tavsiye ediyosun yani kuzum :89: :89:benimde var1kere giydim:90::90:
sorma cnm dersler yoğunlaştıkça giremez oldum walla, ancak akşamları göz atıyorum yazılanlaraAlttan destekli iyi oluyor, yukarı çıkarıyor daha hoş görünüyor o zaman
Vuuuuuuuuuuuu jartiyer miii. Gelinliğin içine düşünmüştüm ben de bi ara ama uğraşamam o kadar saat onunla sıkılırım içinde diye almadım
Benim de duruma göre 75-80 oluyor. Bi avuç demek yeterli benimkileri anlatmaya
ben jartiyeri gelinliğin altına giydim :) sonra bi kere giyeyim dedim arkasını kapatamadım o kadar çıtçıt var yarım kaldı :))
benim arkadaşım çörek otu yağıyla 1 beden büyütmüştü, denedin mi hiç elfim? :26:
kaçırmadım canım, hatırladım şimdi :78:
inş hava güzel olur diyoduk
kaçta gideceksiniz?
straplezleri ben de severim çok :89:
tavsiye ediyosun yani kuzum :89: :89:
benim arkadaşım çörek otu yağıyla 1 beden büyütmüştü, denedin mi hiç elfim? :26:
ay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodum
yazın giycem :89: :89:
benim jartiyerli takımın bile var 2 tane ki onları hayatta giymem niye aldıysam
Canım kullanmadığım bişey kalmadı sanırım başka yağlarda kullandım tek çözümü var silikon onuda eşim istemiyor o böyle beğeniyormuş
canım o büstiyer olmuyomuydu :26:Ben jartiyeri gelinliğin altına giydim :) Sonra bi kere giyeyim dedim arkasını kapatamadım o kadar çıtçıt var yarım kaldı :))
Kızlar dün çıkma yıldönümümüzdü hem de 10. yılımızİkimiz de unutmuşuz, gerçi gündüz bi ara aklımdaydı sonra gitmiş. Akşam aklıma geldi dedim eşime, "ben seni bu kadarcıkken aldım büyüttüm çocuktun" diyor sen sanki koca adamdın, ikimiz de çocuktuk ya walla...
Kızlar dün çıkma yıldönümümüzdü hem de 10. yılımızİkimiz de unutmuşuz, gerçi gündüz bi ara aklımdaydı sonra gitmiş. Akşam aklıma geldi dedim eşime, "ben seni bu kadarcıkken aldım büyüttüm çocuktun" diyor sen sanki koca adamdın, ikimiz de çocuktuk ya walla...
canım o büstiyer olmuyomuydu :26:
jartiyer alt kısmısı
benimkisi ayrı takılıyo sütyenli takım ikisi de
Daha nice 10 yıllar kutlarsınız inşallah
WAOWW 10 .YIL MINİCE DAHA UZUN YILARA İNŞALLAH CANIM MUTLU HUZURLU Bİ ŞEKİLDE
Zuzu ve elfi eşleriniz için sorun değilse destekli sütyen kullanın
zuzu ve elfi eşleriniz için sorun değilse destekli sütyen kullanın
ay eşim uyurken ben hiç dayanamam hemen yanına kıvrılırımWalla keyfimiz ne zaman yetersedün 11-12 gibi diye konuştuk ama daha eşim uyuyor. Kalksa kahvaltı edicez ama evde ekmek yok kayınvalidelere çıkarız heralde. Yani bu gidişle 12den önce çıkamayız biz. Bi de hazır hava güzelken makineye çamaşırlarımı atayım da çıkmadan asarım gelene kadar kurur, ne zamandır ev işlerine doru dürüst elimi süremiyorum birikti her şey
Fundacım uğramaya çalışıyorum gündüzleri de, işyerindeysem olmuyor da evdeysem bakıyorum mutlaka
eşin istemiyosa sen de rahatsız değilsen hiiç takma elfimCanım kullanmadığım bişey kalmadı sanırım başka yağlarda kullandım tek çözümü var silikon onuda eşim istemiyor o böyle beğeniyormuş
ay eşim uyurken ben hiç dayanamam hemen yanına kıvrılırım
uyuandırırım sonra, uyandırmasam da yatarım yanında :78:
eşin istemiyosa sen de rahatsız değilsen hiiç takma elfim
kutlu olsun, nice nice yıllara birlikte girersiniz inş canım
ben çıkma, tanışma, sözlenme felan şeylerini takip etmem hiç :97:
saat 10'u geçti telefonlar yoğunlaştı
ben azcık kaçıyorum, öğlen uğrarım
görüşürüz bebişler
büstiyerli jartiyermiş oCanım büstiyeri vardı altta da çorabı tangası bide onları birbirine bağlayan uzun lastikleri vardı :) O jartiyer olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?