2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle canım..ben şimdi bıraksam onu, kafayı yer..hatta beni odaya kilitler kdvler bitmeden gidemezsin diye heralde :))))

canım zaten sadece fikir olarak söledi onu...izin mizin istemedim zaten , okadar da değil
atarım anahtarı önüne valla hee kızdırmasın beni

ayyyy çok fenasınız kızlar iğneler havada uçuşmuş bugün

Bizim ne yazık ki randevular iptal bi kaç günlüğüne malum reglim

Bu arada gittik geldik biz de. Ayyy bi sürü çiçek topladım,papatyalar süper olmuşş güllerimiz koccaman açmışşşş, kekik nane meyve vs. de topladık derken bi baktık akşam olmuş. Ama iyi oldu yaa hem bize değişiklik oldu hem de babama iyi geldi oraya gitmek. Birazdan da kuzenin gelecek derse iki dk. geçmişi okuyayım diye geldim

Ay şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:

o topicten kitap yapacaklar kızlar. yani tam kitaplık orası da :))) böylece bir kitabı daha çıkmadan okumuş oluyoruzzz

ay zuzummm inşallah yarın daha kötü olmazsın ya.

zuzu deseydin git bi kat kıyafet al bari bana, öyle çıkar üstünü klimayı aç demekle olmuyor

bu arada benim kociş hala yok. az önce mesaj atmış, yemek geliyormuş onlara. demek ki yine 12'yi bulacak gelmesi

bunlar eşimin yaptıkları..
ibrahim tatlıses versiyonuymuş

işte fokbalığı kurabiyelerim :)))

nektarrr

Eklentiler

• $IMG0100A.webp
    27 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
hehhehe seninkiler gibi olmadı ama
çay yaptım birzdan yicez
kaynanamlardayız
biraz daha yuvarlak yapsan aynısı oluyomuş işte, kuyruğunu çok uzatmışın
bir de kaşlarını / \ yapıcaksın, Emrah kaşı
bir dahakine öyle denersin canım
çayla çok iyi gidiyo, afiyet olsun sizee

Son düzenleme:
Kızlar az önce eşim beni dansa kaldırdı:)çok komikti yaahemen sizle paylaşmak istedim..bu arada biz yatıyoruz iyi geceler hepinize

Kızlar az önce eşim beni dansa kaldırdı:)çok komikti yaahemen sizle paylaşmak istedim..bu arada biz yatıyoruz iyi geceler hepinize

iyi geceler cnm

Bu arada kızlar deprem olmuş biz burda hissetmedik ama istanbuldakiler + zuzu sanırım sen de hissetmişsindir geçmiş olsun diyeyim hepinize

Bende hissetmedim annem aradı dedi deprem oldu haberlere baktım bu gece tedbirli yatmak lazım

Son düzenleme:
Allah'tan 3 öğün yazmamışlar reçeteyi ilacı

sinem hoş geldin canım. napıyorsun? orda havalar nasıl??? yazcaktım ya sibel nerden çıktı

selam

canim kusura bakma simdi okudum benim pc arizaliydi ondan takildi kaldi.

iyiyim tsk. havalar yagmurlu serin birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…