super hoşgldin. işe başlamışsın hayırlı olsun.Umarım iyi gidiyordur.
ben de alıştım, iyi şimdilik
inş hep iyi gider :))
orası kesin, bütün gün kikirderizalalım yalnız biz üçümüz aynı şirkette olsak üçümüzüde kovarlarkoltuk gelecek ya eşimin çok işi var ben gidiyim dedim meraktan öldüm patronlar yemeğe çıktı gelsin söylüycem izin verir inşalllah
Kızlar çok sevindirik oldum eşime dedim küçük bi koli lazım kalem zımba vs. için bende var getiricem dedi. Baktım hepsiburada kolisi ağzıda kapalı aç bak dedi. Açtım tonbalık gibi bi kutu yanındada bi kolye. Dedim kolye çok güzelmişte bu ne dedim. Oda balık dedi bana balık mı aldın deyip şaşırdım espiri yaptı bide. açtım baktım bi istiridye içindende bi inci çıktı onu kolyeye taktık çok şaşırdım ya. Bugünde yakam baya açıkmış keşke bi kolye taksaydım dedim şimdi kolyemi taktım çok mutluyum
ayy Elfişş ne güzel bir hediye bu böyee, zevkliymiş eniştemiz :))
güle güle tak canım, resmini çekersen biz de göreriz
orası kesin, bütün gün kikirderiz
ay 6 ya kadar sabret, meraklıı
kızlar eve geçtim bir şeyler atıştırıp temizliğe girişecem ordan da bugün salı pazarı var oraya geçip sebze meyve filan alacam. Bir de doğalgaz
Funda yazın hayatta gelmem çok sıcak olur orası ama ramazandan sonra bir hafta sonu kaçmayı düşünüyoruz.
alalım yalnız biz üçümüz aynı şirkette olsak üçümüzüde kovarlarkoltuk gelecek ya eşimin çok işi var ben gidiyim dedim meraktan öldüm patronlar yemeğe çıktı gelsin söylüycem izin verir inşalllah
Kızlar çok sevindirik oldum eşime dedim küçük bi koli lazım kalem zımba vs. için bende var getiricem dedi. Baktım hepsiburada kolisi ağzıda kapalı aç bak dedi. Açtım tonbalık gibi bi kutu yanındada bi kolye. Dedim kolye çok güzelmişte bu ne dedim. Oda balık dedi bana balık mı aldın deyip şaşırdım espiri yaptı bide. açtım baktım bi istiridye içindende bi inci çıktı onu kolyeye taktık çok şaşırdım ya. Bugünde yakam baya açıkmış keşke bi kolye taksaydım dedim şimdi kolyemi taktım çok mutluyum
çatlak kız gördümü onu
güle güle tak canım banada almıştı nişanlıyken eşim kardeşimede nişanlısı almıştıhoş bişe dışı ilginç incisi benimki pembemsi gibi oluyo ya öyle
evet ama zamanla o kafes gibi olan şeyi kararıyo canımBenimde incim güzelde kolyesi küre gibi içinde duruyor hapsettim onu :))
evet ama zamanla o kafes gibi olan şeyi kararıyo canım
keşke onun yanında verseydi :101:Yanımdaki mi bakmıyoruzki birbirimize görmemiştir boynumda :)[
keşke onun yanında verseydi :101:
kızlaar ben 1lt su içtim bugün,kupa isterim
wc ye yol yaptım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?