2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nektarcım bak bu fırsata gerçi 3 ay geçerli ama sürekli çıkıyor böyle fırsatlar evlenme yıldönümüze yakın çıkarsa kaçırma böyle bi fırsatı

Sign In

maşallahhdi inşallah dahada çok gelişme gösterir
bizimkide pazar günü balkon yıkadı makinayı boşaltmama yardım etti uyku setini kaldırdım pike takını serdim yardım etti çamaşırı beraber serdikdip not::hiç iş yapmaz normalde

Herkese günaydınnnnn. Bugün evdeyim yeni kalktım bir uğrayayım dedim hazır herkes burdayken. Sizi yakalayamıyorum başka zaman (
günaydın gelinciklerrrr herkese hayırlı haftalar. ben hala iyi değilim. :2::2::2: bakalım bugün nasıl bitecek bu halde:2::2::2:
Cnm geçmiş olsun dikkat et kendine. Sağolsun eşin ne kadar yardımcı olmuş sana
Ellerine sağlık canım. Benim de dün yemeğe misafirim vardı eşi ve abisi. Mercimek çorbası, ızgara tavuk, pilav, semizotu salatası, közlenmiş patlıcan-biber salatası yaptım. Annem de az bişey sarma ve rus salatası vermişti. Baya bi çeşit oldu iyi yedik haaa
Maşallahhhhhhhhhhhhh neler neler yapmışsın walla. aynı şeyler beni de bekliyor evde haftaya bırakıcam ben ama, belki sadece mutfak dolaparını silerim bugün. Camlara perdelere hiç girişmek istemyor şimdi canım
Aynen öyle canım bizi cezalandırdığını sanıyor ama hepimiz çok sevindik :))
Ohhhh Elfi çok sevindim canım senin adına. Umarım sözünü tutar da bi hafta gelmez. Siz de eşinle rahaaat rahat vakit geçirirsiniz. Dengesiz dicem ayıp olcak şimdi bunları kendi haline bırakmak lazım heralde naparlarsa yapsınlar...Boşver merak etme nolmuş, keyfine bak sen

Sanırım ara sıra insafa geliyorlar ne kadar odun olsalar da
Bizimki de dün aradı ben işteyken, abimler yemeğe gelicekmiş dedi. Ne yapayım ben sen gelene kadar diye sordu. Bi şey yapma dedim ben gelince hallederim. Ya sen söyle gelene kadar yapayım ben diye ısrar edince patlıcan biber soğan közle dedim. Canımcım onları közlemiş bi güzel de soymuş Geçenlerde de yine işten gelicem kahvaltı edicez menemen yapalım diye konuşmuştuk telefonda. Eve geldim domatesleri soymuş doğramış falan. Afferin dedimmmmmmmmmm

Son düzenleme:

yavaş yavaş alışıyolaren odunuda seninki benimki bide nigarınki sanırımonlarda yontuyoruz yavaş yavaş

alishaanapıyosun

Fundaaaaaa napıyım be cnm iş güç koşturuoz işte. Bugün dersim yok. Yarın da izin günüm. Şu sigorta işlermleri için belgelerini getir dedi müdür, onlarla uğraşırım bugün ya da yarın. Bu arada zuzu elfi biliosunuzdur belki, bana çalıştığım ders saati kadar sigorta yapacaklar. PArt time sigorta gibi bi şey. Nasıl oluyor o, çok fiyat farkediyor mu tam sigortayla bunun arasında. Üstünü ben tamamlıyım tam yatıralım desem müdüre acaba???

yavaş yavaş alışıyolaren odunuda seninki benimki bide nigarınki sanırımonlarda yontuyoruz yavaş yavaş

aynen öyle cnm. Bu üçü odunlukta yarışır Ama nası seviniyorum bişiler yapıncaaa. Bi de diyor ki sen yap dersen yapmak istem,yorum ben içimden gelince yaparım zaten diyor. Aman tamam dedim yap da nasıl yaparsan yap

Part time ile çalışan hiç sigortalımız yok canım onun için pek bilgim yok ama emekli olunca az para alıcam diye tam yapalım diyorsan onu emekliliğe yakın zamanlarda yapıyorlar bunun için senin erken baya. Şimdilik primlerin yatsın gün sayın çoğalsın

zuzu bide söylesin belki ben yanlış biliyorumdur

ben de bakıcam netten göbiş için egzersiz ama insan yorgun oluyo işten gelince canı istemiyo (
Maşallah kocişine canım Ne güzel dimi küçücük şeylerle mutlu olmak...
evet canım, küçücük bişi bile olsa düşünüp alması çok güzel

Nektarcım bak bu fırsata gerçi 3 ay geçerli ama sürekli çıkıyor böyle fırsatlar evlenme yıldönümüze yakın çıkarsa kaçırma böyle bi fırsatı

Sign In
mailini açma sayfası çıkıyor bende, hangi site bu canım :26:

bizde balkonu yıkamak eşimin görevi maşallah senin eşine de

camlarım çok batmıştı benim, bir daha bukadar ara vermeden silicem :26:
sineme diyorum çok sık siliyosun ama haklı kız, batınca temizlemek daha zor
gerçi ben onun kadar her hafta silemem yine de ama

ay ne güzel yaaa
benimki bazen süpürge açar felan ama mutfağa hayatta girmez

zuzununki de var ayrıca, çiçek almayan olaraktan, isteye dahil olabilir

Kızlar zaten yap demiceksiniz onlar sizin ne kadar yorulduğunuzu görünce yardım etmek isticeklerdir zaten. Ben eşime hiç şunu yap bunu yap demiyorum kendisi gördüğü için yardım ediyor

ohh izin gününde bi güzel dinlen canımcım
nektar doğru onunkide odundu
ben iyilikle yaptırıyorum önceden kızıyodum hiç yapmıyodu inat
evet benimkide balkon yıkamak çöpleri dökmek baş görevi
aman ne yapalım tek başımıza yetişebilsek zaten yardım istemeyiz dimi

Kızlar zaten yap demiceksiniz onlar sizin ne kadar yorulduğunuzu görünce yardım etmek isticeklerdir zaten. Ben eşime hiç şunu yap bunu yap demiyorum kendisi gördüğü için yardım ediyor

cnm benimki de hep görüyor ama çooook nadir yapıyor işte buna da şükür diyoruz kahvaltıda mesela, bitiyor kahvaltı, çayını alıp sigara içmeye gidiyor. Bi bardakla gidiyor yaaaa. Her seferinde diyorum bari bi çaydanlığı bi tabağı bi şeyi daha al diye eline. Zorla utuşturuyorum eline banane sus sus nereye kadar kahvaltıda bu muhabbet mutlaka geçiyor yani her seferinde

Artık havalar ısındı mutfakta yiyoruz çoğu zaman. bu problemden de kurtuldum :))

Son düzenleme:
Pazardan 2 kilo bezelye aldım poşetlere koyup buzluğa atıcam kış için. Gazete serdim yere oturdum bezelyeleri ayıklıyordum dün. Geldi oda yere oturdu bana yardım etti. Sonra dedi ki ben sana niye yardım ediyorum biliyomusn niye dedim. Seninle daha fazla vakit geçirmek için dedi. Bide yarış yaptım hangimiz önce bitiricez diye. 10 dk. Bitirdik :)

unutmadan mercimek çorbamıda püreden geçirdimutfağada girmiş bakk

aahhhh ahhhhhhhhh bizimki benimle vakit geçirmek istemiyor o zamannn nerde onda bu düşünceler

Elfim allah bozmasın hiç canım

ohh valla elficim şanlısın sen benimkide zorla yapıyo herşeyi gerçi ogün hiç bişe demeden balkonu yıkayıp,yerleri sildi şaşırdım uyuşuk biraz benimki yada 8 yıl bekar hayatı yaşamış ondan dolayı sıkılmış kendi yapmaktan oyüzden hiç hevesli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…