2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kimisi tatilde kimi çalışıyo sinemcim
bende işteyim, çalışmaya çalışıyorum

kızlarrrr evlendiğimizden beri ilk defa eşim saat 13'de işten çıktı. ama ben hala burdayım ya... bahtsız bedevilere döndük valla

ay kıyamam yaa ...
inşallah bugün geç çıkmazsın..yarında çalışmazsın...

bende 8 de çıkıcam bugün bi uyku hali var üzerimde hiç çalışasım yok (

ah canlarim ya kiyamam size benimde esim iste hava cok güzel gezesim var ama yanliz gezmek istemiyorumm

esim gec gelir 7-8 gib i ((

5 dakikada beşiktaşşş bi temizlik yapmışım ki sormayın yarım saat sürdü heralde. Ay ama napıyım yaa doru dürüst vaktim yok temizlik yapmaya bu sefrlik böyle olsun sonra yine detaylı yaparım hafta içi Hızlı hızlı süpürgeyle geçtim her yeri ufak tefek de toz aldım tamam. Silemedim yorgunum
Nigarcım bugün yapıcam inş. çöp şişi Annem azcık sarma ve kuru patlıcan dolması getirmiş bi de rus salatası ve zeytinli ekmek Ekmeği yarın kursa götürür orda yerim nası olsa nromal ekmek var evde. Ben de çöp şiş azcık da püre yaparım ohhh mis gibi menü oldu walla haaa

Yıldönümünde tatil fikri iyiymiş aslında am bizimki kasımda ya nerdeyse kış oluyor artık. Ben o zamana kadar başka şeyler düşüneyim. Balayına da gidememiştik ya biz, eşime dedim geçenlerde bu sene tatile çıkarız dimi diye. Kesin götürcem seni bi yerlere dedi. Alanyada babasının çalıştığı kurumun misafirhanesi var denize sıfır otel gibi her şey var. Bi tek yemeği falan ekstra paralı. Onun yerine dışarda yeriz. Orayı düşünüyor eşim, ama ben daha tam karar vermedim arabayla gezmek de istiyorum farklı farklı yerleri. bir de aklında karadeniz var ikimiz de çok merak ediyoruz oraları. Kısmet olursa turla gitmek var aklımda karadenize ama bakalım ne zaman :26:

Kızlar moralim çok bozuk:2:, 3. şiddetli kavgamızı da yaptık eşimle ama bu sefer bence ben haklıyım bide size danışayım dedim :19 mayıs tatilinde eşimle annesine odasında son kalan eşyalarını almaya gittik neyse odasını topluyorken birlikte yatağının altından bi bıçak çıktı kutu içinde süslü falan öyle süs için koymak içinmiş bu ne dedim hediye gelmiş, bu hediyeyi bana 5 sene önce daha biz çıkarken söylemişti eski kız arkadaşımın hediyesi diye haberim vardı yani ama ben bunu test etmek için kimden bu dedim nedese beğenirsiniz hatırlamıyorum e pes dedim yani niye yalan söylüyosun dedim e hatırlamıyorum diyor başka bişey demiyor dahası onuda eve götürmek için ayırdığımız şeylerin arasına koymasın mı kudurdum sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi e tabi eve dönüncede birbirimize girdik ve hala küsüm

çok güldüm ya nektar fotoğrafçıda biraz sıkmış sizi sanırım biz ne dediysek yaptıkbeğendiklerimizi çıkartık
:101::101: benim ormantik kocam böyle işte :101: :101:
ay Funda çok bu yemekler kız.. fırınağızı da mantı da iki ana yemek, ağır yemek :44:
ama sen bilirsin tabisi, ben okadar uğraşmazdım..

Canım onlarla işim olmazda böyle yapmaları sinirimi bozuyor. Sabahki bakışlarını keşke görseydin.
alsın anasını evine götürsün o zaman siz de rahat edin, ayy hepimizin canını sıkıyo bu görümcek ve kaynanan
inş eşinle çok güzel vakit geçirmişsinizdir Filizim, onlar da çatlasın

kızlarrrr evlendiğimizden beri ilk defa eşim saat 13'de işten çıktı. ama ben hala burdayım ya... bahtsız bedevilere döndük valla
ay hakkaten nasıl bir şanssızlık bu :44:
pazar günü acısını çıkartırsınız umarım canım, kötü denk gelmiş

canım etini önceden marine ettin mi.. pişirmeden en az 2-3 saat önce..
bizim yıldönümümüz de neredeyse kışa denk geliyo canım (23 ekim, galiba senden 3 hafta önce )
ama olsun, yine de tatil işini yapıcam ben (inşallah) ağvaya gideriz mesela, sonbaharda da güzel olur..yemek yeriz, yürürüz ay ne bilim başka bi tadı olur onun da
o ne biçim kız arkadaşmış öyle sevgilisine bıçak hediye ediyo
ama evine getirmemiş ki canım, keşke bukadar büyütmeseydin :26:
bence onu eski kız arkadaşını hatırlattığı için değil de çok beğendiği bişi olduğu için saklamıştır,
erkekler meraklıdır böyle şeylere.. hem 5 sene öncesininmiş.. ay bilemedim ne diyceğimi :26: :26:

Son düzenleme:

ahh canim yauzme kendini güzel bir dille konus esinle artik evlisiniz böyle seyleer basit seyler esini kendindne sogutma git güzelgüzel konus o hediyeyi istemedigini güzelce söyle onu sevdigini belli ettir.araya sogukluk girmesin bence.

Lady canım belkide eşin o bıçağı çok beğendi süslü falan diyorsun, sen kızmayasın diye hatırlamıyom demiştir...
Ama halen bişeyler çağrıştırdığı için sakladığını hiç zannetmiyorum canım ....
Bence sadece beğendiğinden

Keşke kavga ederek değilde, daha cilveli söleseydin..veb sana daha güzelini alırım, bak kıskanırım falan diye:26:

Cnm bence de haklısın ben bizim kızlar kadar sakin olamıcam walla ben de olsam inanılmaz kızardım. Çok sinirlenirim öyle şeylere. Ama gerçekten hatırlamıyor olabilir canım bilmiyorum günahını da almayayım:26:. Eşini en iyi sen tanırsın gerçekten hatırlamıyorum diyorsa doğrudur, ama hatırlıyor da seni kandırmaya çalışıyorsa yaptığı çok büyük ayıp. Yapması gereken şey o bıçağı ya orda bırakması ya da atması birine vermesi...Ne kadar değerli olursa olsun eski kız arkadaşının verdiği bi şeyi eşim saklıyor olsa kafasını koparırdım onun. Ayyy çok sinirlendim. Umarım halldersiniz sorunu bi an önce :26:
Canım yaa benim çöp şiş yine kaldı. Düğün varmış birinin otelde oraya gittik yedik içtik tok geldik eve. Zaten de çöp şişlik değilmiş benim çıkardığım göğüsler fileto şeklinde ince kesip atmışım ben onları, bu seferlik kaldı çöp şiş yarın ben onları ızgara falan yapayım bari. Ayrıca da nerdeyse bütün geçmişi baştan okudum gugıl amcaya bile yazdım senin anlattığın marineyi bulayım diye ama yok bulamadım gıcık oldum
kızlar yaaaaaaaaaaaaaa ben 62 kilo olmuşum yaaaaa

Acil durummmmmmmmmm Hemen ekmeği kesmelisin yaz geliyor dikkat etmek lazım artık. Heralde farkında olmadan evdeyken aldın. Şimdi çalışırken yemeye fırat bulamazsın o zaman verirsin

Sağol canım; ama nebiliyim bana biliyorda hatırlamıyorum diyor gibi geldi ,birde asıl sorun ben bunu evimde istemem deyip tekrar yatağın altına hızlıca koyunca kızdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…