2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar çok sevindirik oldum eşime dedim küçük bi koli lazım kalem zımba vs. için bende var getiricem dedi. Baktım hepsiburada kolisi ağzıda kapalı aç bak dedi. Açtım tonbalık gibi bi kutu yanındada bi kolye. Dedim kolye çok güzelmişte bu ne dedim. Oda balık dedi bana balık mı aldın deyip şaşırdım espiri yaptı bide. açtım baktım bi istiridye içindende bi inci çıktı onu kolyeye taktık çok şaşırdım ya. Bugünde yakam baya açıkmış keşke bi kolye taksaydım dedim şimdi kolyemi taktım çok mutluyum

orası kesin, bütün gün kikirderiz
ay 6 ya kadar sabret, meraklıı

kızlar eve geçtim bir şeyler atıştırıp temizliğe girişecem ordan da bugün salı pazarı var oraya geçip sebze meyve filan alacam. Bir de doğalgaz

Funda yazın hayatta gelmem çok sıcak olur orası ama ramazandan sonra bir hafta sonu kaçmayı düşünüyoruz.

ayy Elfişş ne güzel bir hediye bu böyee, zevkliymiş eniştemiz :))
güle güle tak canım, resmini çekersen biz de göreriz

orası kesin, bütün gün kikirderiz
ay 6 ya kadar sabret, meraklıı

ayy evet helede zuzu bizi gülmekten öldürürkız adamlar 4 gibi gelecekmişillaki birimiz gitmesi lazım yanisirken yazın bura resmen yanıyooo ben temuzda kaçıcam biraz ama iş olduğu için geri gelicem mecburyoksa yazın burda durmamm asla..

HEHEHE:))) GÜN YAPARIK KIS:))))

AY BU ENİŞTE BENİ ÖLDÜRECEK
MAŞALLAH MAŞALLAH..GÜLE GÜLE KULLAN

güle güle tak canım banada almıştı nişanlıyken eşim kardeşimede nişanlısı almıştıhoş bişe dışı ilginç incisi benimki pembemsi gibi oluyo ya öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…