2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben 2 gün 1 gece bi tatil düşünüyorum yakın bir yerde ama bakalım :78:

nigarım ben o geçen gün gösterdiğim otel fırsatını aldım. bugün arayıp rezervasyonu yaptırırım ne olur ne olmaz. eşime de söyledim cumartesi günü hasta olcak başka türlü izin alamayız onun patronundan çünkü. ablam diyor stüdyoya gidip fotoğraf çekilin iyi fikir aslında, yıldönümü hatırası her sene çekilip albüm yapın diyo

aşkım bana kolye alabilir, güneş gözlüğü alabilir diye düşünüyorum... ben güneş gözlüğü dedikçe sezon açılsın yeni modeller gelsin falan deyip sallıyor beni çünkü.

zuzummm bitiremedin mi temizliği kıyamamm

listemin başında var, bir de avşa adası bakalım artık

çok iyi olmuş yarenim, iyi gelicek ikinize de :89:
albüm fikri süper ama benim eşim hayatta gitmez fotoğrafçıya, gıcık

Yarenay çok güzel bi fikir ya ablan süpermiş. Bende stüdyoda foto istiyommmmmmm :)

Nektarcım söyleme fotoğraf çektirmeye gittiğinizi. Ben söylemicem güzel giyinmesini söylicem sadece, bende giyinicem sonra fotocuya gidicez süpriz olur

bence de elfi gibi yap tatlım. en iyisi. ben söylerim eşime. yapacak o gün ne istersem kaçarı yok

şimdi bitti canım..ay ayaklarım nasılda ağrımış ayakta durmaktan

benimkide hayatta gitmez hayatta...hele fotocu düğün fotolarında..yanaş yanaş dur öpöpöp dur ..eğil eğileğil dedikçe aşkım puflayıp durdu :))hehehehehe
çıkınca da diyo maymun etti yaa yanaş yanaş dur..bi öpcektim seni görcekti diyo

Nektarcım söyleme fotoğraf çektirmeye gittiğinizi. Ben söylemicem güzel giyinmesini söylicem sadece, bende giyinicem sonra fotocuya gidicez süpriz olur

ıhhh:100: benimkisi için hiç iyi bi plan değil

Bi yere gideriz hadi foto çekelim derim kızargezmeyemi geldik fotoğraf çekmeyemi diyorbende foto çekmeyi çok severim
Değişik fikirlere açığız kızlar hadi bakalım

yok yaa..biz sürekli foto çekeriz..maznara olsun, kendimizi olsun..helekiikalabalıksak off

ama stüdyoyu sevmiyor..nişanda bile gitmedik biliyomusunuz
bitek düğünde stüdyoya girdi uyuz

Yok yaa..biz sürekli foto çekeriz..maznara olsun, kendimizi olsun..helekiikalabalıksak off

Ama stüdyoyu sevmiyor..nişanda bile gitmedik biliyomusunuz
Bitek düğünde stüdyoya girdi uyuz

aman ben çekiyom valla zuzum onu tınmıyorum
Nişandada düğündede çektirdi bizimkisi hemde düğündeki fotoğrafçımız çok komikti çok eğlendik

sen bizim fotoğrafçıyı görsen..op mu bu dersin..bize poz verdirirken gösteriyo yaa şekilden şekile girdi adam :)))
flaşı hiç susmuyo yaa sürekli çıkırt çıkırt çekiyo her saniye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…