bana konu açmayı öğretirmisiniz lütfeeeennnn
bana konu açmayı öğretirmisiniz lütfeeeennnn
:101::101: benim ormantik kocam böyle işte :101: :101:çok güldüm ya nektar fotoğrafçıda biraz sıkmış sizi sanırım biz ne dediysek yaptık beğendiklerimizi çıkartık
ay Funda çok bu yemekler kız.. fırınağızı da mantı da iki ana yemek, ağır yemek :44:kıyamam anneme canım annem yapmış göndermişti dolabımda var zuzumyoksa yapmak çok zor çok uğraştırıyo
önden çorba vericem mercimek çorba herkes sever
sonra mantı vericem
son olarakta fırınağzı ve pilav yapıcam kayseri yemekleri olsun
meze olarakta rus salatası acılı ezme
bide yaprak sarması var onu pişiricem
yetermi???
alsın anasını evine götürsün o zaman siz de rahat edin, ayy hepimizin canını sıkıyo bu görümcek ve kaynananCanım onlarla işim olmazda böyle yapmaları sinirimi bozuyor. Sabahki bakışlarını keşke görseydin.
ay hakkaten nasıl bir şanssızlık bu :44:kızlarrrr evlendiğimizden beri ilk defa eşim saat 13'de işten çıktı. ama ben hala burdayım ya... bahtsız bedevilere döndük valla
canım etini önceden marine ettin mi.. pişirmeden en az 2-3 saat önce..Nigarcım bugün yapıcam inş. çöp şişiAnnem azcık sarma ve kuru patlıcan dolması getirmiş bi de rus salatası ve zeytinli ekmek Ekmeği yarın kursa götürür orda yerim nası olsa nromal ekmek var evde. Ben de çöp şiş azcık da püre yaparım ohhh mis gibi menü oldu walla haaa
Yıldönümünde tatil fikri iyiymiş aslında am bizimki kasımda ya nerdeyse kış oluyor artık. Ben o zamana kadar başka şeyler düşüneyim. Balayına da gidememiştik ya biz, eşime dedim geçenlerde bu sene tatile çıkarız dimi diye. Kesin götürcem seni bi yerlere dedi. Alanyada babasının çalıştığı kurumun misafirhanesi var denize sıfır otel gibi her şey var. Bi tek yemeği falan ekstra paralı. Onun yerine dışarda yeriz. Orayı düşünüyor eşim, ama ben daha tam karar vermedim arabayla gezmek de istiyorum farklı farklı yerleri. bir de aklında karadeniz var ikimiz de çok merak ediyoruz oraları. Kısmet olursa turla gitmek var aklımda karadenize ama bakalım ne zaman :26:
o ne biçim kız arkadaşmış öyle sevgilisine bıçak hediye ediyoKızlar moralim çok bozuk:2:, 3. şiddetli kavgamızı da yaptık eşimle ama bu sefer bence ben haklıyım bide size danışayım dedim :19 mayıs tatilinde eşimle annesine odasında son kalan eşyalarını almaya gittik neyse odasını topluyorken birlikte yatağının altından bi bıçak çıktı kutu içinde süslü falan öyle süs için koymak içinmiş bu ne dedim hediye gelmiş, bu hediyeyi bana 5 sene önce daha biz çıkarken söylemişti eski kız arkadaşımın hediyesi diye haberim vardı yani ama ben bunu test etmek için kimden bu dedim nedese beğenirsiniz hatırlamıyorum e pes dedim yani niye yalan söylüyosun dedim e hatırlamıyorum diyor başka bişey demiyor dahası onuda eve götürmek için ayırdığımız şeylerin arasına koymasın mı kudurdum sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi e tabi eve dönüncede birbirimize girdik ve hala küsüm
kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben 62 kilo olmuşum yaaaaa
Kızlar moralim çok bozuk:2:, 3. şiddetli kavgamızı da yaptık eşimle ama bu sefer bence ben haklıyım bide size danışayım dedim :19 mayıs tatilinde eşimle annesine odasında son kalan eşyalarını almaya gittik neyse odasını topluyorken birlikte yatağının altından bi bıçak çıktı kutu içinde süslü falan öyle süs için koymak içinmiş bu ne dedim hediye gelmiş, bu hediyeyi bana 5 sene önce daha biz çıkarken söylemişti eski kız arkadaşımın hediyesi diye haberim vardı yani ama ben bunu test etmek için kimden bu dedim nedese beğenirsiniz hatırlamıyorum e pes dedim yani niye yalan söylüyosun dedim e hatırlamıyorum diyor başka bişey demiyor dahası onuda eve götürmek için ayırdığımız şeylerin arasına koymasın mı kudurdum sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi e tabi eve dönüncede birbirimize girdik ve hala küsüm
ekmeği çok yiyorum ben, yemeği çok az yerimacilll rejimmmmmmmmmmmmmmmm
ya zaten hava sicak olunca insan yemek yiyemiyor. merak etme
Cnm bence de haklısın ben bizim kızlar kadar sakin olamıcam walla ben de olsam inanılmaz kızardım. Çok sinirlenirim öyle şeylere. Ama gerçekten hatırlamıyor olabilir canım bilmiyorum günahını da almayayım:26:. Eşini en iyi sen tanırsın gerçekten hatırlamıyorum diyorsa doğrudur, ama hatırlıyor da seni kandırmaya çalışıyorsa yaptığı çok büyük ayıpKızlar moralim çok bozuk:2:, 3. şiddetli kavgamızı da yaptık eşimle ama bu sefer bence ben haklıyım bide size danışayım dedim :19 mayıs tatilinde eşimle annesine odasında son kalan eşyalarını almaya gittik neyse odasını topluyorken birlikte yatağının altından bi bıçak çıktı kutu içinde süslü falan öyle süs için koymak içinmiş bu ne dedim hediye gelmiş, bu hediyeyi bana 5 sene önce daha biz çıkarken söylemişti eski kız arkadaşımın hediyesi diye haberim vardı yani ama ben bunu test etmek için kimden bu dedim nedese beğenirsiniz hatırlamıyorum e pes dedim yani niye yalan söylüyosun dedim e hatırlamıyorum diyor başka bişey demiyor dahası onuda eve götürmek için ayırdığımız şeylerin arasına koymasın mı kudurdum sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi e tabi eve dönüncede birbirimize girdik ve hala küsüm
Canım yaa benim çöp şiş yine kaldı. Düğün varmış birinin otelde oraya gittik yedik içtik tok geldik eve. Zaten de çöp şişlik değilmiş benim çıkardığım göğüsler fileto şeklinde ince kesip atmışım ben onları, bu seferlik kaldı çöp şiş yarın ben onları ızgara falan yapayım bari. Ayrıca da nerdeyse bütün geçmişi baştan okudum gugıl amcaya bile yazdım senin anlattığın marineyi bulayım diye ama yok bulamadım gıcık oldumcanım etini önceden marine ettin mi.. pişirmeden en az 2-3 saat önce..
bizim yıldönümümüz de neredeyse kışa denk geliyo canım (23 ekim, galiba senden 3 hafta önce)
ama olsun, yine de tatil işini yapıcam ben (inşallah) ağvaya gideriz mesela, sonbaharda da güzel olur..yemek yeriz, yürürüz ay ne bilim başka bi tadı olur onun da
:
kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben 62 kilo olmuşum yaaaaa
ahh canim yauzme kendini güzel bir dille konus esinle artik evlisiniz böyle seyleer basit seyler esini kendindne sogutma git güzelgüzel konus o hediyeyi istemedigini güzelce söyle onu sevdigini belli ettir.araya sogukluk girmesin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?