2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Anlaşılan babalar kızlarını hiçte kolay vermiyolar
Bizimkilerde çok tepkiliydi urfa olunca babam deliye döndü yedi ceddini araştırdı kürt olmadığı ortaya çıkınca verdiama eşim diyoki seni alana kadar öldüm mahvoldum diyo

Baban vur demiş sen öldürmüşsün anacım o kadarda uzağa git dememiştir :)))

sorma canım zaten diyor, ben senin bu kadar abartacağını bilseydim hiç birşey söylemezdim. ama biraz da içi rahat burda olduğum için.

hehe bizimki de öyle. aman neler çektik yav. eşim annesiyle tartışırken kapının camına yumruk atmış. biz alyans denerken eli çizik içindeydii

kızlar ewleneli 11ay oldu bebek yok çok istiyoruz ama omuyo olmuyo olmuyo

canım daha çok yeniymişiniz zaten. stres yapmayın. doktora göründünüz mü? test falan yaptırdınız mı?

Son düzenleme:

ahh yarenay senle otursak sabaha kadar konuşuruz heraldebizde az sıkıntı çekmedik şuan şükür herşey yolunda

offffff sıkıntılar basıyo vallah şimdiden

basmasın sıkıntı falan canım, herkesin aynı olacak diye birşey yok ki. hem yaşına bağlı olarak daha rahat geçer senin. hiç haberi yok mu babanın erkek arkadaşından? erkek arkadaşında babanın hoşlanmayacağı noktalar var mı? bunlar önemli.

valla herkes biliyo bi tek babam bilmiyo kuzucum....valla ne bilim düşününce aklıma gelmiyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…