2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayyy kızlar ne çok sohbet etmişsiniz, kayınvalideler, görümceler çekiştirilmiş. bakıyorum da ben çok rahatmışım. yani görümcelerimden problem çıkmaz ama kayınvalidemden emin olamıyorum. burda konuşunca çok iyiyiz ama tabii yakın olmak farklı. offf iş yok, keyfim de yok...

evet şart

Bende sağlamamı excelde yapıyorum hepsine hemde..ama kağıda yazıyorum heray onları saklıyorum..excelden siliyorum sonra:97:

asıl en rahat benim yarenay

Kaynanamla iyim zaten Görümcem yok eltim yok..ohh kebap

benim de şu an için 3 elti, 3 görümce veee 2 de bekar kaynım var sürüsüne bereket. benim taraftan 1, eşimin tarafından tam sayısını bilmemekle beraber 10'unun üstünde yeğenim var

hımm ozaman ennde sonunda eltin olacakbenimki tek erkekelti falan istemem ben

:))) evlenirse olucak funda :))

benim de şu an için 3 elti, 3 görümce veee 2 de bekar kaynım var Sürüsüne bereket. Benim taraftan 1, eşimin tarafından tam sayısını bilmemekle beraber 10'unun üstünde yeğenim var

ışığı gören çıkmış

hımm ozaman ennde sonunda eltin olacakbenimki tek erkekelti falan istemem ben
bizimkisi de 5 erkek, 4 adet eltim olacak
1 tane var şimdilik ben de görümce istemem
elti hadi neyse kendi evi, kendi ailesi var
ama görümceler haset, kıskanç olur annesini, abisini kıskanır

bizimkisi de 5 erkek, 4 adet eltim olacak
1 tane var şimdilik ben de görümce istemem
elti hadi neyse kendi evi, kendi ailesi var
ama görümceler haset, kıskanç olur annesini, abisini kıskanır

ben hep tek gelin olmak isterdim ve oldumevet ya çok haset fena oluyo görümceler ben şimdilik zararını görmedim uzakta ya yakın olsa belki ..elfininkine baksana cadı görümce resmen

ben hep tek gelin olmak isterdim ve oldumevet ya çok haset fena oluyo görümceler ben şimdilik zararını görmedim uzakta ya yakın olsa belki ..elfininkine baksana cadı görümce resmen
öyle maalesef canım, halam da cadıdır annemin görümcesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…