2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

selam kızlar... ya ben dün işten 6 gibi çıktım geldim eve. ama grip oldum:2::2: burnumu tutamıyorum, başımda ağrı var ve içten içe ateşim var. dünden beri gittikçe kötüleşti. Girne'ye gidecektik, duş aldım, hazırlandım ama kendimde o kuvveti bulamadım. dışarda yemek yiyelim belki açık hava iyi gelir dedik. yemek yerken titremeye başladım. sonra film alıp eve döndük. bugün sabah da 1'i geçiyordu kalktığımda saat. arada bir uyandım ama kafamı kaldıramadım yataktan. eşim kalkmış, balkonu yıkamış, çayı koymuş. kalktım bir daha duş aldım ama işe yaramadı. hala kötüyüm. :2::2: biz iddiaya girmiştik eşimle, o fenerli ben beşiktaşlıyım. iddiayı kaybettiğim için bu akşam fenerbahçe forması giymek zorundayım. arkadaşlarıyla maçı izleyecekmişiz ben de fener forması hastayım, çıkamam falan diyorum ama koşa koşa bana formaya almaya gitti yaaa... ben iyi edicem seni akşama kadar diyo, az önce aramış portakal aldım, sıkıp içircem sana diyo. böylece akşama çıkabilecekmişiz

laydy canım ben sana hak veriyorum. ne olursa olsun ben de istemem evimde öyle eski sevgilisinden kalan eşyaları. biz yapsak onlar da kıyameti koparır sonuçta. bence de saygısızlık. tamam belki gerçekten hatırlayamadı kimden olduğunu ama sen hatırlattıktan sonra kendisinin bırakması lazımdı sana trip yapmak yerine. ben de kaldıramam şahsen...

günaydın gelinciklerrrr herkese hayırlı haftalar. ben hala iyi değilim. :2::2::2: bakalım bugün nasıl bitecek bu halde:2::2::2:

günaydın kızlar
güzel bi hafta sonu geçirdim yalnız pazar günü misafirim oldupğu içn baya yoruldum özellikle ev temizleme işi beni çok yordu kociş bana yardım etti hayretiş yerinden arkadaşlarımız gelmişti eşleriyle ikisininde eşi çok iyiler onlarla görüşebilirizkızlar yemeklerimin hepsi bittiçok da beğenildi

fundam çok sevindim senin adına. görüşebileceğin insanlar olması çok iyi. ben burda bulamadım maalesef öyle birilerini. bu gurbet konusunda kaderdaş olduğumuz için seviniyorum senin adına.

sanırım haklısın, evdeyken aldım ben o kiloları
eşim 11-12 de gelince onunla yemek yediğimden dir muhtemelen

marinemi yazıyorum: 2 kaşık yoğurt, 1 bardak süt, z. yağı, kekik, kuru maydanoz (az) pul biber, tuz, köri (az) kendi sevdiğin baharatları da ekleyebilirsin canım..

Yarenim geçmiş olsun tatlım ilaç , vitamin felan alsaydın, böyle geçmez ki halsizliğin :26:
bir Beşiktaşlı olarak Fb forması giyeceğine de çok üzüldüm

Çok yorgun hissediyorum bugün, pazar eşim işte olduğu için temizliğe kalkıştım
saat 2 den 6 ya kadar.. öldüm ama :/
camlar silindi perdeler yıkandı rahatladım, perdelerin ütüsü mahfetti ama beni
daha da yapılacak işim var, haftaya kapıları silip mutfak dolaplarını temiliycem, dün halim kalmadı bıraktım ama değdi evi temiz görünce mutlu oluyo insan, bana bi

Günaydın hepinize, iyi haftalar

Son düzenleme:
iyi omuş canım yeni arkadaşlar edinmen, kaç yaşında eşleri

ah ah benim evin bahar temizliği yine kaldı. öyle halsizdim ki süpürge bile tutamadım. bulaşıkları zor toparladım. kahvaltıyı da, akşam yemeğini de eşim yaptı çok şükür. hala halsizim. dün eşim portakal suyu sıktı taze taze onu içtim. ben kolay kolay ilaç falan kullanmam. bakalım 1-2 güne iyileşirim inşallah.

Sağolun kızlar benim yaşlarımdalar bi kaç yaş büyükler sanırım bendenama iyi kalpliler benim için bu çok önemliyarenay inşallah sende kafana göre bitanede olsa arkadaş bulursun çok zor yalnızlıkgeçmiş olsun bu arada
Nektarcım yüzeysel bi temizlikte ben yaptım ev mis gibi olduönce kaç kiloydun canım 62 cidden fazla:26:dikkat et canımcım

7 ay önce 56 kiloydum
ideal kilom..annemler abartama boyun uzun diyolar ama toto çıktı yanii
ekmek yok artık, acaba servisle migrosta inip eve yürüsemmi 15 dk her akşam.. :44:

7 ay önce 56 kiloydum
Ideal kilom..annemler abartama boyun uzun diyolar ama toto çıktı yanii
Ekmek yok artık, acaba servisle migrosta inip eve yürüsemmi 15 dk her akşam.. :44:

evet canım senin boyun baya uzun o yüzden çok ta fazla sayılmaz ama yinede dikkat et bol su iç yeşilçay iç canım bağırsakları çalıştırıyogeç saatte yemek yeme biraz dikkat edersen verirsin yaz ya verilir

inşallah canım,
evet su aldırdım kendime şimdi 1,5 lt
en az 1 lt içmem lazım ..

günaydın hatunlarrr

yarnay geçmiş olsun canım

yayaya şaşaşa fenerbahçe çok yaşaaa
şampiyoonnn FENERBAHÇEEEE

7 ay önce 56 kiloydum
ideal kilom..annemler abartama boyun uzun diyolar ama toto çıktı yanii
ekmek yok artık, acaba servisle migrosta inip eve yürüsemmi 15 dk her akşam.. :44:

nigarım ben de sende çok abartılı duracağını sanmıyorum o kilonun. ben şuanda 57 kilodayım ve boyum 160. benden daha iyi duruyorsundur eminim yani. fotolardan gördüğüm kadarıyla aramızda en az 10 cm. vardır. ama tabii ne kadar verebilirsen de kardır. alınan kilolar vücutta ne kadar fazla kalıyorsa verilmesi de o kadar zor oluyormuş diye biliyorum. o yüzden fazla sabitlenmeden onlar verebildiğini vermeek lazımmış.

Günaydın canlarım

Ay nerden başlasam hepsini size anlatsam mı buradan başka bi yerede içimi dökemiyorum anlatayım en iyisi
Cumartesi eşim aldı beni gezdik ets ye gittik katalog aldık hala araştırıyoruz avm ye gittik gezdik sonra market ve Pazar alışverişlerini yaptık eve geldik görümcemi aradım dedim bunlar bana trip yapmasınlar bide benimde alacağım bişey vardı dedim bende gelicem kuyumcuya. Oda annesine söylemiş demek ki k.validem eve yaklaşınca haber verdi ortak bi yerde üçümüz buluştuk kuyumcuyu satın alıcaz sanki 1 saat orda kaldık tin tin yürüyoruz bide eve geldik ayaklarım nasıl ağrıyor 7 de evdeydim hemen bi yemek yaptım o pişene kadar makineyi çalıştırdım evi süpürdüm toz aldım yemek yedik. K.valide bu arada kızına gitti geç geldi. Mutfakta öylece yedi bıraktı. Benim mutfağı görseniz savaş alanı gibi kalktım mutfğı temizledim yaprak almıştım onu haşladım duş aldım bi baktım saat 1. Bu arada eşimde halsizdi uzanmıştı uyuyakalmış neyse yattık k.validede hala bi trip kahvaltıyı hazırladım milföy böreği yaptı eşim. K.valideyi uyandırdım geldi şöyle bi masaya baktı gitti buz gibi patlıcan yemeğini getirdi. Valla kahvaltıda olanları saymak istemiyorum ama her zaman yaptığımız gibi bide börek bile var . Peynir yesene dedim bu keçi peyniri yemem dedi ee her zaman aldığımızdan bu dedim. Duruşunu beğenmedim dedi. O kadarda güzel dilimlemiş ki eşim sanki cetvelle ölçmüş bahane bulacak ya. Sonra eşim dışarı çıkalım dedi yok biraz sıcaklık gitsin dedim yaprakları sarayımda öyle çıkalım dedim. Tek başıma bi tencere yaprak sardım saat 3 tü eşmle dışarı çıktık nezaketen k.valideyede sordum sende gel diye. Yemin etmiş bi daha ne bizimle nede kızıyla gezmeye gitmicekmiş nedenini bile sormadım yine salakça bişeye takılmıştır. İnş. Sözünü tutar. Yeni açılan bi avm vardı oraya gittik oraya gitmeyide çok istiyordu he geldim sarmaları ocağa koymuş şaşırdım. Yemek yedik odasına gitti orda oturdu ne yaptıysak.. Sonra dedi ben bi hafta yokum görümcemde kalıcam. Bu hafta yok ama hiçbirimiz yorum yapmadık beni çok özliceksiniz dedi bu sabah. Kızıda yok ben seviniyorum dedi seni aldığımı z için geç oluyor erken gidicem eve dedi. İyice bozuldu :)) eşimde bende ses etmedik : Sabahta kalmış sarmalarımı bi buzdolabı poşetine koyuyor kızım çok sevior çocuklu ya o saramaz biraz ona vereyim dedi Bu akşam yemeksiz kaldım bide yemek yapıcam eve gidince.

Çok uzun olmuş kusura bakmayın :)

ne laylay cim cıng cong , ne hamsi, nede ala karga,
ŞAMPIYONSUN BU SENE ŞANLI KANARYAAAA

günaydın hatunlarrr

yarnay geçmiş olsun canım

yayaya şaşaşa fenerbahçe çok yaşaaa
şampiyoonnn FENERBAHÇEEEE

:76: :76: :76: :76: :76: :76:

170 felanım ben galiba, ama toto çıktı, göbiş kötü yarenim.. spor salonuna gitsem diyorum, ama tek başıma göndermiyo eşim
su içmeye başlıyorum acil :92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…