eşim tam gelmişti ki, 20 dk sonra oldu.. iyi ki yalnız değildim diyorumiyi geceler cnm
Bu arada kızlar deprem olmuş biz burda hissetmedik ama istanbuldakiler + zuzu sanırım sen de hissetmişsindir geçmiş olsun diyeyim hepinize
günaydın kızlarrrr....
zuzu gerçekten eşinin yaptığı harika görünüyorbenimki de yapsa buna benzer birşey yapardı kesin
nektarım seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben deartık haftanın en az 3 günü geç geliyor eşim
eşim tam gelmişti ki, 20 dk sonra oldu.. iyi ki yalnız değildim diyorum
bayaa hissettik biz, 10 sn felan, sandalyem sallandı..perdeye baktım sallanıyo
hepimize geçmiş olsun gerçekten :44:
ay canım yaa
çok kötü oluyo evde tek olmak, akşam yemeğini tek başına yemek, tv seyretmek
ama napalımyoğunluk bitince normale döner umarım eşinin çalışma saatleri
Günaydın herkese
ayy siz daha da yakınsınız merkesine baya hissetmişsindir((
Zuzum nasıl oldun bu arada hastalığın ilerlemedi inş. yağmurda ıslandıktan sonra???
günaydın kızlarrrr....
zuzu gerçekten eşinin yaptığı harika görünüyorbenimki de yapsa buna benzer birşey yapardı kesin
nektarım seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben deartık haftanın en az 3 günü geç geliyor eşim
Eşim 24 haziranda izne çıkıyor denk getirmek için bende 24 haziranda çıkıcam patrona şimdiden söylesem mi ya erken değilmi?
gece de rüyamda savaş çıkmış, ateşler silahlar bombalar..evdeyiz üstümüze molotof atıyolar falan
bayaa korktum yaabilinçltıma işlenmiş :))
yavaş yavaş çıtlat bence laf arası falan...
ama sakjın yandaki kız duymasın..senden önce gidip izin alır, sen kalırsın
Bende rüyamda evimize hırsız girdiğini gördüm dışardan geliyoruz bakıyoruz ki kapı açık laptop duruyordu kutudaki takılarım duruyordu diyordum ki hiç bişeyi almamış kapıyı kırmış sadece
ay evet canım, okul olayı varcanım geçmiş olsun, iyi ki eşin gelmiş gerçekten.
benim eşimin işleri daha da yoğunlaşacak maalesef. çünkü KKTC'nin en büyük matbaasında çalışıyor. Adanın tüm dergilerini falan onlar basıyorlar. bi de okul kitaplarını, defterlerini de onlar basıyor. yani normal yaz tatili döneminde onlar okulların defter kitaplarını yetiştirmeye çalışıyorlar.
kıyamam yaanektar gerçekten çok kötü yaa küçük bi sarsıntı flan değil yani baya bayaa saallandık..yer ayağımın altından gelip gitti
ilk eşim hissetti daha başlarken..ben hadi be dedim..bi baktım çiçek sallanıyor..sonra bayaa hızlı sallandı..hatta sesini bile hissettik(
eşim bana korkma korkma tamm sakin :) ben demişim anneme gidelim anneme :)))
hemen yukarı çıktık
Ben bugün izni söyliyim
Yanımdaki kız izin günü belli o konuşmuş bile patronla ama hangi gün bilmiyorum birine anlatırken duydum mecbur sorucam aynı anda çıkamayız
kıza sorma ama direk patronla konuş...aynı güne galiyosa zaten der x de izinli otarihte diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?