ay canım yaa, hastalandın yanitam da bu hafta
Karayip korsanlarına biz de gitmek istiyoruz, güzelmiydi canım? 10 üzerinden kaç puan veririsin misal
bazen tek kelime "özledim" yazarsın mesela
güzeldir güzel, ben de çok seviyorum
bakalım biz nezaman gidicez.. ben alıp biletleri süpriz yapim bari, yoksa havada kalıyo hepCanım film güzeldi 10 üzerinden 8 verebilirim. Gözlükler gözümü biraz yordu 3D liydi. Yine devamı olur havada kaldı film.
bakalım biz nezaman gidicez.. ben alıp biletleri süpriz yapim bari, yoksa havada kalıyo hep
kızlar bilmiyorum size anlatmış mıydım. sinema diyince aklıma geldi; bana sinema koltuğunda iğne battı; şubat ayında bir filme gitmiştik biz. Her zaman kontrol ederdim ama olacak ya işte o gün kontrol etmeden oturdum. Dikiş bacağıma saplandı :/ Tabi soluğu acilde aldık . Aman dikkat edin oturduuğunuz yerlere. Başıma gelene kadar bu olayı şehir efsanesi sanırdım.
kızlar bilmiyorum size anlatmış mıydım. sinema diyince aklıma geldi; bana sinema koltuğunda iğne battı; şubat ayında bir filme gitmiştik biz. Her zaman kontrol ederdim ama olacak ya işte o gün kontrol etmeden oturdum. Dikiş bacağıma saplandı :/ Tabi soluğu acilde aldık . Aman dikkat edin oturduuğunuz yerlere. Başıma gelene kadar bu olayı şehir efsanesi sanırdım.
ayyy canım ya ilk kez duyuyorum geçmiş olsun ne kötü bi durum hiç kontrol etmek aklıma gelmezdi:26:
Ay ne kötü insanlar var onu hangi mantıkla koymuşlar oraya
:26: ay Allahımkızlar bilmiyorum size anlatmış mıydım. sinema diyince aklıma geldi; bana sinema koltuğunda iğne battı; şubat ayında bir filme gitmiştik biz. Her zaman kontrol ederdim ama olacak ya işte o gün kontrol etmeden oturdum. Dikiş bacağıma saplandı :/ Tabi soluğu acilde aldık . Aman dikkat edin oturduuğunuz yerlere. Başıma gelene kadar bu olayı şehir efsanesi sanırdım.
transformers'a kardeşimle gitmeyi planlıyorum canımBence 1 temmuzda vizyona girecek olan transformers a gidin fragmanı çok güzeldi onuda izlemek istiyoruz. Gerçi 1 aydan fazla var. Tam 3D lik filmdi. Karayip korsanlarının 3D li olması saçmaydı
3 d ama o, evde zevkli olmaz çokThor u evde izlersin canım Eşimde bahsediyordu ondan bizde evde izleriz
canım Garfieldin 3 d sini geçen yaz izledik biz kardeşimle, vardı yani.. animasyonunormal filmleri 3D izlemenin hiç mantığı yok bence de. ben de son durak filmini izlemiştim 3D. biz artık sadece animasyon izliyoruz, yoksa o gözlükler boş yere gözümüzü hatta başımızı ağrıtıyor. en son Rio'ya gitmiştik. ben garfield istiyorum. bilmiyorum var mı öyle bir proje ama bekliorum
sirken geçmiş olsun canım ya ne kötü olmuş. ben de kontrol etmem hiç, bundan sonra aklımda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?