kıyamam yaa
biz bile küçük bi sarsıntıda panikledik, okadar sallansa naparım bilmiyorum
çok geçmiş olsun canım..
üst katlarda daha çok hissedilir dimmi, aşağıya insin onlar allah korusun bir daha olursa siz çıkmayın :26:
Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya gören olursa sadece arkadaşız
Bu aralarda ha bire mutfakta bişey kırıyorum daha hiç bardak kırmamıştım pazartesi günü masa üzerinde duran bardağa elim çarptı bardak yerlerde paramparça geçen gün kurabiye kutusunu devirdim yine mutfakta kırıntılar dünde şekerlik kaydı elimden yerlerde şekerler :))
yok ama eşim dedi..deprem olsa aşağı inmem çatıya çıkarım..
Merdivenler çok tehlikeli..
Bizim apartman u şeklinde yana yıklımaz, çöker diyo ondan ya çatı yada evde kapının altına gireriz diyo :) dersde verdi bana 2dk da :))
bide diyo ben unutursam sen ana sigortayı indir diyo :))
Bu aralarda ha bire mutfakta bişey kırıyorum daha hiç bardak kırmamıştım pazartesi günü masa üzerinde duran bardağa elim çarptı bardak yerlerde paramparça geçen gün kurabiye kutusunu devirdim yine mutfakta kırıntılar dünde şekerlik kaydı elimden yerlerde şekerler :))
o topik nerde ben daha bulamadım:26::97:
yok ama eşim dedi..deprem olsa aşağı inmem çatıya çıkarım..
Merdivenler çok tehlikeli..
Bizim apartman u şeklinde yana yıklımaz, çöker diyo ondan ya çatı yada evde kapının altına gireriz diyo :) dersde verdi bana 2dk da :))
bide diyo ben unutursam sen ana sigortayı indir diyo :))
:86:
Ohhh yandan yandan
aa bilmiyodum ben, benim bitane servis tepsimin tutma yeri kırıldı atıyım bari, duruyo halaNAZAR ÇIKMIŞTIREVDE ÇATLK KIRIK BİŞEY BULUNDURMA, YNİ EVDEKİ ÇÖPE ATTIN YA.BİRAN ÖNCE O ÇÖPÜDE DIŞARI AT..ÖYLE DERLER
aa bilmiyodum ben, benim bitane servis tepsimin tutma yeri kırıldı atıyım bari, duruyo hala
ev konusu ile alakalı 2 gündür eşim ile düşünceliyiz özyurtlar inş. ın bi sitesi var oraya girmek istiyoruz ama 4 yıl boyunca fena sıkmalıyız kendimizi işten çıkma durumu asla olmamalı çocuk olursada izinden sonra hemen işe dönmem lazım girsekmi diye kararsısız eşim mesaj atmış sadece özyurtlar inşaat yazmış garibim o kadar düşünüyor ki yarın gidip bakıcaz tekrar
elfii eşimde bi ev bulmuş müstakil, bahçeli..bahçesi büyükmüş ama ev 2+1....60bin istiyolar..
Diyo bahçeye bakarız köpek besleriz (ikimizde çok istiyoz), sonradan oda yaparız yanına falan diyo..ama bilemedim bi görmem lazım..
Okadar eşyayı 2+1 e nasıl çığdırcam:26:
canım kaç mt2 ki. Bizde 2+1 bakıyoruz kullanım alanı büyükse sığarsınız bence. Gidip gör mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?