2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim kaynım ilk ameliyatımda 1 hafta yattı hastanede öyle çıkarttılar 2günde birde pansumana gidiyodu....
şimdi başka hastanede oluyor özelde..dr yatırmayız demiş,tabi bi çıksın ozaman belli olcak

Aa niye öyle uzun ya küçük bi kesikle hallediyorlar bizim bi akrabamız oldu aynı gün çıktı
K.Validem safra kesesi ameliyatında bir gün kaldı hastanede basit bi kıl dönmesi için 1 hafta kadar uzun. Acaba başka bi problem mi var

ayy bende kıl dönmesinden ameliyat oldm çok zor kızlar öle demeyin yatamıyo insan bende 1 gece yatmıştım.

annenlere git canım evde yalnız kalma ne our ne olmaz korkarsın belki daha önce hiç kalmamışın
Elficim teşekkür ederim canım bugün daha iyiyim sabahları bulantım oluyo sadece

sanada geçmiş olsun bolcum

valla elficim 1hafta yattı..şimdiki yatırmam diyomuş görcez artık...

fundam kıs bulantı falan noluyoz :))nezmana gidip kan tahlili yaptırcan

offf bu insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya. gerizekalının biri sinir etti beni yine. şu mesleği bırakıp huzura ermek istiyorummmm...

zuzum şimdiden geçmiş olsun canım. elfi ben de kıl dönmesi ameliyatı çok problem oluyor diye biliyorum ama nerde olduğu falan da önemli sanırım. funda isim düşünmeye başladınız mı

yok daha bulamadım size yani teyzelerine bıraktım o asil görevi

"merhaba kızlarrrr" diyip hemen kaçıyorum öğleden sonra gelirsem yazarım öptüm hepinize kolay gelsinnn

merhaba canlarım ne var yok? ben dün dişimi çektirdim dün ve bugün evdeyim o yüzden rapor aldım dinleniyorum Çok şükür artık diş sorunum olmaması dileğiyle. Bu akşam annem ve kardeşim gelecekler yemeğe, ben de demin soframız programında bi tarif gördüm sivas yöresinin çok hoşuma gitti mirik köftesi diye onu deneyeceğim inşallah güzel yaparım. Haziranın ilk haftası eşimin izni var ben de 1 hafta yıllık iznimden alacağım kayınvalidemlere gideceğiz. Onlar gelecek demiştim ya vazgeçmişler çünkü çok yakın olacaktı tarihler onlar dönecek biz gidecektik. bu yönden bence daha iyi oldu. eşime şimdiden tembihliyorum bak beni evde dahi yalnız bırakma diye geriliyorum napim

merhaba elficim beni sormuşsun:13: nasılsın canım? ben valla uzun zamandır giremiyorum işyerinde çünkü işlerimizin işleyişi değişti biraz vaktim olmuyor:26: Buralar nasıl var mı yenihavadisler? zuzu bi yakının ameliyat mı oluyor canm? yavaş yavaş okuyorum geçmişi tam anlayamadım?

önce sen bahset yarenay demişti topic adetlerimizi :))) önce genel bilgiler sonra düğün fotosu
biz devamını getiririz sonra

ayy pardon zuzu bilmiyordum topik kuralını hemen bahsediyim
adım Ayşegül. Muğlalıyım, 84 doğumluyum, ingilizce öğretmeniyim. Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum. eşim Sivaslı, polis memuru, aynı şehirdeyiz haliyle ,burda tanıştık zaten hmm başka ne anlatıyim acaba :44: foto da sonra ekliyim artık, eklemeyi beceremiyorum çünkü

geçmiş olsn luxxorcum,hoşgeldin ayşegül..
yaa benimde yarın akşam misafirlerim var 3 çift arkadaşım gelecek pasta olarak ne yapsam sizce poğaça ve kek var aklımda fikir verirmisiniz bana?

Bende iyiyim teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun umarım bi daha yaşamazsın bu sorunu. Sizin gitmeniz daha iyi olacak iyi düşünmüşsünüz

hoşgeldin canım yakınmışız bende şanlıurfadayım

Bir öğretmenimiz daha oldu alishia arkadaşımızda ingilizce öğretmeni.

Aramıza hoşgeldin ayşegül :)

geçmiş olsn luxxorcum,hoşgeldin ayşegül..
yaa benimde yarın akşam misafirlerim var 3 çift arkadaşım gelecek pasta olarak ne yapsam sizce poğaça ve kek var aklımda fikir verirmisiniz bana?

hoşbulduk bol

hoşgeldin canım yakınmışız bende şanlıurfadayım

öyle mi, evet yakın sayılırız ben urfaya gitmiştim önceki yıllarda ancak birecik e gitmiştim güzeldi beğenmiştim siz neden ordasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…