- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben olsam hiç barıştırmazdım biraz kafamı dinlerdimhem bu çok önemli bişi değil, iyice nazlıyosunuz bence görümceni sonrada dengesiz dengesiz davranıyo :44:
ben olsam hiç barıştırmazdım biraz kafamı dinlerdimhem bu çok önemli bişi değil, iyice nazlıyosunuz bence görümceni sonrada dengesiz dengesiz davranıyo :44:
Bizim randevüler dün itibariyle son buldu :)))
yaz geldi artık cicilerinle uyursun özledim yaa diyo ..tübüü tübüüü
Bizim randevüler dün itibariyle son buldu :)))
yaz geldi artık cicilerinle uyursun özledim yaa diyo ..tübüü tübüüü
Benim eşimde yaz geldi hala kat kat giyiniyorsun diye kızıyor napıyım atletsiz yatamıyorum :))
bencede elfi birazda siz onu böyle yapıyosunuz sanki niye nazlıyosunki bırak ne hali varsa görsün
valla iyi söylüyon yarenay:81: ben olsam söyleyemem
Fundacım bi şans daha verdik sayıyorum bi daha laf söylerse parmağımı bile kıpırdatmam
bende hiç sevemedim şu çıtçıtlı atletleri özellikle çıtçıtlı yerinigiyemiyorum ben hiç
zuzuşum çıtçıtlılar göğüsleri aşağı çekiyo ya hani, daha düz bi görüntü oluyo onu sevmiyorum
iki yazlık badi üst üste giymişim gibi geliyo birde
bende hiç sevemedim şu çıtçıtlı atletleri özellikle çıtçıtlı yerinigiyemiyorum ben hiç
valla canım artık iyice gerildim yani. bıraksa daha neler söylerim de gülüp geçiyor
benimki randevu falan hiçççç dinlemez. ne yapar eder bi bakmışız herşey olmuş bitmiş. kaç kere diziler, filmler yarım kaldı bizde. bir bakıyoruz dizi bitmiş, biz yarısını izlemeden
Ben evlenmeden önce hem çıtçıtlı atlet giyerdim onları bıraktım şimdi yüzücü atletlerden giyiyorum hep
fundacım bi şans daha verdik sayıyorum bi daha laf söylerse parmağımı bile kıpırdatmam
nektar bende gögüğ olmadığı için no problem
Canım ben heralde bu ay onuna kadar giyerim çıtçıtlı
ilk zamanlar banada batıyodu sanki ama çok rahat..atlet çııp duruyo ama bı sarıyo belini falan...kışın vazgeçilmezim oldular :92:
Kızlar sütyen almak istiyorum..ne mark alıyosunuz..ben pazardan alınca hoş durmuyolar zaten küçük göğüslerim...
inşallah canım :))Eşim için yaptım canım napıyım pazar gününden beri konuşmuyorlardı dayanamadım. Artık laf sokmaz sanırım yani umarım :)) İnşallah :))
ben kışın çok soğuklarda giyorum çıtçıtlılarımı yoksa atlet giymeyi sevmem normalde hiçbende hiç sevemedim şu çıtçıtlı atletleri özellikle çıtçıtlı yerinigiyemiyorum ben hiç
nektar bende gögüğ olmadığı için no problem
Canım ben heralde bu ay onuna kadar giyerim çıtçıtlı
ilk zamanlar banada batıyodu sanki ama çok rahat..atlet çııp duruyo ama bı sarıyo belini falan...kışın vazgeçilmezim oldular :92:
Kızlar sütyen almak istiyorum..ne mark alıyosunuz..ben pazardan alınca hoş durmuyolar zaten küçük göğüslerim...
yeni inciBen inci miydi nydi...almıştım 2 sene önce...daha yeni eskidi hemde hep makinada yıkarım ben...ozaman 25 tlydi ama 2 sene dayandı
ben inci miydi nydi...almıştım 2 sene önce...daha yeni eskidi hemde hep makinada yıkarım ben...ozaman 25 tlydi ama 2 sene dayandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?