sormayın kızlar ya ben uzun süre uğramıyodum bu siteye sonra uğrmaya başladım artık ama evet kendi topiğime bakıyodum sadece ama geldim yine ....bu arada aşk meşk durumlarını hemen söyliyim kızlar son bir senedir kötü gidiyodu ama temmuz ayı gibi isteme söz nişan bir arada olucak
sağol bitanem yaaa valla bakalım bu sefer karar verdik daha babaya söylemedik oda beni geriyo ya offffff şimdiden gerildim heyecan bastı karışığım valla
valla adaşım benimde babamla güzel bir diyaloğum var bu yaştayım hala boğuşurum şakalaşırım birlikte yatakta yuvarlanırız bebek gibi işte bana çok düşkün kabullenmesi zor olur gibime geliyo ama konuşmamazlık yaparmı bilmiyorum valla offf ne bilim yaaa hayırlısı olsun diyorum ama düşünmedende edemiyorum:)
ayy yavrum benim yaa :))) birden kendi babamla halimiz canlandı gözümde..
Aynıydık bizde işte...bana küstü ama benim yaşımda küçüktü yanii :) 20 yaşındaydım ozmaanlr
Senin yaşında yerinde, bence o da farkındadır bazı şeylerin..illaki bekliyodur o anı
ben şimdiye kadar 3 kere dedim babama evlencem diye, 2 kere de istemeye geldiler. hepsine karşı çıktı babamartık yalama olmuştuk biz
zaten tek tesellim yaşım yani diyorum küçük değilim o kadar tepki vermez herhalde ne bilim çok düşkün bana ama olmaz inşallah şimdi anlatınca sorarda sorar sorguya çeker yandım
ben şimdiye kadar 3 kere dedim babama evlencem diye, 2 kere de istemeye geldiler. Hepsine karşı çıktı babamArtık yalama olmuştuk biz
kızlar bizim net gidip geliyor aşağı katlarıda topluyorlar benimde bir an önce işlerimi bitirip eşyalarımı kolilemem lazım şimdilik çıkayım sonra gelirim
iyi sohbetler size
ilk zamanlar illa ki öyle oluyo, bende de olmuştuoffff ya ne zor işler utanırım ben yüzünede bakamam gibi geliyo sanki babamın yaaaaa
Fatma hiç aşermedi galiba demi kızlar...
Bol dan da duymadım hiçç
Sinem sen bu gidişle bayaa kilo alırsın gibime geliyor
Bulantılar halen devam ediyormu bolcum :44:
illakii
Kıs nasıl dedin babana evlencem diye...
Ben hayatta diyemezdim ki diyemedim de..annemi zorladım hep :))
kolay gelsin canımm:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?