Cnm bence de haklısın ben bizim kızlar kadar sakin olamıcam walla ben de olsam inanılmaz kızardım. Çok sinirlenirim öyle şeylere. Ama gerçekten hatırlamıyor olabilir canım bilmiyorum günahını da almayayım:26:. Eşini en iyi sen tanırsın gerçekten hatırlamıyorum diyorsa doğrudur, ama hatırlıyor da seni kandırmaya çalışıyorsa yaptığı çok büyük ayıp. Yapması gereken şey o bıçağı ya orda bırakması ya da atması birine vermesi...Ne kadar değerli olursa olsun eski kız arkadaşının verdiği bi şeyi eşim saklıyor olsa kafasını koparırdım onun. Ayyy çok sinirlendim. Umarım halldersiniz sorunu bi an önce,
Aynen canımcım bende kaldıramadım e o zaman bende saklıyım eskileri olur mu saygısızlıkoh verdim bende ağzının payını erkeklerin çoğu aynı bayanlar kadar ince düşünceli değiller yontmak lazım hepsini ben hala konuşmuyorum küsüm anlasın neyin ne olduğunu
sanırım haklısın, evdeyken aldım ben o kilolarıCanım yaa benim çöp şiş yine kaldı. Düğün varmış birinin otelde oraya gittik yedik içtik tok geldik eve. Zaten de çöp şişlik değilmiş benim çıkardığım göğüsler fileto şeklinde ince kesip atmışım ben onları, bu seferlik kaldı çöp şiş yarın ben onları ızgara falan yapayım bari. Ayrıca da nerdeyse bütün geçmişi baştan okudum gugıl amcaya bile yazdım senin anlattığın marineyi bulayım diye ama yok bulamadım gıcık oldum
Acil durummmmmmmmmmHemen ekmeği kesmelisin yaz geliyor dikkat etmek lazım artık. Heralde farkında olmadan evdeyken aldın. Şimdi çalışırken yemeye fırat bulamazsın o zaman verirsin
iyi omuş canım yeni arkadaşlar edinmen, kaç yaşında eşlerigünaydın kızlar
güzel bi hafta sonu geçirdim yalnız pazar günü misafirim oldupğu içn baya yoruldum özellikle ev temizleme işi beni çok yordu kociş bana yardım etti hayretiş yerinden arkadaşlarımız gelmişti eşleriyle ikisininde eşi çok iyiler onlarla görüşebiliriz kızlar yemeklerimin hepsi bitti çok da beğenildi
7 ay önce 56 kiloydumSağolun kızlar benim yaşlarımdalar bi kaç yaş büyükler sanırım bendenama iyi kalpliler benim için bu çok önemli yarenay inşallah sende kafana göre bitanede olsa arkadaş bulursun çok zor yalnızlık geçmiş olsun bu arada
Nektarcım yüzeysel bi temizlikte ben yaptım ev mis gibi olduönce kaç kiloydun canım 62 cidden fazla:26:dikkat et canımcım
7 ay önce 56 kiloydum
Ideal kilom..annemler abartama boyun uzun diyolar ama toto çıktı yanii
Ekmek yok artık, acaba servisle migrosta inip eve yürüsemmi 15 dk her akşam.. :44:
inşallah canım,evet canım senin boyun baya uzun o yüzden çok ta fazla sayılmaz ama yinede dikkat et bol su iç yeşilçay iç canım bağırsakları çalıştırıyogeç saatte yemek yeme biraz dikkat edersen verirsin yaz ya verilir
7 ay önce 56 kiloydum
ideal kilom..annemler abartama boyun uzun diyolar ama toto çıktı yanii
ekmek yok artık, acaba servisle migrosta inip eve yürüsemmi 15 dk her akşam.. :44:
inşallah canım,
Evet su aldırdım kendime şimdi 1,5 lt
en az 1 lt içmem lazım ..
günaydın hatunlarrr
yarnay geçmiş olsun canım
yayaya şaşaşa fenerbahçe çok yaşaaa
şampiyoonnn FENERBAHÇEEEE
170 felanım ben galiba, ama toto çıktı, göbiş kötü yarenim.. spor salonuna gitsem diyorum, ama tek başıma göndermiyo eşimnigarım ben de sende çok abartılı duracağını sanmıyorum o kilonun. ben şuanda 57 kilodayım ve boyum 160. benden daha iyi duruyorsundur eminim yani. fotolardan gördüğüm kadarıyla aramızda en az 10 cm. vardır. ama tabii ne kadar verebilirsen de kardır. alınan kilolar vücutta ne kadar fazla kalıyorsa verilmesi de o kadar zor oluyormuş diye biliyorum. o yüzden fazla sabitlenmeden onlar verebildiğini vermeek lazımmış.
ne laylay cim cıng cong , ne hamsi, nede ala karga,
ŞAMPIYONSUN BU SENE ŞANLI KANARYAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?