiyorum. Ben yedim de geldim tokum. Kociş de aç mı gelir kimbilir... Sırf köfteler bozulur diye korkumdan pişirdim gecenin bu saatinde
kötüymüs nektarcim benim esimde bu aralar 9 gibi geliyor dus aliyor yemek yiyor sonra nete bakiyor bende öyle uykuya kaliyorum koltukta yatiyorum gidip sonra bizde pek görüsemiyoruz ;
inş canım, muhasebe departmanına alsınlar beni
sevdim orayı, herkes kafasına göre takılıyo..sessiz sakin :81: kısmet artık
1 saat sonra felan acıkırsın, azıcık yersin (alışığız biz o saatte yemek yemeğe senle)
olmadı yarın yersiniz, yarın için yemeğin hazır ne güzel walla
ay bu ne yaa ... evlenmekten vazgeçicem ben biraz daha burda kalıp okursam bu yazılanları :44: Allah yardımcınız olsun
ay bu ne yaa ... evlenmekten vazgeçicem ben biraz daha burda kalıp okursam bu yazılanları :44: Allah yardımcınız olsun
evet canım, benim saçlarımMuhasebe bilgin varsa arada sırada kulaklarına işittir belki bi faydası olurHayırlısı cnm sen hele bi alış da işine...
Ayyy acıkır mıyım diyorsun
Bu arada o saçlar senin ve o toka da yeni aldığın toka dimiiii ne güzel olmuş cnm maşallahı var saçlarının (nazar boncuu koyamadım editlediğim için var farzet :))
:13: :13: :13:herkesin işi aynı değil ki ama cnm öyle düşünme. ayyy mesela karı koca memursanız ikiniz de en geç 6 da evde oluyorsunuztabi mesela.... Keşke hepimiz böyle düzenli eşlerimizle uyumlu işlerde olabilsek ama hayat bu, ne kadar zor da olsa akşam yatakta kocişine sarılarak uyumak her şeye yetiyor
kızlar özledim sizi
bugün okadar acaip bir gündü ki
alıştım tabi 1 aydır geç yatmaya, gece uykum gelmedi..ama yattık kocişle 2 de
yok uyku tutmuyo, heyecan da var tabi..bi sağa döndüm bir sola saat oldu 4
yarı uyudum yarı uyandım, ilginç ilginç rüyalar toplasan 2 saat uyumuşumdur 7 de kalktım..atıştırdım biraz gittim işe..
işten ayrılacak olan kız çalıştı bugün ben izledim, yarın o izleyecek ben çalışıcam..
ama gelir gelmez biraz tuhaf oldum, kız 6 ay sonra geri gelecekmiş işine.. sigorta olayını da zaten yapmıyolar hemen, 3 aylık deneme süresi var.. e kız gelene kadar çalışır sonra beni napıcaklar
onu geri alırlar büyük ihtimal çünkü 7 yıllık eleman, ve eşi de orda çalışıyo çook eski yani.. böyle bi tuhaf oldum..beni başka bölümealırlar o ayrı ama çok yoğun yaa
2 hat sürekli telefonlar çalıyor, 83 tane mağazası var sürekli arıyolar onu bağla bunu bağla, ben ne telefon biliyorum, ne insanları tanıyorum yapamiycakmıyım acaba diye düşünüyorum şimdi de :26:
bir de servis olayı iptal, geçmiyomuşp benim ordan..yol parasını bir kaç hafta sonra konuşursun belki verirler belki vermezler dedi kızçook kararsızım..
yani sürekli bişi not alıyosun, 4 tane patronun var,4-5 tane de önemli kişi
bilmiyorum :26: bişi unutsam.. önemsiz bişi de değil hani hatırlatmalar, bilmem ne tarihinde şu dergiyle röportajınız var felanonun dışında çay olayı felan yok, mutfak bölümünde 4 tane abla var, onlar getiriyo, kahve, kapuçino, sıcak çikolata makinesini kullanıyosun sadece, onun da malzemesini ablalar koyuyo bilmiyorum bilmiyorum napsam.. internetim var da girmeye fırsat olmiycak hiç,zaten çoğu yer yasaklıymış feysbuk felan burayı bilmiyorum açık mıdır
bi yandan kendine güven yaparsın diyorum, bi yandan boşver başka iş bul diyo kararsızım çok
evet canım, benim saçlarım
toka da bu hafta aldığım evet
teşekkür ediyorummm
:13: :13: :13:
haftada bi pazar kahvaltısına da değer ayrıca, sabah birlikte uyanmaya felan
Sevdiğim ve evlenme hayalleri kurduğum adam tiyatro oyuncusu ve şehir dışına turneleri oluyor ühüüü( ben ondan şimdi bile ayrı kalsam çok özlüyorum ama çok özlüyorum.. hele bir de arkadaşım var onun erkek arkadaşıysa kaptan. bi gidecek 3 5 ay dönmeyecek.. Buna da şükür be ... sevince değer hakikaten onunla sadece bi an geçirmek için günlerce beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?