2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bol saçları çıkıyodur onun ay ne kadarlık oldu kız

heralde cnm ondandır 3.5 aylık şimdi:))
valla kızlar siz benim babamın ne yaptını duysanız dudağınız uçuklar kimlik numarasını alıp bankadan borçlarına baktırmıştı(ayy çok kötü hissetmiştim kendimi..

Kimseninki benimki kadar zor olmamıştır sanırım benim babam aşırı tepki verdi daha öncede söylemiştim çok zor verdi beni

o kadar emin olma canım benim babam, eşimin annesi sonuna kadar karşı çıktılar. eşimin annesi istemeye zorla geldi, hiç ses çıkartmadan oturdu bütün akşam. kınaya ve nikaha da gelmedi. ama babam yine kıyamadı bana, herşeyimde yanımda oldu sağolsun. tabii bunda benim tehditlerimin de etkisi olmuştur eminim

Yarenay nasıl yani k.valide gelmedimi nikaha. E şimdi seninle konuşuyor o nasıl oluyor

çok merak ediyorum ne dedin de istedin eşinden kimlik nosunu

kına ve nikaha gelmedimindenmiş peki

Demin deprem oldu sandım kızlada konuşmuyorum sallandık mı dedim :) O da çok soğuk bi sesle yooo dedi

Demin yazıcıya kağıt sıkıştırdı kendisi hiç ilgilenmediği için nasıl çıkaracağını bilmiyordu ofladı pufladı dayanamadım ben çıkardım.

AYY aLLAH A ÇOK ŞÜKÜR Bİ KAVGAMIZ GÜRÜLTÜMÜZ OLMADI...

2 GÜN KONUŞMADI AMA VERDİ SONUÇTA :))) HATTA BANA HİÇBİŞEY SORMADIKİ :))İSTEMEYE GELCEKLERİ GÜN AMCAM SORDU İSTİYOMUSUN DİYE ,EVET DEDİM..
O DA DÖNDÜ BABAMA; KIZ İSTİYOSA GERİSİNE B.K YEMEK DÜŞER:26:

Bazen eşime diyorum..yat kalk amcama dua et..o olmasaydı babam vermezdi beni :)))

babam amcama asla karşı gelmez, ne kavgalarını bilirim nede babamın amcama sesini yükselttiğini

Kız amcan öylemi dedi babana :))

Ay benim babacım ilk duyduğunda gözleri dolmuştu Onlar birbirini seviyosa bize dicek bişey kalmıyor demişti

ya biliyosunuz aslında benim eşim annesine de bakıyo babamda ondan dolayı ileriyi düşündüğü için bu konulara çok taktı tanışmaya geldiklerinde baya bi yüklendi eşime benim bile zoruma gitmişti söledikleri şuan tam hatırlamıyorum zaten o bukadar üsteleyince kimlik nosunu istediğindede eşim çok şaşırmamıştı ama tabi aklına gelince söler gerçi şuan babamla ii arası çok şükür ama baya kötü günlerdi az ağlamadım vay be nerden nereye diyorum şimdi:)

Yarenay nasıl yani k.valide gelmedimi nikaha. E şimdi seninle konuşuyor o nasıl oluyor

kına ve nikaha gelmedimindenmiş peki

canım benim babamın, onun annesinin dertleri aynıydı. Türk-Kürt muhabbeti maalesef. ben zaten demiştim eşime, eğer gelip de ailemin tadını kaçıracak birşey yaparsa çok fena olur, o yüzden söyle istemiyorsa gelmesin. ısrar etme gelmesi için. nikahtan sonra biz imam nikahı için gittik eve, sarıldı, öptü hayırlı olsun falan dedi. hastayım, rahatsızım gelemedim dedi. birkaç ay öncesinde ameliyat olmuştu zaten, rahmi alınmıştı. psikolojisi iyi değildi ben de üstüne gitmedim o yüzden. hem sağolsun kayınpederim ve eşimin tüm kardeşleri yanımızdaydı. hiç de takmadım valla

Ay benim babacım ilk duyduğunda gözleri dolmuştu Onlar birbirini seviyosa bize dicek bişey kalmıyor demişti

elfim benim babam en son ikna olunca dedi ki ailesinden uzak ev tut bari. ben de buraya geldim. ne kadar baba sözü dinleyen bir evlatmışım ya

ALLAH BOZMASIN OZAMAN CANIM
ASLINDA BABAN İYİ YAPMIŞ, ARKANIN KUVVETLİ OLDUĞUNU HİÇ UNUTMASIN

Yarenay bizde bi tek anneannem sorun yaptı sonra şimdi oğlum diyor başka bişey demiyor heryerde övüyor. Demek ki önemli olan neymiş İNSAN olmakmış :))

çok iyimsersin sen yawrum yaa

bizimkisi de zor oldu, topikçe aynı konudan mağdurum da mağdurum muşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…