2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

3+1 büyük mü bizim de evimiz öyle şu an ve çıkmayı düşünüyoruz,artık 4+1 moda
kiramız 400 tl, maraştayız tabi, başka yerde olsak daha pahalı olurdu, şükür ki iyi. 4+1 de 500 falan olucak, o yüzden rahatlıkla çıkıcaz inş karşı sitemizdeki bi eve

Hayır büyük değil tabi ama yarenay geçici süreliğine orda daha küçük bi yere daha uygun bir fiyata giderse onun için daha ii olur

siz modaya göre ev tutuyosunuz sanırım
500 4+1 buluyosan hemen tut ozaman
arkadaşımız şuan geçici oturuyo onun için o ev büyük yani
maraşta evler uygunmuş burda çok pahalı..

ben evliliğimin 5.yılındayım.bizde ilk yıllarda çok geldik bu aşamaya bence bu bir süreç.olumsuzlukları bastıran iyi özellikleri varsa karşı tarafın biraz sabırlı olmakta fayda var

siz modaya göre ev tutuyosunuz sanırım
500 4+1 buluyosan hemen tut ozaman
arkadaşımız şuan geçici oturuyo onun için o ev büyük yani
maraşta evler uygunmuş burda çok pahalı..

modayı takip etmek lazım tabi espri niyetine söledim bu topik için ama gerçekte, maraşta 4 artı 1e çıkma çabası var, yani gözde oldu büyük evde oturmak, kiralar da çok değil tabi, ev fiyatları da fena değil, o yüzden dedim... yanlış anlaşıldımsa kusura bakmayın...

Ee yarenaycım sen kira parasına çalışıyon ne kalıyor size ay cnm ya birikim nasıl yapacaksınız bu durumda

canım çok şükür tüm masraflarımızı karşılayıp kenara da para atabiliyoruz. benim maaşım masrafları karşılıyor ortalama, eşimin maaşı da birikim hesabına yatıyor ne kalırsa artık. ama şükür yapıyoruz birikim.

ben mart 2010 da evlendim, su an bosanma asamasindayiz

canım üzüldüm senin adına. paylaşmak istersen biz hep buralardayız.

canım keşke burda da kiralar öyle olsa ama değil. ayrıca şu anda 2 kişiyiz ve salonla yatak odası hariç odaları kullanmıyoruz. gereksiz yani. gereksiz yerleri temizlemek yoruyor insanı, zaten çalışıyorum yoruluyorum, bir de o evle uğraşmak istemiyorum. tabii bir de kirası çok yüksek. sen 400-500 den bahsediyorsun ben 900 tl.'den

yoo yanlış anlamadım sadece moda deyince komik geldiben 5 odalı ev anca çocuğum olursa düşünürüm mesela yoksa büyük evi temizlemek veya temizletmek mesele..eşimle bana şuanki evimiz rahat rahat yetiyo ben şuan kend evimde oturuyorum 130 m2 650 tl kiralar..4+1 ler burda allah bilir ne kadar neyse şükürki kira derdim yok ..

bu 1.saat dün koyduklarım arasında değildi..

o koyduklarımda 3. olan fiyatı çok yüksek (1000 falan), onun için onu çıkardım bunu koydum

ee bu durumda sana 1 ay daha lazım para biriktirmek için? artık maaşından falan at kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…