2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nektar prof.resm.çok hoş kıss
tam senlik muzur, yaramaz dimmi

Elfii, keşke gitmeseydin kuyumcuya (
başka kuyumcu mu yok
ay sen de yapmiycam etmiycem diyip her defasında alttan alıyosun
ben yapmazdım galiba, ama evet k.validenin olmadığı 1 hafta çok iyi gelicek sana da eşine de tadını çıkarın canım

günaydın kızlarrrrrrr,
yarenaycım geçmiş olsun,
elficim hadi gözünaydın 1 hafta rahatsın:))ama sarmalrı götürmesine sinir oldum bak..
şampiyon fenerrrr tabiki zuzuş:))

Plan yaptık bile bugün evdeyiz kanıtı izlicez.Yarın için sinemaya bilet aldık çarşamba anneanneme gidiyoruz :) Şimdilik bunlar.

İçten içede merak ediyorum aslında niye bize küstüğünü. Çok saçma bi nedendir kesin. Dün diyorki sizin tv ye kalmadım odamda var benim tv. Bi anten alıcam kendime :)) Valla oturdu odasında bende uzandım koltuğa elimde kumanda ohh sefam olsun. Bizmi kovduk sanki kendi kendine odasına geçilmiş şimdi ne dedikodu yapar umrumda değil

günaydın kızlarrrrrrr,
yarenaycım geçmiş olsun,
elficim hadi gözünaydın 1 hafta rahatsın:))ama sarmalrı götürmesine sinir oldum bak..
şampiyon fenerrrr tabiki zuzuş:))

ahhh elfim ah yine duramamışınben o sarmaları ne zorluklarla sardım deseydin çok kötü kalpliler ya

Sarmalara bende üzüldüm neyse daha çok yaprağım var yine sararım bana zor gelmiyor en sevdiğim yemek olduğu için sanırım. Bide diyorki çocuklu ya o saramaz. Bi kerede demişti ki kızım sarmayı bilmiyor demiyor o bilmiyor yapmasını çocuklu diyor :))

aynen Elfim hiiiç umrunda olmasın, gelince de hiç bişi olmamış gibi davran..
sorma sebebini, daha çok deli olsun..

halen merak ediyon yaa..çok da tın..küserse küssün hatta mümkünse hiç konuşmasın böylesi

Ya kızlar kynanam inş. Perşembe giştcek..bişeymi alsam ona yaa..yani üstbaş falan:44:

halen merak ediyon yaa..çok da tın..küserse küssün hatta mümkünse hiç konuşmasın böylesi

Ya kızlar kynanam inş. Perşembe giştcek..bişeymi alsam ona yaa..yani üstbaş falan:44:
sor istersen bi, eksik bir şeyin var mı
ben almak istiyorum diye :26:

:76: :76: :76: :76: :76: :76:

170 felanım ben galiba, ama toto çıktı, göbiş kötü yarenim.. spor salonuna gitsem diyorum, ama tek başıma göndermiyo eşim
su içmeye başlıyorum acil :92:

e yaz geliyor canım, bikinilerimizi giycez deme. olmaz öyle göbiş falan. benim derdim de bel çevresinde toplanan yağlarda. nasıl kurtulcam onlardan bilmiyorum spor salonuna da tek gidince zevkli olmuyor nigarım zaten. sevmiyorum ben öyle.

ay elfim içim rahatladı valla 1 hafta yokmuş evde. kocişinle başbaşa rahat rahat zaman geçirirsiniz ne güzel bakalım kim kimi özleyecek? sarmalara da hiç üzülme, başının gözünün sadakası olsun ohhh... yüzsüzlüğe bak ya. hem küs, hem de yemeği taşı oraya...

Al bişey belki o da sana oralardan bişey alır :)

Son düzenleme:
evet canım yaa, tek düşündüğüm 1 ay sonraki plaj sezonu
inş 1 aya veririm bir-kaç kilo

egzersizler işe yaramadı mı yarenim, yapıyodun sen dimmi?

Bi sorunum daha var eşim 25 haziranda izin almış banada o tarih uyuyor. Hatta eşimin bi arkadaşla çakışmış o tarihini değiştirmiş eşim değiştirmemiş bana uyuyor diye. Takvime baktım adet günüm Geciktirmek için napıcam yada biraz daha erken olması için. Bugün karnım ağrıyor olursa denk gelmez neyse onuda düşünüp strese girmiyim sonra geciktiricileri araştırırım bu haftanın tadını çıkarayım ben

kızlar benim "odun" (sevimli anlamda kullanılmıştır ) kocişime ben çalışmaya başladığımdan beri bişiler oldu
geçen gün işten geldim, yatak odasına girdim
tişört ve eşofmanımı koymuş düzgünce yatağa, ben giymişim gibi, altına çorapları bile kendi eşofman ve tişörtünü de koymuş, sanki yan yana yatıyomuşuz gibi güzel olmuş, sevindirik oldum

2 gün önce bana işten gelirken saat almış pembiş bitane, çakma lacost ama şirin çok

ertesi gün küpe almış, çok beğenmedim ama bayılmışım gibi yaptım

nazar değmesin hep böyle olsun inş

evet canım yaa, tek düşündüğüm 1 ay sonraki plaj sezonu
inş 1 aya veririm bir-kaç kilo

egzersizler işe yaramadı mı yarenim, yapıyodun sen dimmi?

ay ben bi regl oldum bıraktım canım egzersizleri. bir de o egzersizler daha çok bacaklara yönelikti. aslında iyi de gelmişti ama regl olduktan sonra işler falan da yoğunlaştı. yapamadım. şimdi karın ve bel bölgesine yönelik egzersiz arıyorum. bulursam onları yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…