ay banyoda zor oluyo ama 5 kulak deliği, bendekiler 3 ona bile gıcık oluyorumDikkat ederler herhalde canım. Ay eskiden takısız çıkmazdım hele küpe hep olurdu kulağımda. Bide 5 delik var :) Şimdi küpe bile takmıyorum
Sirken yorumunu çok beğendimelficim sen ne düşünüyorsun otobüs beğenmeyene dolmuş var dolmuş beğenmeyene metro var metro beğenmeyene taksi var.
aynı güne alırsa alsın..sakın ha sakınn tatile birlikte gitmeyin, hatta otelin adını bile sölemeyin sakıınnnnnn
ay banyoda zor oluyo ama 5 kulak deliği, bendekiler 3 ona bile gıcık oluyorum
Elfi sen benim kardeşim olsaydın kesin döverdim seni
Okadar şey yapıyolar hep sen alttan alıyosun :))
yinede büyük konuşmayım.allah korusun benimde kardeşim var:18::18: Gerçi benimki çok cazgır
alıyosunAram kötü olsunda istemiyorum bi yandan. Sürekli dip dibeyiz artık eskisi kadarda alttan almıyorum işte.
kızlar ben de size geçen yemekte olanları anlatayım yoksa çatlayacam. Kayınvalidem geçn perşembe görümcemler balayından döndükleri akşam yani görümcemle eşini ve eşinin ailesini yemeğe davet etti. bize ille siz de gelin dedi. Hatta çarşambadan benim ailemi de aramış Siz de gelin birlikte olalım diye. Neyse biz eşimle gündüzden gittik ki yapılacak şeylere ben de yardımcı olayım en azından sofrayı kurarım diye düşündüm. Birlikte yaptık işleri; oturduk hatta bana görümceme gelen çeyiz hediyelerini filan gösterdi. Akşam oldu misafirler geldi yemekler yenildi çay içildi. Ama bizimkisi kızını aldı yatak odasına girdi güya hediye gelen mutfak eşyalarını gösteriyor. neyse bir süre sonra çıktılar ; bu sefer yine gittiler ama görümcemin k validesini de çağırdılar, güya takılarını halledecekler. Rahat 1 saat kalmışlardır. Saat de geç olmaya başladı annem kalkmak istedi ama k validem çıkmadığı için o çıkmadan kalksam ayıp olur diye düşündü. Ki bana göre zaten hepsi odaya kapanmakla çok ayıp ettiler. neyse çıktılar k vaidem hemen gldi hani meyve hazırlamadınız mı diye. Mutfaga geçerken annemler müsade istediler. Çok ısrar etti illa oturun diye ama bizimkiler kalktılar cuma günü mesai var diye. Sonra ben oturma odasındayım bilgisayardan görümcemin resimlerini aktarıyorum filan. Gelmiş bana diyo ki ay ayıp mı oldu ben işte kızıma ne taktılar bilmek istemiştim vs... Dayanamadım ve dedim ki benim annem kendi kızının takı töreninde başında bulunamayı dert etmemiş insan buna mı darılacak... Seni en iyi o anlar dedim. Israrla işte kızım bunlar da borç bilmek istedim kim ne getirdi diye dedi. Benim anneminkiler de borçtu kimse bana bağış yapmadı o da bilmek istiyordu borcunu ama durdurlmadı başımda dedim. Annem o durumu bozuntuya vermediğine göre buna hiç darılmaz merak etmeyin dedim. Baya bozuldulr kızardılar filan. niye durmadı filan dedi suçsuz hiç bir şey bilmiyormuş gibi. içimden çıldırdım ama hiç belli etmemeye rahat davranmaya çalıştım üstüne basa basa çok uğraştı durmaya ama durdurlmadı işte dedim. Kim durdurmadı dedi. Hiç görümce durdurmadı filan demedim. Sadece çok çabaladı ama duramadı işte durdurulmadı dedim. (Oysaki düğünümde annem geldiğinde başıma görümcem 3 defa sen git diye annemi resmen kovdu) Kızının düğününde de elinden gelse k valideyi yaklaştırmayacaklardı. baya üzüldüm sonra niye dedim Allahım keşke demeseydim diye. Ama iyi ki demişim. Sanmasınlar ki biz aptalız; her şeyi biliyoruz ama kötülükle idare olunmaz...
selam super.. nasılsın canım? alıştın mı yeni işine?
sagol cnm sen nasılsın..
alıştım tatlım iyi gidiyor
zuzu kızı da ertesi günü yolcu olacaktı cuma akşam uçağıyla urfaya gideceklerdi. Ama böyle yapması hiç hoş olmadı. Benim takılarımı poşetinden kızıyla çıkardık. Ben symadım tek tek o saydı hep bense onunkinde hiç bulunamadım. Bulunsam ne bulunmasam ne umrumda değil ama yine de gücüne gidiyor insanın.
Kınadan dönüldü; k validemdeyiz düğüne katılamayacak olanlar hediyelerini ( altın anlamında) k valideme vermişler; gösteriyor işte kızım şu kadar altının var şu kadar da paran oldu diye.. Görümcem nasıl çemkiriyor hemen ver onları ben onlarla balayına gidecem diye... Anlayamadım neden o kadar çemkirdi; bağırdı çağırdı. Annesi diyo ki ya tatilde düşer altınlar dönün vereyim diyor ille isterim de isterim diye bağırıyor :/ ben ne saf gelinmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?