offf bakıyorum sağa sola gördüklerimden yapacak birşey aklıma gelmiyor ki. sebze hiç kalmamış evde. güya bugün eşimden arabayı alıp alışverişe gidecektim iş çıkışı. offf niye vazgeçtim ki:85:
makarna yap cnm hiçbişe yoksa kahvaltı hazırla yada menemen yap:))
bugün telefonumu evde unutmuşum, şirketten görüştün 2-3 defa eşimle ama mesajlaşmayınca bi boşluk hissediyorum bugün:92:
canım makarna varmı...sarımsaklı yoğrtlu makarna yap ..
yada kızartma patatea falan:26:
domates varsa melemen yaparsın kahvaltılık türü olsun bugünde
ayşam 30 gün dolunca bakılabilirsin
teşekkür ederim zuzuuuuuş allah kavuştursun eşini bi iki saate gelir artık
bayılırım yoğurtlu sarımsaklı makarnayacanım makarna varmı...sarımsaklı yoğrtlu makarna yap ..
yada kızartma patatea falan:26:
domates varsa melemen yaparsın kahvaltılık türü olsun bugünde
aynen canım, biz de çok mesajlaşıyoruzsiz de bizim gibisiniz o zaman canım. bugün eşimin telefon faturası gelmişti, bizim kullandığımız operatör de bizim müşterimiz. ordan biri vardı bana dedi bakayım faturanıza. aldı dedi bu ne en çok mesaja para ödemişiniz (onların mesajlaşanlar için bir kampanyası var da, ona geçeyim diye uyarıyor beni) 30 tl. sadece eşimle aramızdaki mesajların ücreti. diğer aramalar, vergiler falan toplam 50 tldedim merak etmeyin bu ay öyle yaptık zaten. en fazla 10 tl. ödicez mesajlar için biz de bi süre mesaj atmazsak birbirimize, boşluk hissediyoruz, akşam daha bi özlemiş oluyoruz sanki birbirimizi.
aynı şirkettesiniz bir de mesajlaşın yanigünaydın kızlar dün akşam eşim ben gidiyim demişti ya ikimizde gittik
nektar biz evlendikten sonra tamamen bıraktık mesajlaşmayı yazamıyoruz artık sıkılıyoruz direk açıp konuşuyoruztelefonun başındasın ordan arasana canım eşini
elfiihangi filme gittiniz oh kayınvalden yok sefanız olsun
akşama yemek kaygım yok kayınvaldeme misafir geliyomuş bizide davet ettiyemek resmen kaygı oluyo buaralar ben çok yoruluyorum kızlar yetişemiyorum iş hiç bitmiyo
aynı şirkettesiniz bir de mesajlaşın yani
arıyoruz da canım, günde 3-4 kez..mesajın yeri başka :)))
ay canım yaa, hastalandın yaniGünaydın Kızlar
Fundacım karayip korsanlarına gittik. Seviyoruz o tarz filmleri :) Valla keyif yapıyoruz bugünde anneanneme yemeğe davetliyiz eşim diyo ne tempolu bir hafta evde ayaklarımı uzatmak istiyorum artık.. Dedim perşembe uzatırsın. Acaba ne yapacak anneannem bize. İnş. güzel bişeydir. Bide bu sabah hastalandım karnım ağrıyor
bazen tek kelime "özledim" yazarsın meselaBizde mesajlaşmayı seviyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?