2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarr
öncelikle deprem hissedilen yerlerde bulunan arkadaşlara çok geçmiş olsun
zuzu kurabiyeler süper olmuş
bizde dün bahar şenliklerine gittik baya eğlendikbu arada kampüsü ilkkez gördüm baya büyükmüş ve çok güzelmişhala kendimi yorgun hissediyorum

yok ama eşim dedi..deprem olsa aşağı inmem çatıya çıkarım..
Merdivenler çok tehlikeli..

Bizim apartman u şeklinde yana yıklımaz, çöker diyo ondan ya çatı yada evde kapının altına gireriz diyo :) dersde verdi bana 2dk da :))
bide diyo ben unutursam sen ana sigortayı indir diyo :))

Bu aralarda ha bire mutfakta bişey kırıyorum daha hiç bardak kırmamıştım pazartesi günü masa üzerinde duran bardağa elim çarptı bardak yerlerde paramparça geçen gün kurabiye kutusunu devirdim yine mutfakta kırıntılar dünde şekerlik kaydı elimden yerlerde şekerler :))

nazar var demekki üzerinizde

eşim de nasihat veriyodu bana dün gece
kapının altı, yok bina şuraya yıkılır
şu odaya geç, ben olmazsam felan

nazardır

NAZAR ÇIKMIŞTIR EVDE ÇATLK KIRIK BİŞEY BULUNDURMA, YNİ EVDEKİ ÇÖPE ATTIN YA.BİRAN ÖNCE O ÇÖPÜDE DIŞARI AT..ÖYLE DERLER

o topik nerde ben daha bulamadım:26::97:

bizde görev dağılımı yaptım araba anahtarını ev anahtarını telefonları masa üzerine koydum deprem olursa sallatıdan sonra ben direk kapıyı açmaya gidicem eşimde annesi anahtarları alıp dışarı çıkıcaz

NAZAR ÇIKMIŞTIR EVDE ÇATLK KIRIK BİŞEY BULUNDURMA, YNİ EVDEKİ ÇÖPE ATTIN YA.BİRAN ÖNCE O ÇÖPÜDE DIŞARI AT..ÖYLE DERLER
aa bilmiyodum ben, benim bitane servis tepsimin tutma yeri kırıldı atıyım bari, duruyo hala

Son düzenleme:
Nektar dinliyorum şarkıyı ne kadar güzel ya ben bunu gün içinde baya dinlerim. Bizim servisteki salak kızlarda ümit sayına sarmışlar tamam bizde seviyoruz da bu kadar abartılmazki bütün yol boyunca radyodan arıyorlar pazartesi gününden beri işyerinde aralıksız dinliyorlarmış dün radyoda buldular hepsi bi çığlık attı sanki ilk kez müzik dinliyorlar gibi. Bugünde cd sini almışlar

aa bilmiyodum ben, benim bitane servis tepsimin tutma yeri kırıldı atıyım bari, duruyo hala

şöyle yani nektarcım...
Mesela elinden bardak düştü kırılmadı ama çatladı (küçük biyeri bile olsa)
onu atıcaksın,kullanmıcaksın kırılmadı diye..
Hatta kimi öyle çatlayıp kırılmadıysa, kedi kırıyo öyle atıyo:101:

Ev konusu ile alakalı 2 gündür eşim ile düşünceliyiz özyurtlar inş. ın bi sitesi var oraya girmek istiyoruz ama 4 yıl boyunca fena sıkmalıyız kendimizi işten çıkma durumu asla olmamalı çocuk olursada izinden sonra hemen işe dönmem lazım girsekmi diye kararsısız eşim mesaj atmış sadece özyurtlar inşaat yazmış garibim o kadar düşünüyor ki yarın gidip bakıcaz tekrar

elfii eşimde bi ev bulmuş müstakil, bahçeli..bahçesi büyükmüş ama ev 2+1....60bin istiyolar..

Diyo bahçeye bakarız köpek besleriz (ikimizde çok istiyoz), sonradan oda yaparız yanına falan diyo..ama bilemedim bi görmem lazım..

Okadar eşyayı 2+1 e nasıl çığdırcam:26:

Canım kaç mt2 ki. bizde 2+1 bakıyoruz kullanım alanı büyükse sığarsınız bence. Gidip gör mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…