2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben olsam hiç barıştırmazdım biraz kafamı dinlerdim hem bu çok önemli bişi değil, iyice nazlıyosunuz bence görümceni sonrada dengesiz dengesiz davranıyo :44:

Eşim için yaptım canım napıyım pazar gününden beri konuşmuyorlardı dayanamadım. Artık laf sokmaz sanırım yani umarım :)) İnşallah :))

ben olsam hiç barıştırmazdım biraz kafamı dinlerdim hem bu çok önemli bişi değil, iyice nazlıyosunuz bence görümceni sonrada dengesiz dengesiz davranıyo :44:

bencede elfi birazda siz onu böyle yapıyosunuz sanki niye nazlıyosunki bırak ne hali varsa görsün

Bizim randevüler dün itibariyle son buldu :)))
yaz geldi artık cicilerinle uyursun özledim yaa diyo ..tübüü tübüüü

ilahi zuzu

hee bende dün başaldım uzun kolluyu bıraktım.napım sıcak olor onun çin..bana diyor..ooo sen böyle giyersen ben nasıl uyucam diyor:90::90:

valla iyi söylüyon yarenay:81: ben olsam söyleyemem

valla canım artık iyice gerildim yani. bıraksa daha neler söylerim de gülüp geçiyor

benimki randevu falan hiçççç dinlemez. ne yapar eder bi bakmışız herşey olmuş bitmiş. kaç kere diziler, filmler yarım kaldı bizde. bir bakıyoruz dizi bitmiş, biz yarısını izlemeden

zuzuşum çıtçıtlılar göğüsleri aşağı çekiyo ya hani, daha düz bi görüntü oluyo onu sevmiyorum
iki yazlık badi üst üste giymişim gibi geliyo birde

nektar bende gögüğ olmadığı için no problem
Canım ben heralde bu ay onuna kadar giyerim çıtçıtlı

bende hiç sevemedim şu çıtçıtlı atletleri özellikle çıtçıtlı yerinigiyemiyorum ben hiç

ilk zamanlar banada batıyodu sanki ama çok rahat..atlet çııp duruyo ama bı sarıyo belini falan...kışın vazgeçilmezim oldular :92:

Kızlar sütyen almak istiyorum..ne mark alıyosunuz..ben pazardan alınca hoş durmuyolar zaten küçük göğüslerim...

aynen yarenay beni bi şekilde kandırıyoöyle bir geçer zamanki kaç kere yarım kaldıen sonunda dizide saçmalayınca izlememeye başladık
bakalım bugün ortaya çıkar ama seni çıkarmaz sanırım baksana söylediğine

penti alıyorum zuzum ama çok memnunumtavsiye ederim hemde çok güzel duruyolar

Ben inci miydi nydi...almıştım 2 sene önce...daha yeni eskidi hemde hep makinada yıkarım ben...ozaman 25 tlydi ama 2 sene dayandı

Eşim için yaptım canım napıyım pazar gününden beri konuşmuyorlardı dayanamadım. Artık laf sokmaz sanırım yani umarım :)) İnşallah :))
inşallah canım :))

bende hiç sevemedim şu çıtçıtlı atletleri özellikle çıtçıtlı yerinigiyemiyorum ben hiç
ben kışın çok soğuklarda giyorum çıtçıtlılarımı yoksa atlet giymeyi sevmem normalde hiç

ben Ten kullanıyodum
çok sevdiğim bi modeli vardı ama artık bulamıyorum ondan.
en son Miss Claire almıştım, sevdim
ten rengini de almayı düşünüyorum :89:

Son düzenleme:
Ben inci miydi nydi...almıştım 2 sene önce...daha yeni eskidi hemde hep makinada yıkarım ben...ozaman 25 tlydi ama 2 sene dayandı
yeni inci
şimdi daha ucuz fiyatları yeni incinin, sık sık kampanyaları oluyo zuzuş
madem memnunsun yine ondan al canım

Burda bi bayan var iç çamaşırı satıyo inciyide ordan almıştım fundam...
Bide kadın nasıl biliyon mu..bi ürün alıyosun ya ordan hayatta denetmeden bırakmıyor..bide giydinmi bakayım diyo..beğenmiyosa başka bi model veriyo..hem senin hem onun içine sinene kadar denetiyo :)))))

hem kadın taksitte yapıyor :)) cici de alayım ordan yazdırayım..haftdan haftaya veriyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…