2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi sen benim kardeşim olsaydın kesin döverdim seni
Okadar şey yapıyolar hep sen alttan alıyosun :))

yinede büyük konuşmayım.allah korusun benimde kardeşim var:18::18: Gerçi benimki çok cazgır

elficim sen ne düşünüyorsun otobüs beğenmeyene dolmuş var dolmuş beğenmeyene metro var metro beğenmeyene taksi var.
Sirken yorumunu çok beğendim Yanii demi canım allah allah :)))

aynı güne alırsa alsın..sakın ha sakınn tatile birlikte gitmeyin, hatta otelin adını bile sölemeyin sakıınnnnnn

Bir an önce araştırmalara başlıcam. Rezervasyonda yapıcam. Balıkesir taraflarını istiyor o. Bende o tarafları istiyordum ya gerekirse bu sene muğla taraflarına bakarız seneye balıkesire gideriz. O zaman belki bebişimizde olur

ay banyoda zor oluyo ama 5 kulak deliği, bendekiler 3 ona bile gıcık oluyorum

Evet zor olduğu için bi tanesine takmıyorum ne zamandır kapanmıştır sanırım. Bende en son 3 tane takıyordum diğeri kapansın diye ona takmıcam ki kapansın 3 tane kalsın.

Elfi sen benim kardeşim olsaydın kesin döverdim seni
Okadar şey yapıyolar hep sen alttan alıyosun :))

yinede büyük konuşmayım.allah korusun benimde kardeşim var:18::18: Gerçi benimki çok cazgır

Aram kötü olsunda istemiyorum bi yandan. Sürekli dip dibeyiz artık eskisi kadarda alttan almıyorum işte.

Kızlar allahın sopası yok diyorlar ya ne kadar doğru. Bu yanımdaki kız ile aram bozuldu ya hemen bi alt kattaki kıza yapıştı ama resmen yamağı olmuş. Burayı aradı kız kuzum su istedinmi dedi bende ben filiz dedim hmm su isticektide suzan dedi. Yok burda dedim. Gitmiş büfeyi aramamış kendisi almış. Cumarteside geldi bundan diş macunu istedi sonra tlf açtı diş macunu benim olsunmu dedi galiba buda tabi senin olsun dedi. Önemli değil dedi. Dünde aşağı indim yamak peşinde geziyor :) Ben heryerde benden küçük diye ona öncelik verirdim. Otobüse bile binsek sen otur derdim. Demekki insanoğluna böyle davranıcam yoksa kıymetini bilmiyorlar şimdi müstahak ona.

kızlar ben de size geçen yemekte olanları anlatayım yoksa çatlayacam. Kayınvalidem geçn perşembe görümcemler balayından döndükleri akşam yani görümcemle eşini ve eşinin ailesini yemeğe davet etti. bize ille siz de gelin dedi. Hatta çarşambadan benim ailemi de aramış Siz de gelin birlikte olalım diye. Neyse biz eşimle gündüzden gittik ki yapılacak şeylere ben de yardımcı olayım en azından sofrayı kurarım diye düşündüm. Birlikte yaptık işleri; oturduk hatta bana görümceme gelen çeyiz hediyelerini filan gösterdi. Akşam oldu misafirler geldi yemekler yenildi çay içildi. Ama bizimkisi kızını aldı yatak odasına girdi güya hediye gelen mutfak eşyalarını gösteriyor. neyse bir süre sonra çıktılar ; bu sefer yine gittiler ama görümcemin k validesini de çağırdılar, güya takılarını halledecekler. Rahat 1 saat kalmışlardır. Saat de geç olmaya başladı annem kalkmak istedi ama k validem çıkmadığı için o çıkmadan kalksam ayıp olur diye düşündü. Ki bana göre zaten hepsi odaya kapanmakla çok ayıp ettiler. neyse çıktılar k vaidem hemen gldi hani meyve hazırlamadınız mı diye. Mutfaga geçerken annemler müsade istediler. Çok ısrar etti illa oturun diye ama bizimkiler kalktılar cuma günü mesai var diye. Sonra ben oturma odasındayım bilgisayardan görümcemin resimlerini aktarıyorum filan. Gelmiş bana diyo ki ay ayıp mı oldu ben işte kızıma ne taktılar bilmek istemiştim vs... Dayanamadım ve dedim ki benim annem kendi kızının takı töreninde başında bulunamayı dert etmemiş insan buna mı darılacak... Seni en iyi o anlar dedim. Israrla işte kızım bunlar da borç bilmek istedim kim ne getirdi diye dedi. Benim anneminkiler de borçtu kimse bana bağış yapmadı o da bilmek istiyordu borcunu ama durdurlmadı başımda dedim. Annem o durumu bozuntuya vermediğine göre buna hiç darılmaz merak etmeyin dedim. Baya bozuldulr kızardılar filan. niye durmadı filan dedi suçsuz hiç bir şey bilmiyormuş gibi. içimden çıldırdım ama hiç belli etmemeye rahat davranmaya çalıştım üstüne basa basa çok uğraştı durmaya ama durdurlmadı işte dedim. Kim durdurmadı dedi. Hiç görümce durdurmadı filan demedim. Sadece çok çabaladı ama duramadı işte durdurulmadı dedim. (Oysaki düğünümde annem geldiğinde başıma görümcem 3 defa sen git diye annemi resmen kovdu) Kızının düğününde de elinden gelse k valideyi yaklaştırmayacaklardı. baya üzüldüm sonra niye dedim Allahım keşke demeseydim diye. Ama iyi ki demişim. Sanmasınlar ki biz aptalız; her şeyi biliyoruz ama kötülükle idare olunmaz...

valla canım iykide demişsin ya negüzel bak hatalarını anlasınlar böle cvp vermen çok hoşuma gitti ben sanırım böle konuşmuyorum diye kaybediyorum bende bundan sonra cvp verecem böle

Iyi olmuş canım söylediğin....odaya çekilmekle ayıp etmişler..madm öyle bi mesele konuşulcaktı..sizi ve annenleri çağırmasaydı yemeğe...yada kzı başka bi geldiğinde sorsaydı....
Ohh çok çok iyi cevaplar vermişsin

görümcem bir de benim düğünüm arası nişanlıdan ayrılmştı filan ya. Çok hiddetliydi hiç kimse onun üstüne gdemiyordu herkes onun ağzına bakıyordu. K validem de sırf kıznın egosu tatmin olsun hıncını alsın diye ses çıkarmadı. şimdi bütün bu düşüncelerimi eşime anlatıyorum sen bil yeter başka hiç bir şey istemem diyorum Ancak yeri geldiğinde saygı çerçevesinde lafları da tek tek söyleyecem. Bunu söyledim bütün gece peşimde dolandı. Dün de hemen gitmiş kahvaltı seti filan almış. En ufak bir gerginlikte biliyor adımımı keseceğimi. nişanlıyken 6-7 ay adım atmadım ailemsiz.. İyi olmak zorundayız...

Son düzenleme:
zuzu kızı da ertesi günü yolcu olacaktı cuma akşam uçağıyla urfaya gideceklerdi. Ama böyle yapması hiç hoş olmadı. Benim takılarımı poşetinden kızıyla çıkardık. Ben symadım tek tek o saydı hep bense onunkinde hiç bulunamadım. bulunsam ne bulunmasam ne umrumda değil ama yine de gücüne gidiyor insanın.

Kınadan dönüldü; k validemdeyiz düğüne katılamayacak olanlar hediyelerini ( altın anlamında) k valideme vermişler; gösteriyor işte kızım şu kadar altının var şu kadar da paran oldu diye.. görümcem nasıl çemkiriyor hemen ver onları ben onlarla balayına gidecem diye... anlayamadım neden o kadar çemkirdi; bağırdı çağırdı. Annesi diyo ki ya tatilde düşer altınlar dönün vereyim diyor ille isterim de isterim diye bağırıyor :/ Ben ne saf gelinmişim

Sirken cevaplarına hayret ettim ne güzel cümleler kurupta onları halt etmişsin keşke benimde öyle bi kabiliyetim olsa. Laflarınla dövmüşsün resmen.

ayy ne iyi etmişin sirken bende söylerdm valla haksızlığa hiç dayanamamhele ailemi hiçkimseye ezdirmemurfada ne yapacak kız görümcen:44:

elfi kabiliyet filan değil de işte... Onlarla kötü olarak baş edemem hep böyle iyi olup alttan alttan yeri geldiğinde hissettiklerimi söylemem lazım.

evet canım çok haklısın..senin için önemli değil ama dediğin gibi kırılırinsan
Bırak bağırsın çağırsın anasına, daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…