2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben jartiyeri gelinliğin altına giydim :) sonra bi kere giyeyim dedim arkasını kapatamadım o kadar çıtçıt var yarım kaldı :))

ara sıra gündüzleri uğrabende gelinliğin altına giydim yoksa onu giymek meseleheveslendik aldık işte gençlik

Walla keyfimiz ne zaman yeterse dün 11-12 gibi diye konuştuk ama daha eşim uyuyor. Kalksa kahvaltı edicez ama evde ekmek yok kayınvalidelere çıkarız heralde. Yani bu gidişle 12den önce çıkamayız biz. Bi de hazır hava güzelken makineye çamaşırlarımı atayım da çıkmadan asarım gelene kadar kurur, ne zamandır ev işlerine doru dürüst elimi süremiyorum birikti her şey

Fundacım uğramaya çalışıyorum gündüzleri de, işyerindeysem olmuyor da evdeysem bakıyorum mutlaka

Kızlar dün çıkma yıldönümümüzdü hem de 10. yılımız İkimiz de unutmuşuz, gerçi gündüz bi ara aklımdaydı sonra gitmiş. Akşam aklıma geldi dedim eşime, "ben seni bu kadarcıkken aldım büyüttüm çocuktun" diyor sen sanki koca adamdın, ikimiz de çocuktuk ya walla...

ay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodum
yazın giycem :89: :89:
benim jartiyerli takımın bile var 2 tane ki onları hayatta giymem niye aldıysam

AMANN NE JARTİYERİ YAA..EŞİM İSTİYO DA BANA NEDENSE HİÇ SEKSÜÜ GELMİYOO

Canım kullanmadığım bişey kalmadı sanırım başka yağlarda kullandım tek çözümü var silikon onuda eşim istemiyor o böyle beğeniyormuş

AMAN YAA BOŞVER BIÇAK ALTINAMI YATCAN..EŞİN SORUN ETMİYOSA SENDE ETMEMEYE ÇALIŞ...

..
BENDE EŞİM İÇİN DEĞİLDE KENDİM İÇİN OLSA FENA OLMAZDI YANİ :)) Bİ ELBİSE BEĞENİYON HERŞEYİ OTURUYO GÖĞÜS BOŞ
BENİMDE BACAKLARIMI BEĞENİRLER

Daha nice 10 yıllar kutlarsınız inşallah

WAOWW 10 .YIL MINİCE DAHA UZUN YILARA İNŞALLAH CANIM MUTLU HUZURLU Bİ ŞEKİLDE

ay eşim uyurken ben hiç dayanamam hemen yanına kıvrılırım
uyuandırırım sonra, uyandırmasam da yatarım yanında :78:
Canım kullanmadığım bişey kalmadı sanırım başka yağlarda kullandım tek çözümü var silikon onuda eşim istemiyor o böyle beğeniyormuş
eşin istemiyosa sen de rahatsız değilsen hiiç takma elfim

kutlu olsun, nice nice yıllara birlikte girersiniz inş canım
ben çıkma, tanışma, sözlenme felan şeylerini takip etmem hiç :97:

saat 10'u geçti telefonlar yoğunlaştı
ben azcık kaçıyorum, öğlen uğrarım
görüşürüz bebişler

Son düzenleme:

yaaa ben bi kere uyanınca uykum kaçmışsa uyuyamam yatakta döner dururum onu da rahatsız ederim. Gece 4 e geliyordu o hala ayaktaydı aklında iş meseleleri falan var ya uyuyamamış bi türlü. O yüzden şimdi bıraktım uyusun

Eskiden çıkmayı takip ederdik ya işte, bu sene de 10. diye aklıma geldi yoksa artık ben de unuturum( beli de unutmaaaaam ), artık evlilik yıldnümümüz var ne de olsa. Ama ondan da kopamıyorum asıl seceremizi o veriyor

bana da müsade kızlarrr. Şu çamaşırları atayım kocişi de bi dürteyim uyansa iyi olacak artık. Öptümmmmm hepinizi kolay gelsinnnn

Son düzenleme:
Canım büstiyeri vardı altta da çorabı tangası bide onları birbirine bağlayan uzun lastikleri vardı :) O jartiyer olmuyormu
büstiyerli jartiyermiş o
sadece çoraba takılan kısım jartiyer oluyo
sütyenli, atletli jartiyer takımlar da var

kaçıyorum ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…