kızlar ewleneli 11ay oldu bebek yok çok istiyoruz ama omuyo olmuyo olmuyo
offffff sıkıntılar basıyo vallah şimdiden
hoş geldin canımniye olmuyo
Baban vur demiş sen öldürmüşsün anacım o kadarda uzağa git dememiştir :)))
Anlaşılan babalar kızlarını hiçte kolay vermiyolar
Bizimkilerde çok tepkiliydi urfa olunca babam deliye döndü yedi ceddini araştırdı kürt olmadığı ortaya çıkınca verdiama eşim diyoki seni alana kadar öldüm mahvoldum diyo
oluyormu olmuyormu?
Benim kafam hep bu konuda ya olmuyosa ???
canım doktora gittiniz mi, sorun neymiş?kızlar ewleneli 11ay oldu bebek yok çok istiyoruz ama omuyo olmuyo olmuyo
sayende hepimiz anılara daldık zuzu, senin için de bir gün anı olucakoffffff sıkıntılar basıyo vallah şimdiden
sorma canım zaten diyor, ben senin bu kadar abartacağını bilseydim hiç birşey söylemezdim. Ama biraz da içi rahat burda olduğum için.
Hehe bizimki de öyle. Aman neler çektik yav. Eşim annesiyle tartışırken kapının camına yumruk atmış. Biz alyans denerken eli çizik içindeydii
Canım daha çok yeniymişiniz zaten. Stres yapmayın. Doktora göründünüz mü? Test falan yaptırdınız mı?
korunmuyomusunuzki kuzucum
Funda bu arada merhaba adaşım benim adımda funda
offffff sıkıntılar basıyo vallah şimdiden
funda bu arada merhaba adaşım benim adımda funda
Hem nick adaşın hem isim adaşın var burda .Bende sizin gelininiz sayılırım eşimde malatyalı :))
sorma valla kuzucum yaaa hem nickdaşım hem adaşım bide hemşom oldu sayende neresinden eşin malatyanın
basmasın sıkıntı falan canım, herkesin aynı olacak diye birşey yok ki. hem yaşına bağlı olarak daha rahat geçer senin. hiç haberi yok mu babanın erkek arkadaşından? erkek arkadaşında babanın hoşlanmayacağı noktalar var mı? bunlar önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?