2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yürü tabi. Eşin geç gelirse bile sen ye onunlada biraz atıştırırsın
onu beklemiycem yicem diyorum ama, dün gece yine bekledim onunla yedim
bu gidişle olucam 70 kilo gerçi ekmeği azalttım, çayıma da tek şeker atıyorum artık

off off bide benim belli bi saatim olsa ya(
bolcum şu durumda seni bukadar çalıştırıyo ya müdürün yatacak yeri yok

valla cnm aslında biliyomusun şu adam biraz ii olsa onu bile takmıcam ama bukadar kötülüğün arasında bide onu beklemek deli ediyo beni.zaten bence yakında çıkaracak beni biliyorum bakalım nezaman..

En azından doğum paranı alabilmen için biraz daha çalışabilsen ne iyi olurdu

9 kardeşler ozamanay iyiki uzaksın hiç boş durmamış kayınvaldenler

canım benim kayınvalidemin biz evlenmeden yaklaşık 1 sene önce rahmini aldılar, hastanede bağırıyormuş, içimi boşalltınız geri verin onları ben daha çocuk doğurcam falan diye. kadın mahvolmuş o kadar doğumdan sonra.

:))) evlenirse olucak funda :))

ışığı gören çıkmış

aynen öyle olmuş zuzum valla. eşimin en büyük abisi de çok verimli maşallah, onun da şuan 2. eşinden 2, ilk eşinden 6 toplam 8 çocuğu var

bizimkisi de 5 erkek, 4 adet eltim olacak
1 tane var şimdilik ben de görümce istemem
elti hadi neyse kendi evi, kendi ailesi var
ama görümceler haset, kıskanç olur annesini, abisini kıskanır

benim görümcelerim hiç öyle değiller ya çok şükür. hele bekar görümcemle çok iyi anlaşırım zaten. en büyük görümcem evin annesi gibi olduğundan herkese karşı sevecen, ılımlı. ortanca da iyi. onlarla sorunum olacağını sanmıyorum çok şükür.

eve geldim, yemek yok, bir sürü ütü var yapılacak, yemeklik birşey de yok. şekerim düşmüştü ancak toparlanabildim. şimdi ne yemek yapsam bilemiyorum yaa...

:104::104::104::104::104:

akşama ne yemek var :))

super sen ne yapcan yemeğe :) dışarı devam mı

ahh ahh bu halde okadar ahımı alıyoki ne diyim yaptıklarının karşılığını bulsun inşallah ne diyim..

En azından doğum paranı alabilmen için biraz daha çalışabilsen ne iyi olurdu

bakalım ne kadar bırakacak çalışmama çıkarırsa yine tazminat alabilirim ama tabiki istemem çıkmayı bisürü borç var çocuk için masraf off düşününce bile strese giriyorum.

Akşama benimde yemeğim yok sinemaya gidicez 20:30 seansına. Onun için gittiğimiz avmde yeriz. Yarında anneanneme davetliyiz :)

offf bakıyorum sağa sola gördüklerimden yapacak birşey aklıma gelmiyor ki. sebze hiç kalmamış evde. güya bugün eşimden arabayı alıp alışverişe gidecektim iş çıkışı. offf niye vazgeçtim ki:85:

makarna yap cnm hiçbişe yoksa kahvaltı hazırla yada menemen yap:))

ben kanat alıcam, soslayıp fırının ızgara bölümünde pişiricem, çoban salata da yaparım yanına yeter

bugün telefonumu evde unutmuşum, şirketten görüştün 2-3 defa eşimle ama mesajlaşmayınca bi boşluk hissediyorum bugün :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…