2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bir de okullar tatil olunca 2 buçuk ay cumartesileri çalışmıyosun ya
o haftalar sabah 8 akşam 7 oluyomuş çalışma saatin
yanisi 11 saat

bir de minibüste bi adam yanlış durakta indirdi beni yaa, burası dedi ben de indim bakmadan çünkü minibüs ağzına kadar doluydu bişi göremiyosun
1 durak yürüdüm, gerçi yürüyüş için iyi olur öyle insem ama bugün değil, stresten karnım ağrıdığı bugün değil yani

ay ne çok yazdım yaa

nigarım ya o işin stresine karşılık o maaş az gibi, e bi de servisi de yokmuş. yol paran ne kadar gidecek ortalama? bi taraftan da o kız 7 yıldır çalışıyorsa, güvenilir bir yerdir diye düşünüyorum ama:44::44: dediğin gibi unutmayı kaldırmaz, sadece telefonlara baksan neyse de herşeyi sen not alıp hatırlatacaksın karışık yani. yani yaparsın sonuçta o kızdan neyin eksik de o strese değer mi diye düşünüyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

yaşasın kociş erken geliyorrrrr pizza söylicekmiş akşam için. nihayettt ya biraz şımarayım, nazlanayım kocişe o kurtlar vadisini izlesin ben de yeni kitabıma başlayımmmmm

çok acaip stresli bir ortam evet canım, yol 80 tl ye felan geliyo sanki
off çok kararsızım, eşim de yarın da git öyle karar ver diyo
ilk günden pes etme diyo.. işi öğrensen bile yeter diyo,
parasını derte etme diyo, ama ya yapamazsam

yaşasın kociş erken geliyorrrrr pizza söylicekmiş akşam için. nihayettt ya biraz şımarayım, nazlanayım kocişe o kurtlar vadisini izlesin ben de yeni kitabıma başlayımmmmm
sev,ndim sizin adınıza canım, biraz hasret giderin
off pizza açımmm
kendime bişilerhazırlim atıştırıcak, yemek yapamiycam bugün valla

benim kociş uzun bir müddet 11-12 arası gelecek, yani görüşemiycez
ben uyurumo gelir, ben çıkarım o uyur

kötüymüs nektarcim benim esimde bu aralar 9 gibi geliyor dus aliyor yemek yiyor sonra nete bakiyor bende öyle uykuya kaliyorum koltukta yatiyorum gidip sonra bizde pek görüsemiyoruz ;

Selam kızlarr. Ben de bi saat önce falan geldim eve. Taaa iki gün önce sulu köfte yapacaktım hatırlarsanız. Bi türlü kısmet olmadı şimdi pişiyor artık. Ama köfteler iki gün dolapta dinlenince çok güzel toplamışlar kendilerini, yemeğim güzel olacağa benziyor
Yeni işin hayırlı olsun nigar. Yorucu bi işe benziyor biraz, ama bence yapamazsam diye kendini şartlama mutlaka yaparsın sigorta ve yol parası olayın da olursa tam süper olur.
Ben de yarından itibaren özellikle hafta sonu baya bi yoğun olcam üstüste bi sürü ders çıktı. Ayyy ne garibim yaa, hem evde oturmaktan sıkıldım diyorum iş olunca da gitmek gelmiyor içimden üşengeçlik yapıyorum

kötüymüs nektarcim benim esimde bu aralar 9 gibi geliyor dus aliyor yemek yiyor sonra nete bakiyor bende öyle uykuya kaliyorum koltukta yatiyorum gidip sonra bizde pek görüsemiyoruz ;
hafta sonu hasret gideriri kocişlerle artık Sinem napalım

senin de iş hayatın hayırlı olsun Ayşam
evet kendime daha fazla güvenmeliyim, yarın daha cesaretli olucam inş
işe yoğunlaşmalıyım, en azından ilk başlarda..
öğreninirim umarım..ama bukadar kocaman bir yerde ilk kez çalışıcam okadar çokisim, mevki var ki aklımda şu an :44: şey olayına takıldım birde biraz, muhasebe genel müdürü biraz tutucuymuş..koyu renk oje, dekolte ve minieteği hoş karşılamıyomuş.. e ben de mini giymem zaten, dekolte de giyecekhalim yok ama kırmızı ocemden vazgeçemem ki
erkenden yatıcam bu akşam, fatmagül bitsin, evime yakın olması bir artı benim için, 15 dk minibüsle ve evdeyim :87:
inş güzel olmuştur canım yemeğin, köfteler dolapta bekleyince süper oluyo evet
ben de köftemi hep harmanlarım, bekletirim

Bence sen baştan kırmızı ocelerini alıştır adama, nerden bilebilirsin ki sevmediğini di mi ama Eğer bi şey derse o zaman bırakırsın demezse öyle kabul etmiş demektir İşyerinin büyük olması da güzel bi şey, kendini bi kere kabullendirsen gerisi gelir bence. Hem o kız 6 ay sonra geri dönecekmiş ya, belki o zaman döndüğünde seni daha uygun belki daha yüksek bi posizyona alırlar çalışmanı beğenirlerse :26: o yüzden kendine güven eminim başarırsın cnm

Ayy yemeğimi az önce tattım süperrr Ama kim ne zaman yiyecek bilmiyorum. Ben yedim de geldim tokum. Kociş de aç mı gelir kimbilir... Sırf köfteler bozulur diye korkumdan pişirdim gecenin bu saatinde

inş canım, muhasebe departmanına alsınlar beni
sevdim orayı, herkes kafasına göre takılıyo..sessiz sakin :81: kısmet artık

1 saat sonra felan acıkırsın, azıcık yersin (alışığız biz o saatte yemek yemeğe senle )
olmadı yarın yersiniz, yarın için yemeğin hazır ne güzel walla

ay bu ne yaa ... evlenmekten vazgeçicem ben biraz daha burda kalıp okursam bu yazılanları :44: Allah yardımcınız olsun

Muhasebe bilgin varsa arada sırada kulaklarına işittir belki bi faydası olur Hayırlısı cnm sen hele bi alış da işine...

Ayyy acıkır mıyım diyorsun

Bu arada o saçlar senin ve o toka da yeni aldığın toka dimiiii ne güzel olmuş cnm maşallahı var saçlarının (nazar boncuu koyamadım editlediğim için var farzet :))

Son düzenleme:
ay bu ne yaa ... evlenmekten vazgeçicem ben biraz daha burda kalıp okursam bu yazılanları :44: Allah yardımcınız olsun

herkesin işi aynı değil ki ama cnm öyle düşünme. ayyy mesela karı koca memursanız ikiniz de en geç 6 da evde oluyorsunuz tabi mesela.... Keşke hepimiz böyle düzenli eşlerimizle uyumlu işlerde olabilsek ama hayat bu, ne kadar zor da olsa akşam yatakta kocişine sarılarak uyumak her şeye yetiyor

evet canım, benim saçlarım
toka da bu hafta aldığım evet
teşekkür ediyorummm

:13: :13: :13:
haftada bi pazar kahvaltısına da değer ayrıca, sabah birlikte uyanmaya felan

canım çok normal böyle düşünmen..gerçekten büyük biyermiş...e kimseyi tanımıyon işi bilmiyon nasıl yürüyo falan...bunlar öğrenilebilecek şeyler...niye sıktın kendini bukadar....
sonuçta sende o bayan gibi bi sistem oturtursun kendine..korkma canım...yinede hayırlısı olsun herşeyin....

ayrıca bugün porf.resmini yazıcaktımda tüm gün kapalıydın ya geçmişi okumazsın diye yazmadım :)))bende sorucaktım o güzeim saçlar senin mi diye ayşam sormuş,aldım cevabımı

evet canım, benim saçlarım
toka da bu hafta aldığım evet
teşekkür ediyorummm

:13: :13: :13:
haftada bi pazar kahvaltısına da değer ayrıca, sabah birlikte uyanmaya felan

Sevdiğim ve evlenme hayalleri kurduğum adam tiyatro oyuncusu ve şehir dışına turneleri oluyor ühüüü ( ben ondan şimdi bile ayrı kalsam çok özlüyorum ama çok özlüyorum.. hele bir de arkadaşım var onun erkek arkadaşıysa kaptan. bi gidecek 3 5 ay dönmeyecek.. Buna da şükür be ... sevince değer hakikaten onunla sadece bi an geçirmek için günlerce beklemeye

Allah yardımcınız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…