2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:81: Hadi hayırlı olsun canımm

sağol bitanem yaaa valla bakalım bu sefer karar verdik daha babaya söylemedik oda beni geriyo ya offffff şimdiden gerildim heyecan bastı karışığım valla

zaten en son babalar duyar
..

Valla babadan babaya değişiyor, korkutmak gibi olmasında benim babam öğrenince benimle 2 gün hiç konuşmadı Ki biz babamla hep şakalaşır öper ,ne bilim yastık savaşı bilem yapardık o yaşta..herkes kolay olucağını sölemişti ama benimki bana küstü 2 gün konuşmadı

valla adaşım benimde babamla güzel bir diyaloğum var bu yaştayım hala boğuşurum şakalaşırım birlikte yatakta yuvarlanırız bebek gibi işte bana çok düşkün kabullenmesi zor olur gibime geliyo ama konuşmamazlık yaparmı bilmiyorum valla offf ne bilim yaaa hayırlısı olsun diyorum ama düşünmedende edemiyorum:)

ayy yavrum benim yaa :))) birden kendi babamla halimiz canlandı gözümde..
Aynıydık bizde işte...bana küstü ama benim yaşımda küçüktü yanii :) 20 yaşındaydım ozmaanlr

Senin yaşında yerinde, bence o da farkındadır bazı şeylerin..illaki bekliyodur o anı

zaten tek tesellim yaşım yani diyorum küçük değilim o kadar tepki vermez herhalde ne bilim çok düşkün bana ama olmaz inşallah şimdi anlatınca sorarda sorar sorguya çeker yandım

ben şimdiye kadar 3 kere dedim babama evlencem diye, 2 kere de istemeye geldiler. hepsine karşı çıktı babam artık yalama olmuştuk biz

Kızlar bizim net gidip geliyor aşağı katlarıda topluyorlar benimde bir an önce işlerimi bitirip eşyalarımı kolilemem lazım şimdilik çıkayım sonra gelirim
İyi Sohbetler size

zaten tek tesellim yaşım yani diyorum küçük değilim o kadar tepki vermez herhalde ne bilim çok düşkün bana ama olmaz inşallah şimdi anlatınca sorarda sorar sorguya çeker yandım

illakii

ben şimdiye kadar 3 kere dedim babama evlencem diye, 2 kere de istemeye geldiler. Hepsine karşı çıktı babam Artık yalama olmuştuk biz

Kıs nasıl dedin babana evlencem diye...
Ben hayatta diyemezdim ki diyemedim de..annemi zorladım hep :))

kızlar bizim net gidip geliyor aşağı katlarıda topluyorlar benimde bir an önce işlerimi bitirip eşyalarımı kolilemem lazım şimdilik çıkayım sonra gelirim
iyi sohbetler size

kolay gelsin canımm:80:

Küçük bir erkek çocuk annesine sordu:
-Niçin ağlıyorsun?”
-Çünkü ben bir kadınım” diye cevapladı annesi...
-Anlamadım!” dedi çocuk. Annesi çocuğu kucaklayıp,
-Ve hiç bir zaman anlamayacaksın!” dedi...

Babasına
-Baba, annem niçin ağlıyor?” diye sordu...
Baba
-Bütün kadınlar sebepsiz ağlayabilen yapıdadır... diye cevapladı...

Küçük oğlan büyüdü, yetişkin adam oldu, hala kadınlarin niçin ağladıklarını keşfedemedi...

Nihayet öldukten sonra cennete gittiğinde Allah’a sordu...
-Allahım...Kadınlar niçin bu kadar kolay ağlayabiliyorlar?”
Allah dedi ki…
-Ben kadınları özel yarattım!… Tüm yaşamın ağırlığını taşıyabilecek kuvvette olmasına rağmen başkalarına teselli verecek kadar yumuşak omuzlar, doğumun acısına olduğu kadar doğurdukları evlatlarının nankörlüğüne dayanabilecek iç kuvvetini verdim...Başkalarının kuvvetinin kalmadığında devam edecek azmi, ailesinin hastalığında yorgunluğa papuç bıraktırmayacak kudreti verdim...Her türlü şart altında ve hatta annelerini çok kötü incitselerde,cocuklarını sevmek duygusallığını verdim...
Bu duygusallık her yaştaki çocuklarının yaralarını sarmalarına, sorunlarını dinleyip paylaşmalarına yardım ediyor...Kocalarına tüm kusurlarıyla sevmek kudretini verdim...Erkeğin kaburgasından onları erkeğin kalbini korumaları için yarattım...Onlara iyi bir eşin asla incitmeyeceğini fakat bazen destek ve kuvvetini deneyecek davranışlarda bulunacağını anlayacak duyarlı bir zeka verdim...

Tek zayıflık olarak kadınlara birer GÖZYAŞI verdim...

Tamamen kendilerinin sahip oldukları, ihtiyaçları olduğunda kullanmak üzere…

" İNSANLIK için bir GÖZYAŞI…”

Fatma hiç aşermedi galiba demi kızlar...
Bol dan da duymadım hiçç

Sinem sen bu gidişle bayaa kilo alırsın gibime geliyor

slmm kızlar o kadar işim varki gelemedim hiç çok yoruldum ya yine belim ağrımaya başladı(
zuzuş yok cnm ya bende bulantı çok olduğu için aşermeye fırsat kalmadı heraldesanırım sinemde bulantıı falan yok ne güzel inşallah böle devam eder.

Bulantılar halen devam ediyormu bolcum :44:

yok cnm bitmişti aslında ama bugün nedense oldu midemde yanma ve ekşime var sanırım saçları çıkıyo ondan diye düşünüyorum ama bilmiyorum yinede..
bu arada kaynanan gidiyomuş cnm hadi bakalım sana evin yolları göründü

Kimseninki benimki kadar zor olmamıştır sanırım benim babam aşırı tepki verdi daha öncede söylemiştim çok zor verdi beni

illakii

Kıs nasıl dedin babana evlencem diye...
Ben hayatta diyemezdim ki diyemedim de..annemi zorladım hep :))

kolay gelsin canımm:80:

benim bütün erkek arkadaşlarımı bilirdi zaten babam. ilk istemeye gelenler zaten apartman komşularımızdı. asker yolunu falan beklemiştim ben onun. o yüzden beklemediği birşey değildi zaten. hoş gelmesinler, yapma kızım diye çok yalvardı ama ben dinlemedim, geldiler istediler, babam vermedi zaten birkaç hafta sonra da ben ayrıldım, annesine fazla düşkün diye.

ikincisi de 3 yıl falan beraberdik ama ben deli aşıktım yani. istemeye gelmeye karar verdiler, dedesi vefat etti. hadi 40'ı çıksın dediler. sonra adam kıskançlık krizlerine falan girmeye başladı, sonra da bir anda ayrıldı ayyy ne günlerdi tam 8 ay ağladım. o günlerden kalma raporum var sunii gözyaşımı kullanmıştım çok ağladım, göz kuruluğu başladı diye:84::84::84: sonra eşim çıktı karşıma, tüm depresyonuma ortak oldu, onun da yarası vardı tabii. sonra bi baktık yaralarımıza ilaç olmuşuz birbirimize. e yaşımız da gelmişti hani. babam yine olmazzzz diye bağrındı ama oldu bitti işte, hatta 1 ay sonra tam 1. senemiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…