2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy saat 6 olsun yaa gitmek istiyorum sıkıldım :76:

sen ne iş yapıyorsun canım? 6 ,bayan için geç bi saat ,sıkılmakta haklısın, iş olsun da boşver çalışmak iyi
benim derslerim 9 - 12.30 arası, öyle ayarlattırdım, çok memnunum...

sen ne iş yapıyorsun canım? 6 ,bayan için geç bi saat ,sıkılmakta haklısın, iş olsun da boşver çalışmak iyi
benim derslerim 9 - 12.30 arası, öyle ayarlattırdım, çok memnunum...

yönetici asistanlığı canım bi taraftanda atamaları takip eden bi kpsszedeyim evet geç canım ya eve git yemek yap falan derken geç oluyo bayan için en ideal meslek öğretmenlik

hmm , dediğim gibi çalışmak güzel, benim de evde boş zamanım çok olunca sıkılıyorum bazen fazladan okulda kalıyorum diğer devre öğretmeni arkadaşlarla, ya da çıkışta bi yerlere gidiyoruz, o yönden şanslıyım... seninki de güzel meslek öyle deme, idare ediyorsundur

KIZZ SARMA ISITILIRMI HİÇÇ

Normal hamburgeri soslu suya batırıp çıkarıyorlar bide biraz acı oluyor karabiberi yoğun

IYYY BEN YİYEMEM OZMANA...EKMEK ISLANINCAYİYEMİYORUM HAYATTA...MESELA TOSTLARIN DİBİNİ YEMEM ,KETÇAPTN FALAN EN UCU ISLANIYO YUMUŞUYOÖĞĞ YEMEM HEP BIRAKIRIM...
TOMPİK FALAN YEDİĞİMDEDE SOS KOYDURTMAM:18:

..
GÜLL MAŞALLAH
GELİNLİĞİNDE DEĞİŞİKMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…