2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım makarna varmı...sarımsaklı yoğrtlu makarna yap ..

yada kızartma patatea falan:26:

domates varsa melemen yaparsın kahvaltılık türü olsun bugünde

makarna yap cnm hiçbişe yoksa kahvaltı hazırla yada menemen yap:))

bu akşamı atlatmak problem değil tatlım ama yarın işe ne yemek götürcez o düşündürüyo beni. tek sıkıntım o

bugün telefonumu evde unutmuşum, şirketten görüştün 2-3 defa eşimle ama mesajlaşmayınca bi boşluk hissediyorum bugün :92:

siz de bizim gibisiniz o zaman canım. bugün eşimin telefon faturası gelmişti, bizim kullandığımız operatör de bizim müşterimiz. ordan biri vardı bana dedi bakayım faturanıza. aldı dedi bu ne en çok mesaja para ödemişiniz (onların mesajlaşanlar için bir kampanyası var da, ona geçeyim diye uyarıyor beni) 30 tl. sadece eşimle aramızdaki mesajların ücreti. diğer aramalar, vergiler falan toplam 50 tl dedim merak etmeyin bu ay öyle yaptık zaten. en fazla 10 tl. ödicez mesajlar için biz de bi süre mesaj atmazsak birbirimize, boşluk hissediyoruz, akşam daha bi özlemiş oluyoruz sanki birbirimizi.

zuzum olmazsa melemen yapayım bol bol, yarın da işe onu götürelim ya. başka birşey olmayacak bu evdeki malzemelerden. hafta sonu ben hastaydım eşim gitti ya pazara meyve doldurmuş gelmiş. sanki bekar evine alışveriş yapıyor

zuzuşşşşşşşş benim bugün tatil günümdü canım o yüzden yoktuuum
Eşimle balığa gittik yine bu sefer tatlı suya gittik ama kefal tutmaya. 4 tane tuttuk biraz ufaklar yemeğe yetmez 3-5 daha tutsaydık akşam yemeğimiz çıkardı Ben de azcık güneşlendim. Tabi amele tarzında kollarımı ve yarım bacak çıkardım güneşe az biraz güneş görsünler dedim haftaya falan denize başlarız bu gidişle havalar böyle devam ederse.
İşyerine sigorta başlatmaları için de sabıka kaydı falan istemişlerdi onu hallettim bugün. Bi ikametgah kaldı. Zuzum bişi sorcam bi de hazır aklıma gelmişken: sağlık hizmetlerinden faydalanabilir miyim ben part time sigorta yaparlarsa :26:
kimsecikler kalmamış tabi topicte bu saatte kim olcak ( Bütün geçmişi okudum ama unuttum cevap için herkesi alıntılayamadığım için beğendim sizleri canlarım

bayılırım yoğurtlu sarımsaklı makarnaya

aynen canım, biz de çok mesajlaşıyoruz
ay bugün de telefonumu unutmuştum yaa, geri dönüp aldım 1 dk sonra servis geldi
kıl payı yani bugün de akşam olmiycaktı yoksa :18:

günaydın herkese

günaydın kızlar dün akşam eşim ben gidiyim demişti ya ikimizde gittik
nektar biz evlendikten sonra tamamen bıraktık mesajlaşmayı yazamıyoruz artık sıkılıyoruz direk açıp konuşuyoruztelefonun başındasın ordan arasana canım eşini
elfiihangi filme gittiniz oh kayınvalden yok sefanız olsun
akşama yemek kaygım yok kayınvaldeme misafir geliyomuş bizide davet ettiyemek resmen kaygı oluyo buaralar ben çok yoruluyorum kızlar yetişemiyorum iş hiç bitmiyo

aynı şirkettesiniz bir de mesajlaşın yani
arıyoruz da canım, günde 3-4 kez.. mesajın yeri başka :)))

Günaydın Kızlar

Fundacım karayip korsanlarına gittik. Seviyoruz o tarz filmleri :) Valla keyif yapıyoruz bugünde anneanneme yemeğe davetliyiz eşim diyo ne tempolu bir hafta evde ayaklarımı uzatmak istiyorum artık.. Dedim perşembe uzatırsın. Acaba ne yapacak anneannem bize. İnş. güzel bişeydir. Bide bu sabah hastalandım karnım ağrıyor

ay canım yaa, hastalandın yani tam da bu hafta
Karayip korsanlarına biz de gitmek istiyoruz, güzelmiydi canım? 10 üzerinden kaç puan veririsin misal
Bizde mesajlaşmayı seviyoruz :))
bazen tek kelime "özledim" yazarsın mesela
güzeldir güzel, ben de çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…