2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

doğalgaz kaçağı mı ne var sanırım evde dün şofben için usta gelince evin işi kaldı

Erken geçecem eve temizliğe devam ://

canım Garfieldin 3 d sini geçen yaz izledik biz kardeşimle, vardı yani.. animasyonu
devamı gelir mi bilmiyorum..

geçen yaz nikah falan koşturmacasından hiç birşey yapamadık canım biz. o yüzden kaçırmışım demek ki. shrek vardı ona da eniştem istemedi diye girememiştik. inşallah gelir yenisi...

sonrada geç çıkıyorsun. Nasıl dinlenebildinmi akşam

gece 2 ye geliyordu eşim geldiğinde...onu bekledim..biz yatasıya 2yi geçmiştir..
o saatte bile cırcır konuştu rahat bırakmadı gece gece:99:çok özlemiş :78:

ay kızlar rüyamda benim kzım varmış..böle emeklemekle yürümek arasında bi çağda :)) çok güleç oyunlar oynuyoz falan..ben bişy giydirmişim ona masuzdan ağlıyo çıkarayım diye çıkarıncada kıkır kıkr gülüyo ayy çok güzel bi bebekti yaa

sonra bi arkimi de hamile kördüm karnı burnunda

fatma naptı acaba ...

hadi bakalım zuzu inşallah ilerde öle bi kızın olur ozman:)
fatma gitmiştir osmaniyeye ayy ne heyecanlı şu son zamanlar yaa ne güzel benimde biran önce gelse keşke..
zuzu naptın barıştınmı sevgilinle?

bir kimsenin rüyasında bir kız çocuğu görmesi; o kimsenin bolluğa ereceğine, şerefinin artacağına ve zorluktan sonra kolaylık göreceğine yorumlanır.:81:

rüyada hamile bir kimse ile karsilasmak, is yerinizde veya aile içinde sizi bazi süprizlerin bekledigine isarettir.

şükür birisi konuştu:) evet canım barıştım sevgilimle iyiyiz çok şükür 2 gün önce teyzemi kaybettik annem memlekete gitti aklım hep annemde ....sevgilimde saolsun beni yalnız bırakmadı sürekli aradı annesi aradı ablası aradı

başınız sağolsun canımmm

..

bolcum inşallah valla sağlıklı bi kızım olsun isterim
sende görürsün merak etme canım senide o heyecanlar sarıcak inşallah :))

başınız sağ olsun canım (

zuzu çok hoş bi rüya görmüşün inşallah senin gibi bıcır bıcır sevimli bi kızın olur
zuzu44 başın sağ olsun canım nasıl gidiyo ilişkin uzlaşabildinizmi:13:
kızlar ya bişey soracama shaggy halıları yıkamaya vericemde iplikleri falan çıkarmı veren oldumu aranızda

saolun kızlar hepinize.....evet uzlaşabildim sevgilimle bir kaç gündrü saolsun beni idare ediyo üzgün olduğum için.....ama nişan tarihi konusunda gerginlik oluyo oda olucak gerginlik

başınız sağolsun canımmm

..

bolcum inşallah valla sağlıklı bi kızım olsun isterim
sende görürsün merak etme canım senide o heyecanlar sarıcak inşallah :))

inşallah olur canım:))
bakalım çabuk gelsin ozmanlar insan sabırsızlanıyo gerçektende..

yaa cnm başınız sağolsun üzüldüm bak..neyse yanında olması güzel bişe tabiki böle zamanlarda insan ona destek olacak birilerini arıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…