- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
inşallah yeni eve geçtiğinizde alırsınız oturma odası için elfimbizde oturma odasına almıştık deli oldum ne zamandır uğraşıyorum sonunda inşallah hoş olmuştur
anladım şimdi canım. Bide sağlama yapıyorsun ben sağlamamı excele işleyerek yapıyorum. Bi inceleme vergi iade falan olursa direk excelde hazır olsun diye yapıyorum. Tabi tek firma olduğu için zamanım var ama sen hepsine tek tek yapamazsın işin zor valla. Bir an önce bi yardımcı şart sana
ayyy kızlar ne çok sohbet etmişsiniz, kayınvalideler, görümceler çekiştirilmiş. Bakıyorum da ben çok rahatmışım. Yani görümcelerimden problem çıkmaz ama kayınvalidemden emin olamıyorum. Burda konuşunca çok iyiyiz ama tabii yakın olmak farklı. Offf iş yok, keyfim de yok...
ben de alıştım, iyi şimdiliksagol cnm sen nasılsın..
alıştım tatlım iyi gidiyor
asıl en rahat benim yarenay
Kaynanamla iyim zatenGörümcem yok eltim yok..ohh kebap
asıl en rahat benim yarenay
Kaynanamla iyim zatenGörümcem yok eltim yok..ohh kebap
ohh negüzel zuzuş allah bozmasın..
aynen kayınvaldemle bi sorunum yokgörümcemde uzakta diğer görümcemde küçük
zuzu seninki tek çocukmu
AMİN CANIM
YOK CANIM, Bİ BEKAR KAYNIM VAR....BENDEN 1 YAŞ BÜYÜK
benim de şu an için 3 elti, 3 görümce veee 2 de bekar kaynım varsürüsüne bereket. benim taraftan 1, eşimin tarafından tam sayısını bilmemekle beraber 10'unun üstünde yeğenim var
hımm ozaman ennde sonunda eltin olacakbenimki tek erkek elti falan istemem ben
benim de şu an için 3 elti, 3 görümce veee 2 de bekar kaynım varSürüsüne bereket. Benim taraftan 1, eşimin tarafından tam sayısını bilmemekle beraber 10'unun üstünde yeğenim var
bizimkisi de 5 erkek, 4 adet eltim olacakhımm ozaman ennde sonunda eltin olacakbenimki tek erkek elti falan istemem ben
ışığı gören çıkmış
beni de alın o şirketebekarmı kalacak:82:ay ben eve giderim belki kızlar 3.30 gibi
bekarmı kalacak:82:ay ben eve giderim belki kızlar 3.30 gibi
bizimkisi de 5 erkek, 4 adet eltim olacak
1 tane var şimdilikben de görümce istemem
elti hadi neyse kendi evi, kendi ailesi var
ama görümceler haset, kıskanç olurannesini, abisini kıskanır
öyle maalesef canım, halam da cadıdırben hep tek gelin olmak isterdim ve oldumevet ya çok haset fena oluyo görümceler ben şimdilik zararını görmedim uzakta ya yakın olsa belki ..elfininkine baksana cadı görümce resmen
beni de alın o şirkete
allah bilir:82: Neden kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?