- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Senin bu müdürün bekarmıydı..uyuz şey halden anlamaz
Sanki dap dar kıyafetlermi giyceksin tunikler var örtüyo göbeği..hayret bişey ya hamile kadın çalışamazmı..salak şey...en resmi yerlerde bile eminim böle saçma şeyler yoktur
Bolcum bişey sorucam ama ne olur yanlış anlama duygusal anlamda bu adamda sana karşı bişeymi var. Neden seninle bu kadar uğraşıyor. Sanki resmen karnının büyüdüğünü görmek istemiyorum dayanamam gibi falan düşünüyor. Bizim işyerinde vardı öyle valla. Kız evlendi diğer iş arkadaşımız düşman oldu ona gittim dedim ki ya bu seni seviyor galiba hep seninle uğraşıyor saşmalama ben evliyim falan dedi. Sonra söylemiş kıza o da patrona ya ben ya o gidecek dedi. Kız kaldı o gitti
canım ya kıyamam daha 4 aylıkmış çok değilki okadar belli olmaz karnın ama o şimdiden kaygılara girmiş baksanaya hep dış görünüşe göre işe alıyolar
ay Allahım yaa, benim yerine işe başladığım kız doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştı :26:ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.
ay Allahım yaa, benim yerine işe başladığım kız doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştı :26:
neyi sevmiyomuş? hamile insanları mı? dengesiz mi bu adam yaa
sen bebiş kaç aylık olana kadar çalışmayı düşünüyodun canım?
yani tam bebiş gelicek, en çok sıkışacağınız, paraya ihtiyacınız olacağı zamanda ÜCRETSİZ izne ayrılacakmışsın. yok artık :26:
4 ay var daha, işkence yapıyo resmen sanaevt üstüne bastıra bastırada sölüyo ücretsiz izin al 6 ay git diye.sen nezaman ayrılacaksın dedi bana bende dedim bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışırım yoo olurmu öle diyo.
ben zaten ihtiyacım olmasa dayanırmıyım hiç düşünmüyo bi sürü masraf var ev kredisi var nasıl yetşecez hepsine off off insan ihtiyacı olmayınca bilmiyo işte ayda 10-15 milyar giriyo evlerine bilirlermi ihtiyaç ne..
cnmmm güme gider bence içme onlarıııı. Ben de başladım walla bugün rejime. Azcık tutcam boğazımı göbiş aldı yürüdü noluyor ya yaz gelcek olmaz böylekızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:
üfff iyice saçmalamış artık. Boşver sen onu canım konuşsun o kendi kendineya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.
yok be sabah tost ydim öğlende karnı yarık ama karnı yarık biraz yaktı benibide bura çok sıcak ya ondan olabilir çatlak bunlar ya ne saygısızlık normaldede var ya bu kadar şımarık kızlar
4 ay var daha, işkence yapıyo resmen sana
bebeğine de yazık, senle birlikte o da yaşıyor bu stresi
Allah sabır versin canım yaa :26: şu adamın içine de biraz iyilik
saol cnm hemde nasıl bi stres..çok zor o ve iylik iki ayrı kutup.
canım benim sen zaten bu gerginlikleri yaşayacaksın diye bebeği bile ilk başlarda kabullenemedin dimi hatırlıyorumda sürpriz olmuştu demi bebek allah yardımcınız olsun bebek rızkıyla gelirmiş hiç kaygı etme inşallah uğurlu gelir minik bebeğinizevt üstüne bastıra bastırada sölüyo ücretsiz izin al 6 ay git diye.sen nezaman ayrılacaksın dedi bana bende dedim bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışırım yoo olurmu öle diyo.
ben zaten ihtiyacım olmasa dayanırmıyım hiç düşünmüyo bi sürü masraf var ev kredisi var nasıl yetşecez hepsine off off insan ihtiyacı olmayınca bilmiyo işte ayda 10-15 milyar giriyo evlerine bilirlermi ihtiyaç ne..
ay rejim yapıcam diyo yaa incecik zatencnmmm güme gider bence içme onlarıııı. Ben de başladım walla bugün rejime. Azcık tutcam boğazımı göbiş aldı yürüdü noluyor ya yaz gelcek olmaz böylesabah bi dilim ekmekle gül reçeli yapmıştım onu yedim. Adaçayı ve 3 kupa kadar da su içtim işyeyinde. Şimdi az bişey cornflakes yedim. Birazdan da akşam için taze fasulyemi ayıklaıp pişireyim. Pilav var cacık yapıcam bi de
sakın pes edip, bir gün sinirlenip çıkmasaol cnm hemde nasıl bi stres..çok zor o ve iylik iki ayrı kutup.
Sinem, Ayşa hoşgeldiniz fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?