2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfi kabiliyet filan değil de işte... Onlarla kötü olarak baş edemem hep böyle iyi olup alttan alttan yeri geldiğinde hissettiklerimi söylemem lazım.

Demek istediğim yeri geldiğinde bende lafımı söylemek istiyorum ama yapamıyorum. bende onlarla kötü olursam baş edemem bide k.validem ile oturuyorum aynı evde düşman gibi zor olur.

Mesela k.validem diyorki kızına senin k.validen çocuğuna bakmak zorunda tek oğlu var tek oğlunun bir çocuğu var. Ama yeri gelincede bana diyorki sakın bana güvenme ben bakamam çocuk. E seninde tek oğlun var tek oğlunun çocuğuna dediklerine göre sende bakmak zorundasın o zaman dimi?

bakmanı beklerim ama bakmam dersen de bir şey yapamam de geç. Aynı evdesiniz siz o bakmayıp da kim bakacakmış. Bizim de güya gözümüzün içine bakıyorlar bir bebek olsa hiç bize kalmadan onlar hallederlermiş bakımını. Ama bunlar bence hep boş laf bakalım pratikte nasıl olacak; çok işitiyorum çevremden onceden öyle diyip de olunca ortada bırakan.

hadi yaa merkezemi ilçeleriyse yandı ilçeleri kötüama merkez güzelbide görümcenle arkadaş oluyomuşum

merkezdeler tatlım. Dünya küçük arkadaş olmana hiç şaşırmam. Aslında özünde iyiler ya da bilmiyorum ben hep iyi görmek istiyorum. ama bazen şöyle uzaktan kendime bi bakıyorum ben nasıl başediyorum diyorum :/

şahsen ben kendi çocuğumu kendim büyütmek isterim ama tabiki mecbur kaldığımız durumlarda bırakıcazne iş yapıyolarki belki sende gelirsin gezmeye

ama sende içine ata ata hasta olacaksın şakaya getirip söyle bari tartışmadan ama içinde kalmasıntorunu olsunda bak nasıl sever mecbur bakarsen ne cevap verdin peki

ama sende içine ata ata hasta olacaksın şakaya getirip söyle bari tartışmadan ama içinde kalmasıntorunu olsunda bak nasıl sever mecbur bakarsen ne cevap verdin peki

Kimseye güvenmediğim için şu an çocuk düşünmüyorum zaten dedim. K.validem benim çocuğuma bakarsa görümcem kıskançlığından ölür kesin. Bi kere demişti zaten anne seni benim çocuğuma bakmıyorsun abiminkine bakarsan gör o zaman ben neler yapıcm dedi.

Zuzum bilançoyu niye şimdi çıkarıyorsunki beni geçici vergide sadece gelir tablosunu çıkardım Bilançoyu sadece yıl sonunda çıkarıyorum

benimde z raporlarım var onları işlicem sonra beyannameyi göndericem

ohh bitcek yanii
şunu bi atayım elimden..bi beynm.var gönderilcek sadece...ondan sonra kurtulcam inşallah
Sonrada v.dairesi için hazırlancam..patron dedi işlerimizi erkenden bitirirsek 6 gidelim bugün :))

zuzum bilançoyu niye şimdi çıkarıyorsunki beni geçici vergide sadece gelir tablosunu çıkardım bilançoyu sadece yıl sonunda çıkarıyorum

yok canım bilanço çıkarmadım..
Onu derken şunu kasdettim..bilanço bakkal işlt.vardı elimde onun fatura zraporları bitti onu kasdettim :))

şimdi tekrar işler gibi yapıp toplam alcam, bendeki toplamla ekranı karşılaştırcam

Köşe koltukları çok seviyorumda anca oturma odasına olur bizimde oturma odamız yok Salonda mecburen koltuk olmak zorunda çünkü bi misafir gelse nereye oturacaklar

inşallah yeni eve geçtiğinizde alırsınız oturma odası için elfimbizde oturma odasına almıştık deli oldum ne zamandır uğraşıyorum sonunda inşallah hoş olmuştur

Anladım şimdi canım. Bide sağlama yapıyorsun ben sağlamamı excele işleyerek yapıyorum. Bi inceleme vergi iade falan olursa direk excelde hazır olsun diye yapıyorum. Tabi tek firma olduğu için zamanım var ama sen hepsine tek tek yapamazsın işin zor valla. Bir an önce bi yardımcı şart sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…