- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfim kaynım ilk ameliyatımda 1 hafta yattı hastanede öyle çıkarttılar 2günde birde pansumana gidiyodu....
şimdi başka hastanede oluyor özelde..dr yatırmayız demiş,tabi bi çıksın ozaman belli olcak
fundacım evlendikten sonra hiç yalnız kalmadım,normalde korkmam...
Bakalım artık :)))
eğer çok geç çıkarsam işten annemlere de gidebilirim direk :d
demin aradım dr.bekliyolarmış ameliyata girecek...yatırmayız demiş doktor ama olduki yatarsa ya anneme gidicem yada yalnız uyucam ...
Belki yatırmazlar eşim gelir akşama, daha belli değil nolcağı
annenlere git canım evde yalnız kalma ne our ne olmaz korkarsın belki daha önce hiç kalmamışıngünaydın kızlar
nektarcım tekrardan hayırlı olsun yeni işin. Umarım bugün biraz daha alışırsın hemen pes etme.
Zuzucum kıl dönmesi ameliyatlarında yatırmıyorlar diye biliyorum yatarsada korkmasan bile annenlere git bence. Hasret giderirsin.
Bolcum ve fatmacım size özenmeye başladım valla. Yerim sizin bebişleri :))
yarenaycım sana kolay gelsin canım
fundacım bugün nasılsın?
Sinem sanada ev işlerinde kolay gelsin canım
ayşe ne güzel işte iş iş diyordun al sana iş.. Gerçi bu devirde öğretmen olmak zor olsa gerek bizim zamanımızda saygı diye bişey vardı şimdi o bile yok öğrenciler ne yapsakta öğretmenle dalga geçsek diye düşünüyolar
diğer arkadaşlarımız nerde ya luxxor arse sirkencibun nerdesiniz???
sanada geçmiş olsun bolcum
Valla elficim 1hafta yattı..şimdiki yatırmam diyomuş görcez artık...
Fundam kıs bulantı falan noluyoz :))nezmana gidip kan tahlili yaptırcan :d
offf bu insanlarla uğraşmak ne kadar zor ya. Gerizekalının biri sinir etti beni yine. şu mesleği bırakıp huzura ermek istiyorummmm...
Zuzum şimdiden geçmiş olsun canım. Elfi ben de kıl dönmesi ameliyatı çok problem oluyor diye biliyorum ama nerde olduğu falan da önemli sanırım. Funda isim düşünmeye başladınız mı
fundacım bence adet gününü bekle gecikirse test yaparsın.
"merhaba kızlarrrr" diyip hemen kaçıyorum öğleden sonra gelirsem yazarım öptüm hepinize kolay gelsinnn
önce sen bahsetyarenay demişti topic adetlerimizi :))) önce genel bilgiler sonra düğün fotosu
biz devamını getiririz sonra
merhaba elficim beni sormuşsun:13: nasılsın canım? ben valla uzun zamandır giremiyorum işyerinde çünkü işlerimizin işleyişi değişti biraz vaktim olmuyor:26: Buralar nasıl var mı yenihavadisler? zuzu bi yakının ameliyat mı oluyor canm? yavaş yavaş okuyorum geçmişi tam anlayamadım?
ayy pardon zuzu bilmiyordum topik kuralınıhemen bahsediyim
adım Ayşegül. Muğlalıyım, 84 doğumluyum, ingilizce öğretmeniyim. Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum. eşim Sivaslı, polis memuru, aynı şehirdeyiz haliyle ,burda tanıştık zatenhmm başka ne anlatıyim acaba :44: foto da sonra ekliyim artık, eklemeyi beceremiyorum çünkü
ayy pardon zuzu bilmiyordum topik kuralınıhemen bahsediyim
adım Ayşegül. Muğlalıyım, 84 doğumluyum, ingilizce öğretmeniyim. Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum. eşim Sivaslı, polis memuru, aynı şehirdeyiz haliyle ,burda tanıştık zatenhmm başka ne anlatıyim acaba :44: foto da sonra ekliyim artık, eklemeyi beceremiyorum çünkü
geçmiş olsn luxxorcum,hoşgeldin ayşegül..
yaa benimde yarın akşam misafirlerim var 3 çift arkadaşım gelecek pasta olarak ne yapsam sizce poğaça ve kek var aklımda fikir verirmisiniz bana?
hoşgeldin canım yakınmışız bende şanlıurfadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?