cnm bizim düğünümüz 11 eylüldü geçen yıl 12 sinde alanyadaydık baya sıcaktı arkadaşım ekimde gitti yine havuza denize girdiler ama ekimde soğuyo.
ablanın balayında işiniz ne1 yıl dolmadan izin yok yaa..tatil sişteleride açılmıyo herall
şimdi eşimle konuştum ..bayram 30 ağustos ya kızlar ,patronla konuşcam ya bayram tatilini vericek 1 haftaya ozaman ankaraya gidicez...onu vermezse 17 eylülde ablamlarla balayına gidicez :)))
ama büyük ihtimal bayramda izin kullandırır...hem bayram tatilini hem benim iznimi birarada çıkartmak ister eminim :)))
ablanın balayında işiniz ne
Peki hesapladınmı canım toplamda ne kadar ödeyeceksiniz
Baktım yer yok :)Ephesus Princess Hotel Fotoraf Galerisi ve Resimleri - Tatil Budur.com
BAK BURDA İND.FİYAT 88,90 DİYOR
BENCE Bİ ARA KONUŞ NE FİYAT VERİCEKLER EN GARANTİSİ..
DENİZE SIFIR HEM
+12 TAKSİT DE VAR :))
Valla bilmiyorum ama biz göstermedik evl.cüzdanı..zaten yanımıza bile almamıştıkki:101:
Nolcak eşi desin..balayı yapmadık bu bizim ilk tatilimiz balkayımız desin :)))
Grand Hotel Ontur - eme Otelleri - Tatil Budur.com
ARKADAŞIMDA BURAYA GİDİYO
Elfi alınmıyosun dimmi söylediklerimize?
samimiyetimize güvenerek yorum yapıyoruz ve senin iyiliğini istiyoruz hepimiz :)))
çok merak ediyorum sonuç ne olucak
Sonuçta illaki otelde karşılaşcaklar..abi şuraya gidelim buraya gidelim gelin yanımıza oturun:95:
Tatile kafa dinlemeye stres atmaya eğlenmeye gidilir..ee siz evi otele taşıyosunuz
Elfiimm eşinle yalnız gitt
bak bu yorumlar iyi oldu eşimi caydırdım denizi çok kötüymüş dedim :) bu seferde elife(görümcem) söylemek lazım dedi. Ben zevkle söylerim :))
balsyı çifti olarak gittik geçen sene. Bide çakarlarsa usulsüzlükten ceza keserler hahaha :))) muhasebeden kafayı yedim :)
sonuç şimdilik bodrumdaki otel :)
kızlar inceleyin bu akşam ona göre karar vericez son tarih 30 mayıs
Olabilir incelemeye alırlarsa yanarsın
Bodrumdaki otelin yorumlarına baktınızmı...
Turu arayıp bide onlardan duyun fiyatı..
Siz nezaman gidiyosunuz..hngi tarihler
5 temmuz düğün var 6 temmuzda ordan çıkarsak 7-10 temmuz arası yetmezmi
Yarenay busene büyük ihtimal bizde gitmeyiz gibime geliyor..seneye gidersek zaten martta falan ayırtırız ozaman daha çok indirim oluyor :))
biz 500 e gitmiştik 4gece 5gündüz ult.herşey dahil 5yıldızlı
Gene martta rezr. Yaparız
aşçı amcaya güldüm başıma geldi aynur bey dedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?