2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr....

zuzu gerçekten eşinin yaptığı harika görünüyor benimki de yapsa buna benzer birşey yapardı kesin

nektarım seninle aynı kaderi paylaşıyorum ben de artık haftanın en az 3 günü geç geliyor eşim

iyi geceler cnm

Bu arada kızlar deprem olmuş biz burda hissetmedik ama istanbuldakiler + zuzu sanırım sen de hissetmişsindir geçmiş olsun diyeyim hepinize
eşim tam gelmişti ki, 20 dk sonra oldu.. iyi ki yalnız değildim diyorum
bayaa hissettik biz, 10 sn felan, sandalyem sallandı..perdeye baktım sallanıyo
hepimize geçmiş olsun gerçekten :44:

ay canım yaa
çok kötü oluyo evde tek olmak, akşam yemeğini tek başına yemek, tv seyretmek
ama napalım yoğunluk bitince normale döner umarım eşinin çalışma saatleri

Günaydın herkese

canım geçmiş olsun, iyi ki eşin gelmiş gerçekten.

benim eşimin işleri daha da yoğunlaşacak maalesef. çünkü KKTC'nin en büyük matbaasında çalışıyor. Adanın tüm dergilerini falan onlar basıyorlar. bi de okul kitaplarını, defterlerini de onlar basıyor. yani normal yaz tatili döneminde onlar okulların defter kitaplarını yetiştirmeye çalışıyorlar.

ayy siz daha da yakınsınız merkesine baya hissetmişsindir ((
Zuzum nasıl oldun bu arada hastalığın ilerlemedi inş. yağmurda ıslandıktan sonra???

hemde nasıl hissettik:18:
yok canım bi gelişme yok aynı :))

heheh tam son 3 tane kalmıştı o geldiğinde..bende yapayım mı dedi yap hadi dedim..anaa bi baktım ki sakal makal yapmış

...

nektar gerçekten çok kötü yaa küçük bi sarsıntı flan değil yani baya bayaa saallandık..yer ayağımın altından gelip gitti
ilk eşim hissetti daha başlarken..ben hadi be dedim..bi baktım çiçek sallanıyor..sonra bayaa hızlı sallandı..hatta sesini bile hissettik (
eşim bana korkma korkma tamm sakin :) ben demişim anneme gidelim anneme :)))
hemen yukarı çıktık

Eşim 24 haziranda izne çıkıyor denk getirmek için bende 24 haziranda çıkıcam patrona şimdiden söylesem mi ya erken değilmi?

gece de rüyamda savaş çıkmış, ateşler silahlar bombalar..evdeyiz üstümüze molotof atıyolar falan
bayaa korktum yaabilinçltıma işlenmiş :))

ama sakjın yandaki kız duymasın..senden önce gidip izin alır, sen kalırsın

gece de rüyamda savaş çıkmış, ateşler silahlar bombalar..evdeyiz üstümüze molotof atıyolar falan
bayaa korktum yaabilinçltıma işlenmiş :))

Bende rüyamda evimize hırsız girdiğini gördüm dışardan geliyoruz bakıyoruz ki kapı açık laptop duruyordu kutudaki takılarım duruyordu diyordum ki hiç bişeyi almamış kapıyı kırmış sadece

ay evet canım, okul olayı var
daha da yoğunlaşıcak :s
mesai alıyo ama dimmi, en azından çalıştığına değiyo olsun

kıyamam yaa
biz bile küçük bi sarsıntıda panikledik, okadar sallansa naparım bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım..
üst katlarda daha çok hissedilir dimmi, aşağıya insin onlar Allah korusun bir daha olursa siz çıkmayın :26:

Ben bugün izni söyliyim

Yanımdaki kız izin günü belli o konuşmuş bile patronla ama hangi gün bilmiyorum birine anlatırken duydum mecbur sorucam aynı anda çıkamayız

kıza sorma ama direk patronla konuş...aynı güne galiyosa zaten der x de izinli otarihte diye...

Annem bi panikle aradı iyimisiniz diye ne oldu anne dedim hissettinizmi dedi depremmi oldu ki diyorum ne ben ne eşim ne k.validem hissetmemiş k.validem yeni yatağa girmişti diyoruz ki deprem olmuş ışığa bakıp yok diyor biz hissetmedik komşular kapılara çıkmış diyoruz o hala inanmıyor

"Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okuyordum akşam eşimle birlikte gülmekten öldük ya eşim diyorki dur senin rezil oluşunu bulucam. Hadi düşün bul bende yazıcam dedim böylede aklıma gelmiyorki dedi :))

Gizli saklı buluşmalar

Ama şimdi saklamalıyız

Soran olursa neyse ne

Ya gören olursa sadece arkadaşız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…