benim henüz hiç bir fikrim yok, hepinizinki benden önce herkesden kopya çekebilirim23 ekim, 5 ay var..
planlar açısından degilmi::d valla canım o gün en çok neyle mutlu olucaksanız öyle yaşayın..
zaman su gibi gecti ah ah:98:
ben 2 gün 1 gece bi tatil düşünüyorum yakın bir yerde ama bakalım :78:
listemin başında var, bir de avşa adası bakalım artıkağvaya gidin
çok iyi olmuş yarenim, iyi gelicek ikinize de :89:nigarım ben o geçen gün gösterdiğim otel fırsatını aldım. bugün arayıp rezervasyonu yaptırırım ne olur ne olmaz. eşime de söyledim cumartesi günü hasta olcakbaşka türlü izin alamayız onun patronundan çünkü. ablam diyor stüdyoya gidip fotoğraf çekilin iyi fikir aslında, yıldönümü hatırası her sene çekilip albüm yapın diyo
nigarım ben o geçen gün gösterdiğim otel fırsatını aldım. bugün arayıp rezervasyonu yaptırırım ne olur ne olmaz. eşime de söyledim cumartesi günü hasta olcakbaşka türlü izin alamayız onun patronundan çünkü. ablam diyor stüdyoya gidip fotoğraf çekilin iyi fikir aslında, yıldönümü hatırası her sene çekilip albüm yapın diyo
listemin başında var, bir de avşa adası bakalım artık
çok iyi olmuş yarenim, iyi gelicek ikinize de :89:
albüm fikri süper ama benim eşim hayatta gitmez fotoğrafçıya, gıcık
benimki fotoğraf çekinmeyi sevmiyo
aşkım bana kolye alabilir, güneş gözlüğü alabilir diye düşünüyorum... ben güneş gözlüğü dedikçe sezon açılsın yeni modeller gelsin falan deyip sallıyor beni çünkü.
zuzummm bitiremedin mi temizliği kıyamamm
listemin başında var, bir de avşa adası bakalım artık
çok iyi olmuş yarenim, iyi gelicek ikinize de :89:
albüm fikri süper ama benim eşim hayatta gitmez fotoğrafçıya, gıcık
Nektarcım söyleme fotoğraf çektirmeye gittiğinizi. Ben söylemicem güzel giyinmesini söylicem sadece, bende giyinicem sonra fotocuya gidicez süpriz olur
Yok yaa..biz sürekli foto çekeriz..maznara olsun, kendimizi olsun..helekiikalabalıksak off
Ama stüdyoyu sevmiyor..nişanda bile gitmedik biliyomusunuz
Bitek düğünde stüdyoya girdi uyuz
Yarın akşama misafirim var yemekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?