2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm bizim düğünümüz 11 eylüldü geçen yıl 12 sinde alanyadaydık baya sıcaktı arkadaşım ekimde gitti yine havuza denize girdiler ama ekimde soğuyo.

anladım canım...bakalım işte nezaman izne ayrılcağımız belli değil ....
Bi net konuşmak lazım patronla.

ablanın balayında işiniz ne

Bak bu yorumlar iyi oldu eşimi caydırdım denizi çok kötüymüş dedim :) Bu seferde elife(görümcem) söylemek lazım dedi. Ben zevkle söylerim :))

Peki hesapladınmı canım toplamda ne kadar ödeyeceksiniz

4 Gece 850 civarı + bide ulaşım var

Ephesus Princess Hotel Fotoraf Galerisi ve Resimleri - Tatil Budur.com

BAK BURDA İND.FİYAT 88,90 DİYOR
BENCE Bİ ARA KONUŞ NE FİYAT VERİCEKLER EN GARANTİSİ..
DENİZE SIFIR HEM

+12 TAKSİT DE VAR :))
Baktım yer yok :)

Valla bilmiyorum ama biz göstermedik evl.cüzdanı..zaten yanımıza bile almamıştıkki:101:
Nolcak eşi desin..balayı yapmadık bu bizim ilk tatilimiz balkayımız desin :)))

Balsyı çifti olarak gittik geçen sene. Bide çakarlarsa usulsüzlükten ceza keserler hahaha :))) Muhasebeden kafayı yedim :)

Burdada yer yok :)
Elfi alınmıyosun dimmi söylediklerimize?
samimiyetimize güvenerek yorum yapıyoruz ve senin iyiliğini istiyoruz hepimiz :)))

canım eşim bende acil cvp beklerken hemen size gelip danıştım sizin fikirlerinize önem veriyorum olurmu öyle şey..

Sonuç şimdilik bodrumdaki otel :)

Burası bize pahalı geldi 4 gece 1.099 tl.

Olabilir incelemeye alırlarsa yanarsın

Bodrumdaki otelin yorumlarına baktınızmı...
Turu arayıp bide onlardan duyun fiyatı..

Olabilir incelemeye alırlarsa yanarsın

Bodrumdaki otelin yorumlarına baktınızmı...
Turu arayıp bide onlardan duyun fiyatı..

Eşim şimdi ets ye gidecek Onun ağzı iyi laf yapıyor dedim herşeyine kadar sor. Bu fiyata başka bi yerde önerebilirse o da olur. Yada gittiğimiz yeri tavsiye etmezse alma falan dedim . O halleder bakar başının çaresine

Bendis Beach Hotel Yorumları - Bodrum | Otel Puan burdada yorumlar var ne çok kötü ne çok iyi

biz bu sene erken rezervasyon falan yaptıramayız hayatta. benim senem zaten temmuz başında doluyor. şimdiden izin için konuşturmaz bizim ki. hele hele birinizi çıkartcam muhabbeti yaptıktan sonra hiç konuşulmaz. bekliyorum bakalım birileri konuşsun die

Yarenay busene büyük ihtimal bizde gitmeyiz gibime geliyor..seneye gidersek zaten martta falan ayırtırız ozaman daha çok indirim oluyor :))
biz 500 e gitmiştik 4gece 5gündüz ult.herşey dahil 5yıldızlı
Gene martta rezr. Yaparız

ooo siz süper fiyata gitmişsiniz canım. nereye gitmiştiniz? memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…