- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Elfii, şu yazının tek olumlu tarafı 1 hafta kafanı dinliceksin :))))
:76: :76: :76: :76: :76: :76:
Muzur yaaKutlu olsun hadi şampiyonluğunuz
tam senlik muzur, yaramaz dimmiNektar prof.resm.çok hoş kıss
Elfii, keşke gitmeseydin kuyumcuya(
başka kuyumcu mu yok
ay sen de yapmiycam etmiycem diyip her defasında alttan alıyosun
ben yapmazdım galiba, ama evet k.validenin olmadığı 1 hafta çok iyi gelicek sana da eşine de tadını çıkarın canım
günaydın kızlarrrrrrr,
yarenaycım geçmiş olsun,
elficim hadi gözünaydın 1 hafta rahatsın:))ama sarmalrı götürmesine sinir oldum bak..
şampiyon fenerrrr tabiki zuzuş:))
ahhh elfim ah yine duramamışınben o sarmaları ne zorluklarla sardım deseydin çok kötü kalpliler ya
aynen Elfim hiiiç umrunda olmasın, gelince de hiç bişi olmamış gibi davran..Plan yaptık bile bugün evdeyiz kanıtı izlicez.Yarın için sinemaya bilet aldık çarşamba anneanneme gidiyoruz :) Şimdilik bunlar.
İçten içede merak ediyorum aslında niye bize küstüğünü. Çok saçma bi nedendir kesin. Dün diyorki sizin tv ye kalmadım odamda var benim tv. Bi anten alıcam kendime :)) Valla oturdu odasında bende uzandım koltuğa elimde kumanda ohh sefam olsun. Bizmi kovduk sanki kendi kendine odasına geçilmiş şimdi ne dedikodu yapar umrumda değil
plan yaptık bile bugün evdeyiz kanıtı izlicez.yarın için sinemaya bilet aldık çarşamba anneanneme gidiyoruz :) şimdilik bunlar.
Içten içede merak ediyorum aslında niye bize küstüğünü. çok saçma bi nedendir kesin. Dün diyorki sizin tv ye kalmadım odamda var benim tv. Bi anten alıcam kendime :)) valla oturdu odasında bende uzandım koltuğa elimde kumanda ohh sefam olsun. Bizmi kovduk sanki kendi kendine odasına geçilmiş şimdi ne dedikodu yapar umrumda değil
sor istersen bi, eksik bir şeyin var mıhalen merak ediyon yaa..çok da tın..küserse küssün hatta mümkünse hiç konuşmasın böylesi
Ya kızlar kynanam inş. Perşembe giştcek..bişeymi alsam ona yaa..yani üstbaş falan:44:
:76: :76: :76: :76: :76: :76:
170 felanım ben galiba, ama toto çıktı, göbiş kötü yarenim.. spor salonuna gitsem diyorum, ama tek başıma göndermiyo eşim
su içmeye başlıyorum acil :92:
Günaydın canlarım
Ay nerden başlasam hepsini size anlatsam mı buradan başka bi yerede içimi dökemiyorum anlatayım en iyisi
Cumartesi eşim aldı beni gezdik ets ye gittik katalog aldık hala araştırıyoruz avm ye gittik gezdik sonra market ve Pazar alışverişlerini yaptık eve geldik görümcemi aradım dedim bunlar bana trip yapmasınlar bide benimde alacağım bişey vardı dedim bende gelicem kuyumcuya. Oda annesine söylemiş demek ki k.validem eve yaklaşınca haber verdi ortak bi yerde üçümüz buluştuk kuyumcuyu satın alıcaz sanki 1 saat orda kaldık tin tin yürüyoruz bide eve geldik ayaklarım nasıl ağrıyor 7 de evdeydim hemen bi yemek yaptım o pişene kadar makineyi çalıştırdım evi süpürdüm toz aldım yemek yedik. K.valide bu arada kızına gitti geç geldi. Mutfakta öylece yedi bıraktı. Benim mutfağı görseniz savaş alanı gibi kalktım mutfğı temizledim yaprak almıştım onu haşladım duş aldım bi baktım saat 1. Bu arada eşimde halsizdi uzanmıştı uyuyakalmış neyse yattık k.validede hala bi trip kahvaltıyı hazırladım milföy böreği yaptı eşim. K.valideyi uyandırdım geldi şöyle bi masaya baktı gitti buz gibi patlıcan yemeğini getirdi. Valla kahvaltıda olanları saymak istemiyorum ama her zaman yaptığımız gibi bide börek bile var . Peynir yesene dedim bu keçi peyniri yemem dedi ee her zaman aldığımızdan bu dedim. Duruşunu beğenmedim dedi. O kadarda güzel dilimlemiş ki eşim sanki cetvelle ölçmüş bahane bulacak ya. Sonra eşim dışarı çıkalım dedi yok biraz sıcaklık gitsin dedim yaprakları sarayımda öyle çıkalım dedim. Tek başıma bi tencere yaprak sardım saat 3 tü eşmle dışarı çıktık nezaketen k.valideyede sordum sende gel diye. Yemin etmiş bi daha ne bizimle nede kızıyla gezmeye gitmicekmiş nedenini bile sormadım yine salakça bişeye takılmıştır. İnş. Sözünü tutar. Yeni açılan bi avm vardı oraya gittik oraya gitmeyide çok istiyordu he geldim sarmaları ocağa koymuş şaşırdım. Yemek yedik odasına gitti orda oturdu ne yaptıysak.. Sonra dedi ben bi hafta yokum görümcemde kalıcam. Bu hafta yok ama hiçbirimiz yorum yapmadık beni çok özliceksiniz dedi bu sabah. Kızıda yok ben seviniyorum dedi seni aldığımı z için geç oluyor erken gidicem eve dedi. İyice bozuldu :)) eşimde bende ses etmedik : Sabahta kalmış sarmalarımı bi buzdolabı poşetine koyuyor kızım çok sevior çocuklu ya o saramaz biraz ona vereyim dedi Bu akşam yemeksiz kaldım bide yemek yapıcam eve gidince.
Çok uzun olmuş kusura bakmayın :)
halen merak ediyon yaa..çok da tın..küserse küssün hatta mümkünse hiç konuşmasın böylesi
Ya kızlar kynanam inş. Perşembe giştcek..bişeymi alsam ona yaa..yani üstbaş falan:44:
evet canım yaa, tek düşündüğüm 1 ay sonraki plaj sezonue yaz geliyor canım, bikinilerimizi giycez deme. olmaz öyle göbiş falan. benim derdim de bel çevresinde toplanan yağlarda. nasıl kurtulcam onlardan bilmiyorumspor salonuna da tek gidince zevkli olmuyor nigarım zaten. sevmiyorum ben öyle.
evet canım yaa, tek düşündüğüm 1 ay sonraki plaj sezonu
inş 1 aya veririm bir-kaç kilo
egzersizler işe yaramadı mı yarenim, yapıyodun sen dimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?