Zuzu şu adama tavrını koy ya tamam sende muhtaç olabilirsin ama o sana daha çok muhtaç bütün işleri sen yapıyosun evrakları bile sen topluyorsun şimdi tam KDV zamanı bi bıraksan adam perişan olur tamam gidenin yeri her zaman dolar ama alışma süreci işi öğrenme süreci bir sürü iş...
Biraz tavrını koy x abi benim gitmem lazım ben bu halde çalışamam diceksin
Ay şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
yenii keşfettin kıs :))))
ben evde okuyorum arada..eşimede okuyorum çok komik olanları :)))
..
Kızlar para toplamaya gittim ya sucuğa döndümşakır şakır yağmur..6 olsunda gidiyim üstümü değişeyim...
Saç diplerimden sular damlıyo
patrona dedim ben 6da çıkıcam....
çalış diyo bana..ya oldu dedim daha çok hastalanayım..çıkr üstüne aç klimayı kapıyı kitle çalış diyo çıplak çalışcakmışım
yok yok iyice yedi bu kafayı
adamın hiç utanması çekinmesi yok yaa...yani yanlış anlamayın kötü niyetli değil ,abi krdeş gibi olduk patron eleman dışında ,ama patavatsız mı desem,boş konuşmamı desem,deliediyo böyle huyları beni
dipnot : yazıdaki çıplak, tabiri caizse
bu arada benim kociş hala yok. az önce mesaj atmış, yemek geliyormuş onlara. demek ki yine 12'yi bulacak gelmesi
ay yerim seni zuzuş, yapmış üşenmedenbunlar eşimin yaptıkları..
ibrahim tatlıses versiyonuymuş
Eki Görüntüle 196963
işte fokbalığı kurabiyelerim :)))
Eki Görüntüle 196959
nektarrr
benimkisi de 11 de gelecek, gerçi ben alışığım artıkbu arada benim kociş hala yok. az önce mesaj atmış, yemek geliyormuş onlara. demek ki yine 12'yi bulacak gelmesi
ay yerim seni zuzuş, yapmış üşenmeden
ay çok şirinlerama eşinin yaptığı süper
tatları nasıl oldu canım
biraz daha yuvarlak yapsan aynısı oluyomuş işte, kuyruğunu çok uzatmışınhehhehe seninkiler gibi olmadı ama
çay yaptım birzdan yicez
kaynanamlardayız
Kızlar az önce eşim beni dansa kaldırdı:)çok komikti yaahemen sizle paylaşmak istedim..bu arada biz yatıyoruz iyi geceler hepinize
Bende hissetmedim annem aradı dedi deprem oldu haberlere baktım bu gece tedbirli yatmak lazım
iyi geceler cnm
Bu arada kızlar deprem olmuş biz burda hissetmedik ama istanbuldakiler + zuzu sanırım sen de hissetmişsindir geçmiş olsun diyeyim hepinize
aynen onu yazmaya girdim...bayaa sallandık(((korktum
Allah'tan 3 öğün yazmamışlar reçeteyi ilacı
sinem hoş geldin canım. napıyorsun? orda havalar nasıl??? yazcaktım ya sibel nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?