markalılar kaliteli oluyo zuzum bide makinada yıkasanda bişey olmuyo yeni incimi
zaten denemeden kesinlikle alma :96:Burda bi bayan var iç çamaşırı satıyo inciyide ordan almıştım fundam...
Bide kadın nasıl biliyon mu..bi ürün alıyosun ya ordan hayatta denetmeden bırakmıyor..bide giydinmi bakayım diyo..beğenmiyosa başka bi model veriyo..hem senin hem onun içine sinene kadar denetiyo :)))))
hem kadın taksitte yapıyor :)) cici de alayım ordan yazdırayım..haftdan haftaya veriyom
üzülmedim kız düşündüm inci yazmışın ya yeni incimi anlamında
Iyiymiş yazdır al ozaman canımcım bu ay bende yeni ciciler alıcam kociş sıkılmıştır artık
bedenin kaç canım? 75 miBenim taktığım tek sütyen çeşidi var o da içi dolu olandan. Annem alıyor bana herzaman aldığı bi yer var ordan başka bi yerden almaz. Çeyizime sağolsun baya almış onun dışında takamıyorum destekli olmasına rağmen onun içini bile dolduramıyorum boş kalıyor
ben daha cicilerimin yarısından çoğunu giymedim, kocaman bi çekmecem doluüzülmedim kız düşündüm inci yazmışın ya yeni incimi anlamında
Iyiymiş yazdır al ozaman canımcım bu ay bende yeni ciciler alıcam kociş sıkılmıştır artık
bedenin kaç canım? 75 mi
ben de içi dolulardan takamıyorum hiç
Ben daha cicilerimin yarısından çoğunu giymedim, kocaman bi çekmecem dolu
üşeniyorum
günaydın canım, kaçta bugün dersin :82:günaydın kızlarrr. 10 a kurmuştum alarmı ama erken uyandım bi size bakıyım dedim.
Ayyy nerden başlasam alıntı da yapmadım :))
Yarenay inş. bgün konuşur patronun. Ve de bence çok güzel söylemişsin eminim anlamıştır
Elfim küslük pek hoş olmuyor barıştırman iyi olmuş ama kızların da dediği gibi bence fazla üstüne düşme o garip huylu kadının
Nektar ben de çıtçıtlı çıtçıtsız hiç atlet giymezdim sevmem de. Ama regl olunca karnım falan ağrıyor üşütmemek baabında kışın giyiyorum mecbur. Gerçi giyince ağrımıyor mu, yine ağyıor ama işte laf olsun....Zuzuşun dediği gibi bende göğüs olmadığı için düşürmüş kaldırmış pek farketmiyor Yazın da eğer üstüne giyeceğim badi çok kısa değilse asla atlet giymem. ay zaten sıcak kat kat giyinince daha fena oluyorum.
Randevu olayına gelinceeeee :78: Bizde de randevu olmuyor yaaa ne zaman denk gelirse...Daha doğrusu çoğu zaman eşim yanaşıyor ben istersem oluyor. Son bikaç gündür bende de bi istek vardı belki ilk defa ben yanaştım bu sefer
Sütyenlerimi ben makineye atmaya cesaret edemiyorum yaa bi kere bozuldu mu ondan hayır gelmiyor artık. O toplar var alsam mı acaba diyorum hep de unutuyorum. Ben çok marka aramam sütyende ama mecbur alttan destekli olanları alırım. Bi de göğüs aralarının çok açık olmamasına dikkat ederim.
benim kocişte yeni bi tane al diyo ama üşeniyorum ya hiç beklemediği bi anda alıcam :))
günaydın kızlarrr. 10 a kurmuştum alarmı ama erken uyandım bi size bakıyım dedim.
Ayyy nerden başlasam alıntı da yapmadım :))
yarenay inş. Bgün konuşur patronun. Ve de bence çok güzel söylemişsin eminim anlamıştır
Elfim küslük pek hoş olmuyor barıştırman iyi olmuş ama kızların da dediği gibi bence fazla üstüne düşme o garip huylu kadının
Nektar ben de çıtçıtlı çıtçıtsız hiç atlet giymezdim sevmem de. Ama regl olunca karnım falan ağrıyor üşütmemek baabında kışın giyiyorum mecbur. Gerçi giyince ağrımıyor mu, yine ağyıor ama işte laf olsun....Zuzuşun dediği gibi bende göğüs olmadığı için düşürmüş kaldırmış pek farketmiyor Yazın da eğer üstüne giyeceğim badi çok kısa değilse asla atlet giymem. Ay zaten sıcak kat kat giyinince daha fena oluyorum.
Randevu olayına gelinceeeee :78: Bizde de randevu olmuyor yaaa ne zaman denk gelirse...daha doğrusu çoğu zaman eşim yanaşıyor ben istersem oluyor. Son bikaç gündür bende de bi istek vardı belki ilk defa ben yanaştım bu sefer
Sütyenlerimi ben makineye atmaya cesaret edemiyorum yaa bi kere bozuldu mu ondan hayır gelmiyor artık. O toplar var alsam mı acaba diyorum hep de unutuyorum. Ben çok marka aramam sütyende ama mecbur alttan destekli olanları alırım. Bi de göğüs aralarının çok açık olmamasına dikkat ederim.
ay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodumbenimde bi uzun çekmece dolusu var ama hepsinide giydim
Giy kız niye aldın giy iştegiyde sonrada başına gelenleri gör
bedenin kaç canım? 75 mi
ben de içi dolulardan takamıyorum hiç
günaydın canım, kaçta bugün dersin :82:
elde yıkamaya üşenirim ben yaa, a-maaan boşver diyip atıyorum makineye
atlet konusunda aynıymışız
ay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodum
Yazın giycem :89: :89:
Benim jartiyerli takımın bile var 2 tane ki onları hayatta giymem niye aldıysam
beklemediği an ne zaman kıs
evet canım 75 takıyorum ya ben küçük desem küçük göğüslülere hakaret etmiş olurum hiç yok demek daha doğru olur
sorma cnm dersler yoğunlaştıkça giremez oldum walla, ancak akşamları göz atıyorum yazılanlaraalishanerelerdesin canım buaralar sık girmez oldun ben hep makinaya atıyom hiçte bişe olmuyo bende alttan destekli alırım
vuuuuuuuuuuuu jartiyer miii. Gelinliğin içine düşünmüştüm ben de bi ara ama uğraşamam o kadar saat onunla sıkılırım içinde diye almadımay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodum
yazın giycem :89: :89:
benim jartiyerli takımın bile var 2 tane ki onları hayatta giymem niye aldıysam
Evet canım 75 takıyorum ya ben küçük desem küçük göğüslülere hakaret etmiş olurum hiç yok demek daha doğru olur
ay çeyiz işte fundam o zamanlar hiç üşenmem hep giyerim diyodum
yazın giycem :89: :89:
benim jartiyerli takımın bile var 2 tane ki onları hayatta giymem niye aldıysam
benim arkadaşım çörek otu yağıyla 1 beden büyütmüştü, denedin mi hiç elfim? :26:Evet canım 75 takıyorum ya ben küçük desem küçük göğüslülere hakaret etmiş olurum hiç yok demek daha doğru olur
kaçırmadım canım, hatırladım şimdi :78:bugün benim tatilllllllyayla evine gidicez demiştim ya dün nigarcım kaçırmışın orayı heralde
Yaaa bi tane sütyenim vardı benim çokkkkk da severdim bi hata yapıp attım onu makineye, dolgulu ya o süngerli kısmı içeri çöktü. Nası üzüldüm hala ararım aynı sütyenden bulsam alıcam. Bazen evde giyerim onu. Gerçi normalde evde sütyen kullanmam pek. Üfff fenalık geliyor bana gelir gelmez çıkarı atarım. Biri falan gelirse de askısız sütyenlerden birini geçirirveririm bittiiii :)) Hatta eşim bu askısız sütyen olayına bayılıyor, çıkarması kolay yaAskılı giyersem üff niye bunu giydin diye dertlenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?