Bol saçları çıkıyodur onun ay ne kadarlık oldu kız
Kimseninki benimki kadar zor olmamıştır sanırım benim babam aşırı tepki verdi daha öncede söylemiştim çok zor verdi beni
o kadar emin olma canımbenim babam, eşimin annesi sonuna kadar karşı çıktılar. eşimin annesi istemeye zorla geldi, hiç ses çıkartmadan oturdu bütün akşam. kınaya ve nikaha da gelmedi. ama babam yine kıyamadı bana, herşeyimde yanımda oldu sağolsun. tabii bunda benim tehditlerimin de etkisi olmuştur eminim
heralde cnm ondandır 3.5 aylık şimdi:))
valla kızlar siz benim babamın ne yaptını duysanız dudağınız uçuklar kimlik numarasını alıp bankadan borçlarına baktırmıştı(ayy çok kötü hissetmiştim kendimi..
o kadar emin olma canımBenim babam, eşimin annesi sonuna kadar karşı çıktılar. Eşimin annesi istemeye zorla geldi, hiç ses çıkartmadan oturdu bütün akşam. Kınaya ve nikaha da gelmedi. Ama babam yine kıyamadı bana, herşeyimde yanımda oldu sağolsun. Tabii bunda benim tehditlerimin de etkisi olmuştur eminim
Demin deprem oldu sandım kızlada konuşmuyorum sallandık mı dedim :) O da çok soğuk bi sesle yooo dedi
Demin yazıcıya kağıt sıkıştırdı kendisi hiç ilgilenmediği için nasıl çıkaracağını bilmiyordu ofladı pufladı dayanamadım ben çıkardım.
AYY aLLAH A ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAVGAMIZ GÜRÜLTÜMÜZ OLMADI...
2 GÜN KONUŞMADI AMA VERDİ SONUÇTA :))) HATTA BANA HİÇBİŞEY SORMADIKİ :))İSTEMEYE GELCEKLERİ GÜN AMCAM SORDU İSTİYOMUSUN DİYE ,EVET DEDİM..
O DA DÖNDÜ BABAMA; KIZ İSTİYOSA GERİSİNE B.K YEMEK DÜŞER:26:
Yarenay nasıl yani k.valide gelmedimi nikaha. E şimdi seninle konuşuyor o nasıl oluyor
kına ve nikaha gelmedimi ndenmiş peki
Kız amcan öylemi dedi babana :))
Ay benim babacım ilk duyduğunda gözleri dolmuştuOnlar birbirini seviyosa bize dicek bişey kalmıyor demişti
ya biliyosunuz aslında benim eşim annesine de bakıyo babamda ondan dolayı ileriyi düşündüğü için bu konulara çok taktı tanışmaya geldiklerinde baya bi yüklendi eşime benim bile zoruma gitmişti söledikleri şuan tam hatırlamıyorum zaten o bukadar üsteleyince kimlik nosunu istediğindede eşim çok şaşırmamıştı ama tabi aklına gelince söler gerçi şuan babamla ii arası çok şükür ama baya kötü günlerdi az ağlamadımvay be nerden nereye diyorum şimdi:)
elfim benim babam en son ikna olunca dedi ki ailesinden uzak ev tut bari. ben de buraya geldim. ne kadar baba sözü dinleyen bir evlatmışım ya
çok iyimsersin sen yawrum yaaDemin deprem oldu sandım kızlada konuşmuyorum sallandık mı dedim :) O da çok soğuk bi sesle yooo dedi
Demin yazıcıya kağıt sıkıştırdı kendisi hiç ilgilenmediği için nasıl çıkaracağını bilmiyordu ofladı pufladı dayanamadım ben çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?