2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bolcum bişey sorucam ama ne olur yanlış anlama duygusal anlamda bu adamda sana karşı bişeymi var. Neden seninle bu kadar uğraşıyor. Sanki resmen karnının büyüdüğünü görmek istemiyorum dayanamam gibi falan düşünüyor. Bizim işyerinde vardı öyle valla. Kız evlendi diğer iş arkadaşımız düşman oldu ona gittim dedim ki ya bu seni seviyor galiba hep seninle uğraşıyor saşmalama ben evliyim falan dedi. Sonra söylemiş kıza o da patrona ya ben ya o gidecek dedi. Kız kaldı o gitti

canım haftaya 4 ay olacak karnım çıktı tabi biraz erken çıktı ama düzgün şeyler giyiyorum evli 3 çocuğu var..
benim bildiğim hamile olundumu izne ayırılır insan diyo yerime alacakya birini ondan konuşuyo sanki ben izin alınca bana para verecek ücretsiz izne ayrıl deyip duruyo beni buldu böle bi pislik ihtiyacım olmasa pis yüzünü görmek istemem zaten..

cnm adam etrafında hep bakımlı güzel giyiyen incecik zarif insanlar görmek istiyo hastalık bu zaafı var benide ilk görüşte bu yüzden beğendi zaten biliyorum tabi şimdi böle koca göbekle görmek istemiyo beni allahından bulsun allahım ne diyim.

canım ya kıyamam daha 4 aylıkmış çok değilki okadar belli olmaz karnın ama o şimdiden kaygılara girmiş baksanaya hep dış görünüşe göre işe alıyolar

canım ya kıyamam daha 4 aylıkmış çok değilki okadar belli olmaz karnın ama o şimdiden kaygılara girmiş baksanaya hep dış görünüşe göre işe alıyolar

tabi cnm çok etkisi var adamın aklında pislik varsa öle oluyo ama aklı başında bi insan olsa böle şeyler düşünürmü hiç ne diyim bilmiyorum..

ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.
ay Allahım yaa, benim yerine işe başladığım kız doğuma 3 hafta kalana kadar çalıştı :26:
neyi sevmiyomuş? hamile insanları mı? dengesiz mi bu adam yaa
sen bebiş kaç aylık olana kadar çalışmayı düşünüyodun canım?
yani tam bebiş gelicek, en çok sıkışacağınız, paraya ihtiyacınız olacağı zamanda ÜCRETSİZ izne ayrılacakmışsın. yok artık :26:

Son düzenleme:

evt üstüne bastıra bastırada sölüyo ücretsiz izin al 6 ay git diye.sen nezaman ayrılacaksın dedi bana bende dedim bi sorun çıkmazsa son 3 haftaya kadar çalışırım yoo olurmu öle diyo.
ben zaten ihtiyacım olmasa dayanırmıyım hiç düşünmüyo bi sürü masraf var ev kredisi var nasıl yetşecez hepsine off off insan ihtiyacı olmayınca bilmiyo işte ayda 10-15 milyar giriyo evlerine bilirlermi ihtiyaç ne..

4 ay var daha, işkence yapıyo resmen sana
bebeğine de yazık, senle birlikte o da yaşıyor bu stresi
Allah sabır versin canım yaa :26: şu adamın içine de biraz iyilik

zuzu44 başınız sağolsun ( sevgilinle aran düzelmiş sevindim
kızlar bu sıcak çikolata, çiklatalı kapuçino felan kilo yapıyomudur
ekmeği az yiyorum onlardan içiyorum rejimim güme gitmiyo mu sizce? :44:
cnmmm güme gider bence içme onlarıııı. Ben de başladım walla bugün rejime. Azcık tutcam boğazımı göbiş aldı yürüdü noluyor ya yaz gelcek olmaz böyle sabah bi dilim ekmekle gül reçeli yapmıştım onu yedim. Adaçayı ve 3 kupa kadar da su içtim işyeyinde. Şimdi az bişey cornflakes yedim. Birazdan da akşam için taze fasulyemi ayıklaıp pişireyim. Pilav var cacık yapıcam bi de
ya kızlar bu adam daha şimdiden ne zaman doğum iznine ayrılacaksın diyo ücretsiz izin al öyle hamile hamile nasıl gezeceksin kocaman karınla ben sevmem öle şeyleri diyo off delirtecek bu adam beni yaa.
üfff iyice saçmalamış artık. Boşver sen onu canım konuşsun o kendi kendine
yok be sabah tost ydim öğlende karnı yarık ama karnı yarık biraz yaktı benibide bura çok sıcak ya ondan olabilirçatlak bunlar ya ne saygısızlık normaldede var ya bu kadar şımarık kızlar

ohhh afiyet bal şeker olsun burada da hava şaşırdı iyice, sabah yaz sıcağı vardı az önce yağmur attı geçti ıslandım bi de aksi gibi. Şimdi yine açıldı hava :26:

4 ay var daha, işkence yapıyo resmen sana
bebeğine de yazık, senle birlikte o da yaşıyor bu stresi
Allah sabır versin canım yaa :26: şu adamın içine de biraz iyilik

saol cnm hemde nasıl bi stres..çok zor o ve iylik iki ayrı kutup.

Yıldırma politikası

Işten çıkartcaksa da o kovsun,sakın kendi rızanla çıkma

Peki sen doğum izninde, o başlka birini alıcak yaa..sen gelince nolcak:26:

canım benim sen zaten bu gerginlikleri yaşayacaksın diye bebeği bile ilk başlarda kabullenemedin dimi hatırlıyorumda sürpriz olmuştu demi bebek allah yardımcınız olsun bebek rızkıyla gelirmiş hiç kaygı etme inşallah uğurlu gelir minik bebeğinizev kredisi ne kadar ödüyodunuz bolum

şu fırça çeken müşterilrimizi tek tek dövmek istiyorum.. Bi garip bizi bulmuşlar yaa...vay anasını eleman değilmi söle ağzına geleni

ay rejim yapıcam diyo yaa incecik zaten ben yatıp öleyim o zaman

saol cnm hemde nasıl bi stres..çok zor o ve iylik iki ayrı kutup.
sakın pes edip, bir gün sinirlenip çıkma
versin tazminatını göndersin o zaman,evde kaldığın süre içinde idare edilir o parayla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…